, които съм пропуснала по една или друга причина 
По-студено вече с космонафт и така. В общи линии по-това се ръководим, винаги гледаме термометъра на откритата тераса, преди да излезем. Ако духа силен вятър, да не я вадим от количката. 
nana77, поздравления за малката принцеса Виктория.
Аз с нетърпение очаквам кумата ни да роди малък мъж живот и здраве, а пък близка приятелка, съвсем скоро – момиченце.
Честито кръщене на Христо на мама ellenka.
Bebon и ние май ще трябва скоро да й разредим хапването, но нека оздравее първо, че сега няма апетит и хапва по-малко. gybka111, браво за коликите, мисля че и нашите отминават пу пу пу.
Tintin, наистина има подобрение и от капките и от сиропчетата, но доктора ни „успокои”, че 7 дни ще сме така, а ако случайно има влошаване да я водим на преглед. разреши ни в най-топлите часове за деня да я извеждаме навън. bubcheto15, обещаваме съвсем скоро да се оправим.
neli_na, ние също вече сме изцяло на АМ. За захранването - първо ще попитам за мнението на педито ни по този въпрос, но аз лично преди 6 месец не бих започнала захранване. 
Netty, стискам палци малкия Ивчо да се оправи по-бързо и да не се налага операция.
Мадона, дано ви мине млечницата.
didika, аз също имам проблеми с кръста от самата бременност. той си ме боли от време на време, без да го натоварвам
Eliona и на мен ми е интересно колко струва тази играчка.
Kaili, аз си намалявам снимките с фотошоп-а.
elen@, дано оздравееш по-бързо.
Освен маската, проветрявайте и стаите през 2 часа. vesi77, стискам палци за резултатите и дано скоро се оправите.
velmar, ние още от самото начало свикнахме Ния да заспива самичка в леглото си, или в хола на шезлонга или на дивана, т.е. където и да я оставим тя да си заспива.
Пу пу пу никога не сме имали проблем за носене на ръце. Дано и при вас нещата се оправят, просто ще трябва да я оставяте самичка в легълцето с пеещи играчки и т.н., самичка да си се успива, дори и да мрънка, не й обръщайте внимание. dani777k, нямам думи за роднините, аз щях да се ядосам и да им направя забележка!
С една дума подкрепям мнението на elen@

!
.Ще е тук три седмици
.Добре,че поне има и друг ап. и има къде да спи,щото си представям 24 часа
.
!
!
Следващия път идвате направо двамата с колата. Да знаеш, че много обичаме гости и Токи много им се радва.
През седмицата времето ще е хубаво, така че може да повторим и потретим.
В момента съм на работа извънредно.Е_ за малко е,но- все пак си е ангажимент.Дано времето се задържи хубаво днес,4е следобед да излезем с тати и бебка на разходка в парка.Днес свеки трябва да се завърне отново на помощ при нас,но- все още не знам по кое време
Ще трябва и до гарата да ходим да я посрещаме.
А тая мадама- много наобиколена от мъжете
още от сега.Хайде да запознаем пове4е августовски беб4ета докато времето още е хубаво.АКо има желаещи- нека да измислим някаква среща.

. Днес ходихме по гости, въпреки че беше мъгливо, дъждовно и гадно времето. Бяхме и на доктор да ни лепят пъпчето, добрата новина е, че ни остава още веднъж лепене и вече ще имаме истинско мадамчесто пъпче. Докторът ни успокои, че рахит няма нашата мадама и че опадалата косичка на тила е по вероятно от много въртене на главата, просто защото шушката е зверски любопитна. Главичката й е като на тенис мач
, но вече сякаш поотмина и днес беше отново весела и щастлива, ето как се хранихме днес през смях 
От сутринта аз се захванах с едно чистене какво да ви кажа в 14,00ч вече бях гроги
, направо ви се чудя как за кратко време почиствате.
. Момичета как сте с костите, мен навсякъде ме боли, най-много на ханша и кръста. Вече си мисля да не съм изстинала нещо и на всичкото отгоре вече трета вечер дигам температура
около 37,5 градуса, а гърло не ме боли само ми е отпаднало
. Питам се дали не е от гърдите, Ивчо суче ама знам ли дали всичко изсуква 

, но ще изчакам Ивчо да се събуди да хапне, че тогава
в последните хубави слън4еви дни!.Аз тази сутрин се събудих с болки в гърлото
и преди да дойда на работа минах да си купя ефизол.МИсля 4е може да пия
Дано не е нещо сериозно 
Препоръчани теми