Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Имам пак въпрос.
Отворих диспут и сумите по него ми ги изписва така:
Refund ( US $ 3.39 (Tax included:) US $ 0.48 ). Тези $0.48 включват ли се в $3.39, или са отделна сума и става всичко $3.87?

# 481
  • BG-DE
Според мен, щом пише tax included значи са включени в тези 3.39.

# 482
Hello *********
Due to the wrong setting of the event in our shop, the event suffered a lot of losses!
Can you cancel the order?
Hope you can understand!
I beg you to cancel the order!
You just need to cancel the order!
My friend, the loss this time is too great. The boss said that if I don't solve it, I will be compensated 3000 US dollars.
I'm just a small clerk and don't have much savings.
I hope you are doing well and cancel the order.
Hope you can understand
Thank you very much

Някой получавал ли е такова съобщение? В офертите за 0.01$ успях да барна силиконова гривна за xiaomi и малко по-късно получих това. Изобщо не мисля да си оттеглям поръчката, грешката си е тяхна ако е грешка наистина, но ми стана доста странно.

# 483
Имал съм такъв случай и ако магазина не прати поръчката ще ти върнат парите след 7 дни. Според мен няма как от АЕ да накарат търговеца да изпълни поръчката, но може и да имат някакви наказания при повече такива нарушения. Нищо не ти коства иначе, можеш да изчакаш.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 00:13 от CFBG

# 484
То тия 2ст големите пари де.. Ама ме ядосаха. Ще изчакам да видим какво ще стане.

# 485
  • Sofia
Никой не може да ги накара да ти шипнат поръчката и ако наистина е грешка, то най-много Али да ти върнат парите. Но този тип съобщения страшно много ме дразнят. Страшно досадни са някои от селърите, вкарват ти чувство на вина, големи манипулатори са.

# 486
Здравейте.Някой имал ли е проблем с рефънд? Имах поръчка,видя се ,че няма да се изпрати.Отворих диспут и се реши рефънд,но до момента 3 месеца нищо. В процес е? Пиша им на чат и нищо има рефънд и е в процес?????

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 10:18 от 4arli96

# 487
  • BG-DE
Проверете си сметката, имах спечелен спор през май, парите ми бяха преведени, а статусът, че се обработва още седи и не е променен на преведени.

# 488
Проверете си сметката, имах спечелен спор през май, парите ми бяха преведени, а статусът, че се обработва още седи и не е променен на преведени.
Проверих,няма ги парите върнати.Има ли към кой да се обърна за разрешаване на нещата най накрая?

# 489
  • BG-DE
Май не, и на мен от спор спечелен миналия септември не са ми върнали $27 но нищо не можах да направя, пих една студена вода 🙁 Напоследък пазаруването от Али стана малко тегаво, в момента водя спор за нещо, което се върна при продавача и на техния тракинг го пише, че си е приел обратно стоката и наглецът иска да чакам 60 дни, защото такъв бил срокът за доставка 🤪 сега чакам Али да се включи и ако застанат на негова страна приключвам с пазаруването от тук.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 10:47 от Menerva

# 490
Проверих,няма ги парите върнати.Има ли към кой да се обърна за разрешаване на нещата най накрая?
Има номер на превода в съобщението. Мисля се води APN номер. Стоки номер звъните в банката. Те да кажат къде са парите.

# 491
Някой може ли да даде линк за аксесоари за еър фрайер? Тавички, решетка за печене на 2 нива, шишчета, щипки за тавичките и разни подобни има обикновено в тези комплекти...

# 492
Малко помощ - може ли в приложението да се смени и причината за диспута, освен подробното описание? Къде става това? Ако не може, да отварям лаптопа.

# 493
Малко помощ - може ли в приложението да се смени и причината за диспута, освен подробното описание? Къде става това? Ако не може, да отварям лаптопа.
Според споделеното от други причина вече се сменя само като затворите диспута и отворите нов с новата причина. Гадното става като не можете да отворите диспут отново.

# 494
Може ли да ми кажете за какво се използват тези неща Може ли да се пазари с тях или се използват като отстъпка към даден продукт

Общи условия

Активация на акаунт