Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Аууу, Ред , смели сте🙂 Второ коте вкъщи, ще е интересно. Тереза знае ли?😀

# 106
  • София
Ужас, ужас, Тереза не знае. И аз не знам. Побъркал се е този мой мъж. Вчера подхвърли,аз казах НЕ, ама той страдал, страдал и не се сдържал  Ходих да го гушкам днес котанко. Не знам какво ни чака. Като му дойде времето ще споделя и снимки, и всичко.

# 107
  • о`майна лунна нощ е
Ох, ох! Малък плюш у дома! Чакам с нетърпение данъка Wink

# 108
Ами, ще взема да ти нарека стръкче обикновен жълтак за случая и да му бая за мир и хармония. За шок и паника се използва😀 Ще се спогодят, кефя ви се много🥰 И да покажеш Шишко после.

# 109
  • София
Биси, изобщо не се шегувам - в теб и само в теб, и в твоите вълшебства ми е надеждата, да знаеш! ❤️😊

# 110
Ред,😀❤, разкажи на Тереза за новия член на семейство, че да има време да свикне с тази мисъл. Знам, че и доктор Дулитъл ти е роднина😉

# 111
  • Между гори и планини
Пред нас 2 дена плаче малко котенце. По гласа познавам, че е на месец. Не издържах, и въпреки че имам 4 котки, заради които ще фалирам, тръгнах да го търся. То къпинаци, коприви, огради... И не го открих. Ужасно се чувствам. Казах на мъжа ми - ще се сърдиш ли на пета котка. Той каза - не! За това го обичам!
С детето вадихме чесън и плевихме домати. На Пук на съседите имам домати с големина на бебешка главичка.
Зрънчо мина 20 дни, подскача, поука и днес хапна диня.

# 112
Ред, ей, браво! Много се радвам:heart: Ще свикнат двамата. Нашите кучовци се заобичаха.

Опитвам се да разгледам баловете,но тази вечер ми е от ония, в които всичко ми се размазва на телефона Дори не видях нашата паралелка. Странното е,че през повечето време нямам проблем със зрението, но ако съм стояла цял ден пред екрана, е ужас

# 113
  • София
Оф, не мога, ей този е, на 5 месеца, никой явно не го иска, щото е много голям.
Да, да, клепоухо е, знам. Всичко е възможно най-наопаки.
Скрит текст:

# 114
  • гр.София
Ах,че е хубаво!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 21:45 от blanc

# 115
Много е сладък:heart:

# 116
Оф, разкошен е - завид, завид. Изглежда блага душица Simple Smile

# 117
  • София
Много благ. 10 минути ми седя в ръцете (после още толкова в мъжа ми). Мъркаше и цялата ме облиза. Дано, дано, дано Тереза да го приеме. Ще караме явно "море=обучение по въвеждане на втора котка вкъщи".

# 118
Ама че хубавец!❤ Голям купон се заформя😀
А другото мъниче ми прилича на котетето на Баба Яга😀

# 119
  • София
Ох, а пък другото мъниче, като видя какво става, като се размяука и запротяга лапи през клетката... Ужас. На това трябва да се сложи КРАЙ и тотално да се забрани продажба на животни в магазини. Ето, аз знам колко е неетично и затова бях против, но въпреки целия ми разум, чувствата (най-вече на ММ) победиха. Дано да е здравичък котанчо. Май ще е Уинстън.

Общи условия

Активация на акаунт