Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
По спомен...в Белгия или Нидерландия бяха.

# 511
Имах една с BG, която се забави много и ми възстановиха сумата по нея след диспут. Месец по-късно същата пратка си я получих от М&ВМ.
Сега пак чакам една, която уж от миналата седмица е в БГ, но я няма нито в пощата, нито при М&ВМ.

# 512
  • София
Тези с номера BG.... вече може да се проследяват. Може да се ориентира човек коя къде да търси. 
https://mbm-express.com/trace/index/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0% … %D0%BA%D0%B0.html

# 513
Здравейте може ли някой да ми помогне, ще правя първата си поръчка от сайта и ми излиза това съобщение

# 514
Превод
Можете да закупите само една оферта за нов потребител или оферти за до $ 30.  Изберете продукта, който най -много ви харесва, за да завършите поръчката си.

# 515
Тези с номера BG.... вече може да се проследяват. Може да се ориентира човек коя къде да търси. 
https://mbm-express.com/trace/index/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0% … %D0%BA%D0%B0.html
Някой с активен BG00000 да провери дали работи.Когато аз следих не успя да ми покаже нищо.
Е, моите стояха от 28-30 юни като пристигнали в country of destination...Дойдоха около 4-5 август 😅
Да защото това е статус за междинна спирка, не за България. На този статус е минал половината път т.е. от Китай до Европа.
Изпрати ми отговор, че пратката ми била в пощата и ми прати номер. Този номер на пратка мога ли изобщо да го проверя някъде, защото следя пакета през приложение и и ту е в София, ту в Post NL. Според продавача, който уж се е свързал с пощата пакета ми бил при тях.
Стига с писанията на продавачите. Научете се, че е тяхно задължение да доатвят пратката до получателя, не до града или държавата. Като пишат такова нещо им отговаряте не ме е потърсил никой за тази пратка. Проверил съм в пощата и там я няма. За U*HU, U*BG,L*LN пристигат в пощата. BG00000 първо проверявте в M&BM. Според мен проследяването им не работи за BG00000 пратките, а само за други куриерски. Купили са ги някакви чужденци ... мисля австрийци и сега ги вкарват в релсите.
За пръв път номерът на пратките ми започва с BG. А са от различни магазини. Да не говорим, че не мога са ги проследя. Пише, че такива не съществуват!
Да защото още не са дадени от продавача на пощата/куриера. Запънат ли така 5-10 дена напомнете на продавача, а от 11ти ден може да търсите как се прави диспут за неизпратена поръчка т.е. причината да е "липса на проследяване".

# 516
Превод
Можете да закупите само една оферта за нов потребител или оферти за до $ 30.  Изберете продукта, който най -много ви харесва, за да завършите поръчката си.
Благодаря за превода. Пробвах да махам и добавям неща за да съм над 30 долара или под 30, но пак не дава да я завърша. Възможно ли е защото съм избрала 80 различни продукта?

# 517
Някой с активен BG00000 да провери дали работи.Когато аз следих не успя да ми покаже нищо.
Изписва “За момента няма налични данни.” Може би защото не е влязла в България все още.

# 518
  • Сливен
току що си проверих пратка започваща с БГ  на сайта на М &ВМ и за моя изненада вече е в София ,но кога ще дойде в Сливен не е ясно.Така че работи проследяването.Имам още една за която днес отворих диспут дано да дойде и тя.

# 519
  • София
От 2 седмици наблюдавам сайта за проследяване на MB&B и ми прави впечатление, че в работно време върши чудесна работа. Човек може да се ориентира дали му е там пратката. Късно вечер и през нощта обаче въобще не работи, дава съобщения за грешки или изобщо не може да се влезе. Току що си проверих пратките, както някой по-горе помоли и имам полезна информация.

# 520
Нeтман, имах предвид, че пратките ми с BG, пристигнали в country of destination на 28-30 юни си останаха с този статус до 4-5 август когато ги взех от Пощата. Нямаше проследване и други статуси... 😅

# 521
  • Бургас
Нормално ли е срока за изпращане да е 20дни? Имам опция да канцелирам поръчката, но все си мисля че до мах седмица изпращат...

# 522
Здравейте,
Можете ли да ми кажете, ако поръчам сега от али - включват ли ддс или после като пристигне в Бг ще дължа 4лв на пратка и още ддс за всяка стока? Благодаря предварително!

# 523
Идвам да се похваля най-учтиво ми "кликнаха-прозвъняха" от пощата. И при обаждане от мен ми казаха, че имам пратка без адрес. Утре да ходя да си я взема. Даже "учтивата" мадама ме насмете, че не съм си написала адреса Joy Явно китайчетата са си спестили подробностите по адреса или за тях е било достатъчно града да напишат.

# 524
Нормално ли е срока за изпращане да е 20дни? Имам опция да канцелирам поръчката, но все си мисля че до мах седмица изпращат...
Пак някакви разпродажби има та сигурно за това е.
Здравейте,
Можете ли да ми кажете, ако поръчам сега от али - включват ли ддс или после като пристигне в Бг ще дължа 4лв на пратка и .още ддс за всяка стока? Благодаря предварително!
Не дължите стига поръчката да е от али. За други сайтове не гарантираме.

Общи условия

Активация на акаунт