Отговори
# 60
    Велмар, за гъбичките мисля, че може гърдите да се измиват със сода, но за повече подробности потърси Инфо във форума........... За пиенето от шише не знам как може да се научите, но във времето когато си на работа може да правите пауза в храненето т.е. нощната пауза....... За стоенето в количка при мен върши работа една играчка - плюшено мече, което свири поредната забързана made in china песничка. Закачена е на покривчето на количката и с нея доста се забавлява малкият човек. Забелязвам тези дни обаче, че иска и да разглежда околният свят. Най-много се заглежда по дърветата. не знам каква ти е количката, но може да смениш позицията й т.е да е направиш лятна /при возенето бебка да не е срещу теб/. Не знам дали го обясних правилно....... Ние също имахме проблем със заспиването с шише в устата, но по съвет на по-опитни купих една огромна залъгалка, която е за големи деца. Моята е на Джордани, но има едни много грозни на Чико, които обаче според старите мами вършат чудеса в това отношение/тя ми е крайният вариант/.

# 61
  • у дома
Здравейте мами (продължение)  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА  baby_neutral , които съм пропуснала по една или друга причина   bouquet
За обличането – ние имаме схема от нашия педи - 26-27 градуса – по къс ръкав и гащички, завива се с тънко чаршафче. 18-20 градуса – два ката дрехи (тънка блузка, дебела блузка, ританки и чорапи) + одеалце. 10-15 градуса – три ката дрехи + шапчица + одеалце  Peace По-студено вече с космонафт и така. В общи линии по-това се ръководим, винаги гледаме термометъра на откритата тераса, преди да излезем. Ако духа силен вятър, да не я вадим от количката.  Naughty
AndyB, 37.5 е нормална температура за бебчето (ако я мерите в дупето). Когато мерим в дупето, нормалната температура е до 37.6-37.8 градуса за бебчетата.  Peace nana77, поздравления за малката принцеса Виктория.  Hug Аз с нетърпение очаквам кумата ни да роди малък мъж живот и здраве, а пък близка приятелка, съвсем скоро – момиченце.  Blush  Heart Eyes Честито кръщене на Христо на мама ellenka.   baby_neutral bouquet Bebon и ние май ще трябва скоро да й разредим хапването, но нека оздравее първо, че сега няма апетит и хапва по-малко. gybka111, браво за коликите, мисля че и нашите отминават пу пу пу.  Party Tintin, наистина има подобрение и от капките и от сиропчетата, но доктора ни „успокои”, че 7 дни ще сме така, а ако случайно има влошаване да я водим на преглед. разреши ни в най-топлите часове за деня да я извеждаме навън. bubcheto15, обещаваме съвсем скоро да се оправим.  Mr. Green  marulka_s, стискам палци всичко да е наред след ортопеда. Praynig neli_na, ние също вече сме изцяло на АМ. За захранването - първо ще попитам за мнението на педито ни по този въпрос, но аз лично преди 6 месец не бих започнала захранване.  Naughty
За къпането – мием главичката с шампоан само два-три пъти в седмицата. Също така, няма проблем, ако не я изкъпем някоя вечер. понякога пропускаме.  Peace Netty, стискам палци малкия Ивчо да се оправи по-бързо и да не се налага операция.  Praynig Мадона, дано ви мине млечницата.  Praynig didika, аз също имам проблеми с кръста от самата бременност. той си ме боли от време на време, без да го натоварвам  Sad Eliona и на мен ми е интересно колко струва тази играчка.  newsm78 Kaili, аз си намалявам снимките с фотошоп-а.  Peace elen@, дано оздравееш по-бързо.  Praynig Освен маската, проветрявайте и стаите през 2 часа. vesi77, стискам палци за резултатите и дано скоро се оправите.  Praynig  velmar, ние още от самото начало свикнахме Ния да заспива самичка в леглото си, или в хола на шезлонга или на дивана, т.е. където и да я оставим тя да си заспива.  Naughty Пу пу пу никога не сме имали проблем за носене на ръце. Дано и при вас нещата се оправят, просто ще трябва да я оставяте самичка в легълцето с пеещи играчки и т.н., самичка да си се успива, дори и да мрънка, не й обръщайте внимание. dani777k, нямам думи за роднините, аз щях да се ядосам и да им направя забележка!  #Cussing out С една дума подкрепям мнението на elen@  Peace
спокойна вечер мами от нас и целувки  Heart Eyes   bouquet

# 62
  • у дома
пп мъжа ми ме гъбарка тука, от два часа иска да си чуе една песничка на компа, а аз пиша ли пиша  Joy и каза, след този пост може да не им пишеш на мамите една седмица  hahaha

# 63
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на Али, Мия, Цветан и Марио!!!

Вчера наистина беше много приятна срещичката ни с малката красавица Димана и хубаво си побъбрихме с мама Eliona!!! След това отидохме да папкаме при бебе Токи и мама Emelle, и толкова ни хареса, че не искахме да си тръгваме. Mr. Green

Eliona, радвам се, че бебка е харесала играчката...страхотни са, когато й говорят и се смеят... Heart Eyes

dani777k, просто немога да си представя някои да влезе при бебчо с обувки. #2gunfire

blueeye®, като се оправите, трябва да направим една срещичка, че девойката ни е само една... Laughing А температурата я мерихме под мишницата и затова се бях притеснила, но след като му дадох Панадола вече нямахме проблеми.

Мами, да се похваля - днес се престраших да карам колата сама с бебчо на предната седалка, а той през цялото време ме гледаше и така сладко ми се усмихваше. Grinning

# 64
  • софия
Здравейте,милички Heart Eyes!
Свеки отиде на балет със цялата тумба,а аз вече съм  Tired.Ще е тук три седмици Sick.Добре,че поне има и друг ап. и има къде да спи,щото си представям 24 часа Shocked,но сигурно и това си има предимство,ще се вталя за нула време hahaha.
Вчера,гледа детето и ми вика:"Това,боди не е ли с много голямо деколте?Голи са и гърдичките така."Повтори ми го поне сто пъти.
Днес бях сложила на детето поло,а тя с влизането:"Абеееее,ще го удушите детето с това поло".НАПРАВО НЕ МИ СЕ РАЗПРАВЯ.А всъщност не е лош човек....майче е в повечко властна....,но стига съм се оплаквала,ще  Mr. Green зъби.
Нещо ме стреснахте с "приказките" за този рахит.Щото и ние сме май доста едрички-6.500 е момата,вчера я мерих...
Ходих в Премама-играчките са между-110 и 150 лв.Направо да умре човек от яд,като знам че тези играчки на Fisher price де ,струват по $30 а тези са сложили...е....си цените Rage!
Чао,милички,за сега Grinning!

# 65
Добър вечер и от нас!  Laughing
Таткото в момента приспива малкия юнак на ръце, а аз се възползвам от случая да драсна два реда.
Вчерашната среща наистина беше много приятна. Снимките съм ги качила в албумчето "Софийски срещи" има и две снимки в "Нашите бебета на два месеца
AndyB браво на теб - много си смела.  Hug Следващия път идвате направо двамата с колата. Да знаеш, че много обичаме гости и Токи много им се радва.  Laughing
dani777k ами освен да ти пожелая да се въоръжиш с железни нерви друго незнам.
Е, няма да стане без мен приспиването  Mr. Green -хайде до писане!  Heart Eyes

# 66
  • Sofia
emelle, снимките са супер. Ако и аз бях дошла във вас май щеше да стане тройка - много са малки за такива неща Grinning През седмицата времето ще е хубаво, така че може да повторим и потретим.
dani777k вярно, че цените им са високи, играчката ми онлайн в Америка струва 50 долара, но като се сложи и доставка (за доставка ми искаха около 30 долара.) и горе-долу е същото.
Съчувствам ти за свекито, единственото което мога да ти кажа е, да се опиташ да не и обръщаш внимание (знам, че е почти невъзможно) защото трябва да си спокойна заради бебо. За съжаление всеки си мисли, че трябва НЕПРЕМЕННО да  си даде мнението за отглеждането на детето и, разбира се си мисли, че съветите са му е съвършено правилни. Така е то!
Лека нощ и целувки на бебоците!

# 67
Здравейте майчета! Честито на всички пораснали бебечета, които съм пропуснала да поздравя, да растат здрави и щастливи!  newsm51
Благодаря за всички пожелания по случай нашата втора месечинка, черпим със закъснение, а избора на тортата е на баткото -
Не сме се включвали в новата тема, да я изпишем само с хубави новини , при нас всичко за сега е добре, използваме хубавото време за разходки и нощем почти на се будим за ядене. Във вторник сме на консултация и ще пиша за отчета как е минало и колко сме наддали.

# 68
Здравейте,момичета! Хайде и аз да се разпиша набързо GrinningВ момента съм на работа извънредно.Е_ за малко е,но- все пак си е ангажимент.Дано времето се задържи хубаво днес,4е следобед да излезем с тати и бебка на разходка в парка.Днес свеки трябва да се завърне отново на помощ при нас,но- все още не знам по кое време ThinkingЩе трябва и до гарата да ходим да я посрещаме.
поздравления за вси4ки празнуващи  Hug
Видях снимките на Анди и гого,ДИмана и Елиона,Елем и Токи.Ей- много сте хубави- вси4ките Heart EyesА тая мадама- много наобиколена от мъжете Wink още от сега.Хайде да запознаем пове4е августовски беб4ета докато времето още е хубаво.АКо има желаещи- нека да измислим някаква среща.

# 69
  • София
Добър ден и от нас с Калоян! При нас нищо ново, освен, че човечето явно вече разбира кога си е вкъщи и кога на чуждо място. След кратко гости при баба и дядо вчера стана много нервен и не мога да го успокоя. Все мрънка за нещо. Сега спи и като се събуди ще излизаме на разходка. На консултация сме чак на 10 ноември, а все се каня да купя кантарче. Имате ли представа какви са цените?
Хайде лек ден и целувки на бебчовците!  bouquet

# 70
Днес явно всички са на разходка в хубавото време. Simple Smile
Ние не се спряхме вчера и днес,още повече че таткото беше с нас. Много по хубаво е да си имаш компания за разходка.
Да попитам мамите от Пловдив в кой район са.Можем и ние да си направим срещичка.
Да се оплача и аз - и Тони ми е с афтички и сега се мъчим да ги премахнем. Дано да минат по скоро. Praynig
И един въпрос към мамите на които им е дошъл цикъла. Като преди ли беше или по различно? Защото при мен е по оскъдно от преди и мина по леко. Тази седмица ще трябва да намеря време да ида на преглед,само да организирам кой ще гледа Тони.

Лека вечер и спокойна най-вече. Hug

# 71
  • варненка от София
Привет от нас със Стефаначето. Честито на празнуващите батковци и какички от нас newsm51. Днес ходихме по гости, въпреки че беше мъгливо, дъждовно и гадно времето. Бяхме и на доктор да ни лепят пъпчето, добрата новина е, че ни остава още веднъж лепене и вече ще имаме истинско мадамчесто пъпче. Докторът ни успокои, че рахит няма нашата мадама и че опадалата косичка на тила е по вероятно от много въртене на главата, просто защото шушката е зверски любопитна. Главичката й е като на тенис мач  Mr. Green
Днес качих малко снимки при двумесечните бебчовци, скоро се надявам да кача и при тримесечковците.
Иначе след ваксината Стефани беше кисела два дена Sad, но вече сякаш поотмина и днес беше отново весела и щастлива, ето как се хранихме днес през смях Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За крустите по скалпа и по бузките мога да кажа, че съм изключително доволна от крема на Мустела STELАKER за две вечери всичко се изчисти, направо поразителен ефект! Горещо препоръчвам.
На мен още не ми е дошло, надявам се да позакъснее, че да не започвам отново с превръзките, така без цикъл ми е добре.
Лека вечер и от нас!

# 72
Здравейте момичета!!! Grinning
Говорите за хубаво време и разходки, но днес тук беше цял ден мъгливо и валеше, чак към 17,00ч малко просветна SadОт сутринта аз се захванах с едно чистене какво да ви кажа в 14,00ч вече бях гроги Whistling, направо ви се чудя как за кратко време почиствате.
Ивчо днес е добре отокът почти спадна, е не съвсем, но аз се поуспокоих малко.
Колкото до цикъла на мен още не ми е дошло, но когато реши да заповяда Joy. Момичета как сте с костите, мен навсякъде ме боли, най-много на ханша и кръста. Вече си мисля да не съм изстинала нещо и на всичкото отгоре вече трета вечер дигам температура Ill  около 37,5 градуса, а гърло не ме боли само ми е отпаднало newsm78. Питам се дали не е от гърдите, Ивчо суче ама знам ли дали всичко изсуква newsm78
Утре ще ни слагат ваксината ДТК ще се отчета след консултацията Peace
Това е засега от нас, много ми се спи #Crazy, но ще изчакам Ивчо да се събуди да хапне, че тогава  bath luvbed

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 21:54 от Netty

# 73
  • гр.Добрич
Здравейте бебчета и мамчета!
Най-накрая вчвера излязохме за цяла седмица на разходка. Днес пък имахме гости и ни подариха много хубав подарък - столче за кола на САМ. После разходки из парка, на заведение и сега вкъщи папка. Да видим след толкова емоции дали ще спинка тази вечер.
Забелязах, че като го оставя на свекито тя постоянно го държи на ръце и му приказва постоянно някакви хвалби и той толкова се превъзбужда, после иска и на ръце да го държим. А пък аз през деня си го държа в коша и така му приказвам. Даже като седна на компютъра и той си играе самичък. Иначе как самички по цял ден.
Нети и мен всичко ме боли, особено долу ниско корема сякъш че съм правила коремни преси и кръстта. Особено като му сменям памперсите и дрешките. Докато го преобуя на леглото направо се скапвам.
На мен днес ми дойде, но не е като друг път.Заболя ме корема за малко и ми е текло нещо, но не много като друг път. Ще гледам тия дни да видим как е. Дано сега е по-кратък и безболезнен цикъла ми отпреди.
Хайде да спирам и давидя какво правят моите мъже в другата стая. Лека нощ на всички!

# 74
Добро утро ,момичета! Включвам се набързо само за да пожелая на вси4ки май4ета и бебоци хубав ден и успешна нова седмица.Прогнозите са за циганско лято и това ми вдъхва надежда за запо4ваящата седмица.Надявам се да си правим мноооого разходки Hugв последните хубави слън4еви дни!.Аз тази сутрин се събудих с болки в гърлото Sick и преди да дойда на работа  минах да си купя ефизол.МИсля 4е може да пия newsm78Дано не е нещо сериозно Praynig
Хайде- спирам до тук!. ЩЕ пиша по-късно! Поздрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт