Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Да, добре ще е да минете ветеринар - развъдниците могат да бъдат голям риск за проблеми. Имаме печален опит за съжаление...

# 121
Уинстън Чърчил?
Щом има кой да го обича и да се грижи за тего, ще е здраво и щастливо котенцето!🧙‍♂️🍀❤
Оф, ненавиждам ги тези зоомагазини! Като затворничета са там.

# 122
  • София
Всичко знам, Силвър. 😐
Иначе е от домашно котило, не е от развъдник. Но пък Scottish fold е нещо проблемно по принцип. Ще видим. Дано да има късмет и да е здрав.
Въобще какво да ви кажа - за астронавт не се цаня, ама дайте ми МОСВ и диктаторски бих се опитала да сложа някакъв ред във всички безобразия с животни.

# 123
Е, това е друго нещо. Супер, че е домашен Simple Smile

# 124
  • София
Айде, дано!
Ох, отдавна не ми се беше налагало така информирано да скоча с главата надолу.

# 125
  • София
Ех, Ред, ама много е сладък! Heart Дано и Тереза да мисли така Grinning
Ние така се сдобихме с нашето магаре. От една снимка на която беше безобразно сладък, щом и ММ клекна, а беше твърдо против и на другия ден беше у нас без никаква подготовка, дори психическа.

# 126
Мхм, те винаги така изглеждат - безобразно сладки. И после, като ги прибереш - реинкарнация... и обковаване на врати, претапициране на дивани и прочее...

# 127
  • София
Ъъъ, само аз ли се притесних, че след някоя и друга година Ред може да се сдобие с и няколко малки котенца? Joy

# 128
  • София
Ааа, ннне! Тереза е кастрирана, Уинстън го чака същото.
Споменах "информирана" нали? 😆
Силвър, не знам. Тереза се оказа еманация на аристократичността. Бели нямаме. Може да е "късметът на начинаещия", да, знам. 🤣

# 129
Ред, ще е здравичък, ще видиш! То му е изписано на муцунката❤

Аз си харесах това родопско Беки. Казах на Мм, че го искам, ама отказа да говори с пастира. Тц, тц, човек един път да поиска нещо и да го отрежат😀 Ама то си е от зодията, а пък и рижаво не бях виждала.

# 130
  • София
Ооо, ама то много хубаво, Биси! 😃

# 131
Ха ха ха Бисе,
Страхотен домашен любимец си си харесала. Това сиренце, мляко…Ама сега се замислям… Беки не е ли оФцъ?😄😄😄 Нали те казват: бееееееее😄😄😄
Преди 10 дни бяхме с наборката и нейна приятелка на селската ни къща. Водихме децата до Троянския манастир. На връщане с колата минаваме край 5-6 кокошки и аз викам на мъжа ми: я намали малките да грабнат една и да си я вземем за в къщи😄😄😄 И той да вземе да намали… Малките се ошашавиха, че трябва да отвличат кокошка😄😄😄

Доня,
За някакви домати разкошни пишеш… Ако си донесем ракия и сирене от на Бисето козата гости приемаш ли?

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:49 от raly78

# 132
Беки на галено от Ребека ли е? Joy

# 133
  • София
Много е хубаво в темата ни.Отново Wink Пак актуална тема.Щерка ми ме атакува доста напористо напоследък за куче.Почти сме във война.Баща й също се съюзява с нея.А аз...обожавам котки И пак не ми стиска.Ще се радвам на вашите.
Аманда,не намираш нашата паралелка в баловете защото я няма вече.Остана само тази в комбинация с АЕ.На нейно място има нова с природни науки АЕ и НЕ

# 134
  • Някъде в Европа...
Ай, сладко е котето! В моята къща не желая нито куче, нито котка. На синковеца съм казала - ако жена ти позволи след време, ще си имаш тогава 😁
Пък овцата...мммм..облизвам се ☺️☺️☺️..особено в турско, много обичам да си хапвам овче...

Общи условия

Активация на акаунт