Отговори
# 45
Честита втора месечинка на Цветан на siren и Марио на cvetyab! Да са много здрави, послушни и усмихнати! newsm51

Ние вчера бяхме целия следобед на разходки, с малко прекъсване за храненето в 3,00. Накрая взехме и татенцето от работа ,поразходихме се още малко и се прибрахме заедно.
elli78 дано по бързо да ви мине тази жълтеница! Praynig Много дълго продължава при вас. Аз почти не я усетих кога е минала.
Netty дано да спадне отока и да не се налагат оперативни намеси. Praynig

На всички болни мами,татковци и бебчета пожелавам бързо оздравяване!

Някой може ли да ми даде някоя програма за намаляне на снимки?

Лек и спокоен ден!Слънцето се показва и ще може да се разходим следобед! Hug

# 46
  • Sofia
Честита втора месечинка на Цветан на siren и Марио на cvetyab! Да здрави, щастливи и да срадват и слушкат мама и тати!

Elliona как по точно си купи тази играчка от този site от е-магазина ли?а и не видях България в store locator-a,че много ми хареса
Купих я от Премама, но чаках 10 дни докато  получат стоката. Ама наистина е страхотна!!
Току що преместих матрака на по-ниско ниво (неможах д аизчакам до етре да си дойде таткото) и сега играчката идва точно, не се удря в беба, пуснах я и Димана направо полудя от щастие - размаха ръчички, крачета, върти глава, направо мама се просълзи от радост

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 11:22 от Eliona

# 47
Честита втора месечинка на Марио на cvetyab и Цветан на siren.Да са здрави весели и щастливи .Да бъдат радост за мама и тати .[/color]

# 48
Здравейте мамчета Party
Честит мини рожден ден на Цветан и Марио smile3525Да радват много Мама и тати!
Aila благодаря за линка много ми помогна и съм по-спокойна,че може да продължи и по дълго.
Lorexa като прочетох какво сте преживяли и изтръпнах #Crazy.Винаги това ме е плашило най-много.И сега все още не мога да заспя спокойно,а все поглеждам леглото.Радвам се ,че всичко е минало благополучно и дано никога не се случва вече Praynig,на никое бебче.
Засега чао и много целувки на бебоците  love001

# 49
ЧЕСТИТА ТРЕТА МЕСЕ4ИНКА НА АЛИ newsm51Наистина тортата е страхотна и аз си развалих диетата Flutter.Ели дано малкия красавец се оправи newsm17 барзо.Ние ве4е се оправиьме ном  давам за хриовете на седем 4аса по 5 капки едно сиро4е.Ина4е растем усилено ве4е си гомкапя наобяд ве4ер става много касно като излезем сас татито а е по студено.При нас няма снаг ,но духат ужасни ветрове в4ера 6тяха да ме издухат сас коли4ката  ooooh! .Дано вси4ко болни бебоци се оравят барзико newsm17.ами това е няма ни6то ново ,както при вси4ки бебоци и ние говорим,смеем се на глас не6то неописуемо е да стане6 от сан и д ти се усмихне малкото 4ове4е,Днеска санувах 4е е голям и ме целува smile3521.Целувки на бебоците  ylinfant

# 50
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Ние продължаваме да подсмърчаме и кашляме, но може би има ефект от сиропите за кашлица и капките, защото Ния тази нощ спа сравнително спокойно, но два дни няма апетит и яде по-малко.  ooooh! Аз пък цяла нощ кашлях като заклет пушач (а по принцип не пуша).  Sad
AndyB, то пък един дебют  hahaha Целувки на Гого от нас  Heart Eyes  dani777k, внимавай с "полетите”.  Naughty  tedi79, пазете Ивчо и задължително ходи с маска.  Peace emelle, радвам се че не си вдигала повече температура.  Hug val_stef, нищо не си изпуснала.  Laughing Ние на този етап не мислим да купуваме освежител за въздух, защото по принцип тук е много влажно. То и аз искам на разходкаааа, но сега с този грип – абсурд.  Naughty За задавянето – нямам думи, дано на никоя мама и на никой бебок не се случва вече такова нещо.  Praynig Kabiv браво на вас за кърменията навън в това време.  Hug marulka_s, всичко ще е наред с бебчето, не се притеснявай  Praynig Aila, сигурна съм, че съвсем скоро мадамите ще регулират нощното ставане, както и всички бебчета, които все още се будят нощно време.  Hug Velmar, не се притеснявай, че яде по-малко, щом бебка си наддава нормално, значи всичко е наред.  Peace Обърквация, оправяй си документите, когато хората разберат, че си мама – те пускат  Wink аз поне свърших тази работа веднага след сватбата и бях с големия корем, свърших работа за нула време.  Peace Също така, ако имаш шофьорска книжка и ще трябва да смениш и нея заради името, задължително мини преди това през личния ти лекар да ти даде медицинско.  Peace Eliona, възхищавам ти се за чистенето и готвенето, аз само за едното имам сили.  Blush Като се замисля, аз само с теб не се познавам от агитката за „люлинско-западнопарковите” (така да ги наречем) разходки.  Mr. Green
Лелеееееее трябва да излизам, като се прибера обещавам да довърша писанията   bouquet  Hug

# 51
Благодаря за пожеланията!Да почерпя по случая не можах да измайсторя тортичка като val stef ,но и биричката е подходяща  party023 beer3 beer3 това за мамите а за бебчетата  Misc Baby Bottle Misc Baby BottleНие отиваме на разходка!чао за сега

# 52
  • София
Здравейте мами, Hug
честити месечинки на всички.bouquet
За захранването съм решила да изчакам, колкото може повече, до 5-6 месец.
elli78, и ние бяхме дълго време с жълтеница.Казват, че при кърмените бебета е  нормално да са жълтички до третия месец.Не се тревожи, ще се оправи.
Да ви се оплача, от вчера съм с висока температура, пия разни хапове и много се притеснявам да не заразя бебчо. Слагам маска на устата и се надявам да не съм пипнала нещо вирусно.
Хайде чао, отивам за поредната порция илачи.

# 53
Честита 3-та месечинка на Мия на мама SpRiNgOfLiFe!!!
и Честити 2-ри месечинки на малките мъжлета Цветан на мама siren и Марио на мама cvetyab!!!

cvetyab, що не каза бе миличка за тортата щях да ти помогна в майсторенето, ама всъщност и тая никак не е лоша, а и биричката бива smile3521

Aila, на теб пък миличка ти се възхищавам както и друг път съм го казвала. Аз с една мадама не мога да се оправя, а ти с две, браво    newsm20

Eliona, играчката е страхотна  Peace Ако не е тайна колко парички е и Премама имат ли сайт? Че аз търсих, но не можах да намеря нищо в google   newsm78

Иначе нищо не казахте за миенето на главичките, затова аз пак ще питам  Sunglasses Всяка вечер ли ги мокрите сега в студеното? Защото аз нещо започнах да се притеснявам да не настине.

Ами това е от мен за сега, да се стягам да ходя в квартирата да   newsm28

Пожелавам на всички болни мамчета и татковци, час по-скорошно оздравяване, че е ужасно постояно да се притесняваш да не заразиш мъничето до теб  bouquet

# 54
Привет момичета
доста отдавна не съм писала ,но все не ми остава време ThinkingВие как се организирате просто не знам.Аз едва успявам да ви изчета.Добре ,че днес тати си е в къщи и сядам и аз да се  запиша в новата ни вече тема.Отново поздравления на Обърквация за страхотното оформление  bouquet
Първо да честитя втората месечинка на   Цветан  на мама siren и на  Марио  на мама cvetyab и на всички бебоци със задна дата.Много здраве и слънчеви детски усмивки.По малко сълзички в детските очички.
В понеделник Ивка се събуди с прегракнало гласче.А-гууу то и беше доста жално и направо си грачеше детето.В неделя вечер доста силно плака (а тя направо се дере като се разплаче силно)и аз реших че може и от това да е ,но все пак си ми мина и през главата ,че може да имаме проблем с гърленцето(а пък и нослето си беше позапушеничко и детето сумтеше) newsm78 newsm78
Във вторник ходихме на лекар(само че я заведох на хомеопат)Бях ви писала ,че ни откриха стафилококи в нослето и аз реших да ги полекуваме малко с хомеопатия(предпочитам я пред антибиотика)Лекарката я прегледа и каза че гърленцето и е леко зачервено.Така че заедно със схемата за стафилокока ни изписа и разни хапченца за гърленцето.Дете със стафилококи е доста податливо на настинки,така че ни каза много да се пазим.Сега пък се притеснявам да не взема да я изнежа много, че и това не е работа-абе лудница просто.Аз обаче реших да отидем да направим още един път носов секрет,този път в друга микробиологична лаборатория и вчера и това свършихме.Сега чакам резултатите в понеделник.Стискайте палци да са отрицателни (в което малко се съмнявам ама надеждата умирала последна)
Мама Марго ми се обади да се видим,но ние три дена си поседяхме в къщи заради гърлото и се уговорихме за днес.Ама то едно време -досега мъглата още не се е вдигнала.Аз веднъж ще имам шанс да се видя с някоя форумска майка и то  ooooh! ooooh!
Засега толкова че ще ви отегча с четене.Надявам се днес или утре пак да  имам време да драсна по някой ред.
val_stef ние все още мием главиката всяка вечер ама мисля като се застуди повечко да преустановя тази практика-да се мием през два вечера.Още лятото нашата педиатърка каза че не е необходимо всяка вечер къпането на бебка с шампоан,така че смятам ,че няма да има проблем ако пропускаме някоя вечер главата.

# 55
ЗДравейте,,момичета! HugПърво искам да 4еститя на вси4ки празнуващи  bouquet
АЗ малко хаоти4но се включвам  тия дни,но.....моля за извинения PraynigЩе се опитам да отговоря на въпросите ,за които се сещам 4е бяха повдигнети.За къпането всяка ве4ер- ами - ние в4ера пропуснахме не само омиенето на глави4ката,ами и цялото къпане BlushПРосто с ДАри заспахме към 6 ве4ерта и ..отакарахме до сутринта CrazyНЯма нищо фатално в това по принцип.За глави4ката- и нашата педи ,а и кожната лекарка ни посъветва дори да не я мия с препарат пове4е от 2 пъти седми4но.А мокрене на косицата се полу4ава така или ина4е,защото като я сложа да легне в коритцет дългата ни косица се мокри LaughingЕли,не се притеснявай за жълтеницата.КАкто са ти казали и други моми4ета,кърмна4еската жълтеница е 4есто срещана.Малкия ми племенник  доста дълго си беше с нея ,4е дори и по по -сериозни изследвания ходиха.Сестра ми се беше побъркала но.... както се оказа после- няма смисъл PeaceЗа захранването- аз отдавна се изкушавам да дам сок4е( педито  от  миналия месец ме подканя,но аз първия месец отказах,зазради коликите,които ни мъ4еха ,а и заради 4увствителността и склонността към алергии на Дари).От 2 дни тъкмо се зарадвах 4е остатъ4ните ни проблеми от коликите са отшумяли,и..днес пак милото се събуди с присвивания и напъни  SickАБе- ще из4акам още малко явно със соковете.Цял живот ще има да пие сок4ета PeaceЕли- кажи как спряхте храненето в 3 през нощта newsm78

# 56
            Здравейте!
Благодаря на всички за пожеланията и честит празник на празнуващите тези дни, които пропуснах в нета!
Преди малко станах от сън, защото моят син е на бабин дом и използвах момента да и наваксам за всички недоспани нощти. От една седмица се отучваме от нощтното хранене и вече сме на финалната права. Много усилия ми коства това, но нали е за общото благо Laughing Laughing Laughing
За късмет Христо се държал толкова послушно при баба си вчера и изобщо не се събудил даже и за водичка /дано като си го взема де е все така примерен/! Между другото предполагах, че повече време ще ми отнеме отучването, но само първата вечер бе по-критична.
Блу, дано да се оправите скоро. Ние също бяхме малко болни. Аз моето го пресякох с осцилукокцинум за 3 дни. На Христо му остана само хремата, но тя и с капки и без тях минава за около седмица.
val_stef, главата е мием всяка вечер заради лепрата. бях чела някъде из форума косата да не се изплаква след баня та да остане сапуна по нея. май наистина действа и крустичките изчезват.
   за млечницата препоръчвам изваряването на шишетата /за бебетата на АМ/ с малко сода за хляб. при нас така изчезнаха.
сега трябва да почистя малко и къщата, че съвсем съм оставила домакинските си задължения. Лек ден от мен!!!

пп Качих няколко снимки в албумечто от кръщенката. Бебчетата са сатнали големи сладури!!!

# 57
За мле4ницата- и на нас ни се появи преди около месец на4енки на такава.Изписаха ни Дактарин и имаше ефект.За съжаление от няколко дни пак й се появява .ТРябва да купя нова туби4ка от лекарството,защото то има срок на годност по-малко от месец #2gunfireНещо не ми харесва тази периоди4ност на появата на пустата мле4ница .Давам понякога на Дари води4ка,но по принцип тя отказва да пие каквото и да било от шише,и  я давам с лъжи4ка,а така,както се сещате,процедурата става малко по-сложна Rolling Eyes
Аз оба4е да ви се опла4а,наистина се притеснявам от това 4е Дари отказва да пие от шише .Както знаете,аз ве4е ходя на работа и едното й хранене е изцедена кърма,която трябва да се дава с шише ooooh!ДАйте някакъв съвет.Пробваме и силиконови и кау4укови биберони ..резултата е един и същ ooooh!
Днес излязохме на разходка ,но за кратко,тъй като Дари не иска да стои будна в коли4ката без да мрънка ooooh!А заради голямото наспиване от предния ден,както се сещата,днес не иска да мигне з апове4е от 10 мин #Crazy и аз луднах.Кажете ми как да я нау4а да се приспива сама newsm78.Тя постоянно иска да е на ръце,дори ми спи в ръцете ooooh!,Другият вариант е да заспи на цица,който също не ме устройва Confused
МОми4ета- помагайте Praynig

# 58
  • софия
Здравейте,милички Hug!
Да ви се оплача,днешната сутрин ми беше  #Crazy.В десет сутринта вкъщи дойдоха на кафенце роднини на мъжа ми от Израел(седем души) заедно със свеки с която сме в супер отношения Twisted Evil,за да ни видели мен и бебка и явно да ни оценят Rolling Eyes.Аз станах няма да ви разправям в колко да пускам прахосмукачки,да мия подове,абе съсипах се от жулене и за какво....всички до един влезнаха с обувките даже и в спалнята и започнаха да си премятат бебка,без никой дори да ме попита,къде е банята да си измие ръцете преди да започнат да я мачкат Close Close Close Close Close!
Ще свършвам,щото свеки ми гледа през рамото..

# 59
  • София
dani777k , това е ужасно, но ти трябва да правиш забележки, защото става въпрос за здравето на бебето.Аз не ги пестя  Naughty , нито на майка ми, нито на свеки.Казвам им абсолютно всичко, което ме дразни или което смятам за нередно.Трябва да знаят, не си мълчи!

Общи условия

Активация на акаунт