Anthelios на La Roche-Posay защитава от слънцето дори най-нежната и уязвима кожа

• 12 170
  • 452
  •   1
Отговори
# 405
Със смесена кожа съм, понякога "избиват" единични пъпки по мазните участъци. Ежедневното почистване с подходяща мицеларна вода и лека козметика ме "спасяват".

# 406
Кожата ми е склонна към акне. Използвам почистващи маска, вечер почиствам лицето си с лосион, а сутрин нанасям козметика според сезона.

# 407
Кожата ми е склонна към акне и определено през лятото се омазнява повече. Ползвам продукти за измиване и лек крем

# 408
Моята кожа е мазна и акнеична. Дерматолог ми препоръча матиращ гел-крем Anthelios XL SPF 50+ и съм страшно доволна от както го ползвам.

# 409
Кожата ми е смесена и понякога ми излизат пъпки, като ги туширам бързо със гел против акне и тоник. За финал лек крем.

# 410
По-скоро не съм предразположена към акне, но в Т-зоната ми се омазнява и в големите жеги също. Третирам с измива гел, мицеларна вода и крем за лице. При излагане на слънце задължително нанасям продукт за слънце и върху лицето си.

# 411
По принцип съм със смесена кожа, като имам определени участъци, които почти редовно са “украсени” от пъпка. Нощната рутина включва измивен гел, тоник, серум, крем, а в дневната през лятото съм добавила по-висок фактор на слънцезащита.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 17:36 от BonniBonn

# 412
Кожата на лицето ми е комедогенна и проблемна. С широки пори, и затова ползвам подходящата слънцезащита.

# 413
През лятото кожата ми се замърсява повече, заради омазняването.
И изисква по-добро почистване и грижи.

# 414
Кожата ми е смесена, по-скоро суха... Мазна е само в Т-зоната. Не е склонна към акне.

# 415
Кожата ми е много суха, нямам опит с кожа с акне. Дори ми е приятно на кожата лятото, не ми е дискомфортно.

# 416
Кожата ми е смесена, с предпоставки за образуване на черни точки. Ежедневно дву- или трикратно почистване, много вода и избягване на вредни храни е спасението.

# 417
  • Враца
Не съм имала акне, но кожата ми се омазнява много по челото, носа и брадичката. През лятото не мога да слагам крем, защото от него се потя още повече.

# 418
Как да се ориентирате в това точно от какъв слънцезащитен продукт се нуждае вашата кожа?

Този избор е важен, защото ще ви осигури надеждно предпазване и в същото време комфорт. Основните насоки споделяме с вас в тази статия.

# 419
Чета внимателно информацията за различните слънцезащитни продукти, за да се ориентирам точно кои са подходящи за нуждите на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт