Anthelios на La Roche-Posay защитава от слънцето дори най-нежната и уязвима кожа

• 12 171
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
  • София
През лятото кожата ми се омазнява повече, макар и рядко да имам акне. Но при дъщеря ми акнето се засилва доста,въпреки почистването и антиакне кремовете.

# 391
Имам опит с омазняването.Проблема реших с подходящи продукти за грижа за кожата.

# 392
Кожата ми не е точно мазна, но на моменти е склонна към омазняване. Не знам на какво се дължи. Третирам я с мицеларна вода и хидратиращ крем

# 393
Нямам опит, защото нямам акне.

# 394
Специфичната кожа по принцип изисква по-специални грижи, но специално през лятото за себе си съм ги свела до минимум.
Почиствам лицето си сутрин и вечер , през деня се мия с вода по безброй пъти , но пак не помага. Забелязвам повече отделяне на себум, замърсяване и нужда от по-често почистване / правя го с уред в домашни условия/ , кремове използвам само вечер , а слънцезащита при всяко излизане .

# 395
  • Перник
През лятото кожата ми е склонна към омазняване, затова залагам на по-леки продукти и по-често почистване на лицето.

# 396
През лятото кожата ми се омазнява повече на определени места - най-вече носа и около него. Почиствам я по обичайния начин.

# 397
Лятото определено изисква внимателна грижа към мазната кожа. Определено използвам продукт, който да я защитава и който да не утежнява и омазнява допълнително кожата ми! Ежедневното почистване с продукт, който не я изсушава, но и почиства качествено е повече от задължително!

# 398
Кожата на лицето ми е смесена. Типично акне нямам, но покрай носенето на маски често ми се появяват пъпки.
Почистване, хидратиране...това е правя.

# 399
  • Sofia
Кожата на лицето ми е склонна към образуване на акне, точки и пигментни петна, особено след излагане на пряка слънчева светлина, над горната устна в момента имам петна с кафяв цвят, с които се боря за да ги отстраня.

# 400
Ако не се ходратирам достатъчно, мазната кожа се омазнявава още повече. Някои продукти запушват порите и затова лятото избягвам кремове

# 401
  • гр. Кюстендил
През лятото ми е доста по-трудно да се грижа за кожата на лицето си. Прекомерното потене, оказва влияние и постоянно се появяват пъпчици, които е трудно да скрия или да не пипам.. Гледам да не ползвам продукти, които да натоварват допълнително кожата, сутрин измивам с вода, при нужда нанасям лек дневен крем, ако пък случайно е изсушена..

# 402
Кожата ми не е точно мазна, но на моменти е склонна към омазняване, около цикъл се поява акне, въпреки годините ми, съм като в пубертета. Третирам с мицеларна вода

# 403
Моята кожа е смесена, но нямам проблем с акне. Появят се някакви пъпки понякога, но когато е била замърсена. Изискват се грижи като хубаво измиване с почистващ продукт и подходящ крем.

# 404
Кожата ми е смесена,но лятото се омазнява бързо . Трудно успявам да намеря подходящ крем. Ползвам продукти за измиване и крем с лека текстура.

Общи условия

Активация на акаунт