Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 326
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Svetlaem, много ми стана мъчно за вас, това е страшен шок... най-искрени съболезнования! ❤

Дръж се здраво за децата. Ако можем с нещо да помогнем в някакъв момент... пиши...

# 391
  • София
Съболезнования и от мен! Sad Каквото и да кажем, ще е малко. Прегръдки, сили и кураж на цялото семейство!

# 392
  • София
Светле,
Няколко пъти писах, няколко пъти се изтрих. Дълго време ще ти е тежко, ще ти е странно, ще ти липсва. Не се забравя, но болката отшумява. Болезненият спомен ще отстъпи място на нови такива, приятни, свързани с децата, с приятели, с живота. Истина е, че времето лекува и слава Богу!
Изживей болката си сама, така както го чувстваш! Ядосвай се, обвинявай, чувствай се опустошена, но си дай срок. Не много дълъг. Не  позволявай животът ти да зацикли тук и сега!
Ако имаш нужда от разговор или въпрос, свързан с цялата бумащина, която те очаква, и мога да бъда полезна, пиши!
Прегръщам те, макар да се познаваме само виртуално!

# 393
  • София
svetlaem, много съжалявам!
Как може да сравняваш мрънкането за глупости с наистина тежките моменти в живота. Едва ли има нещо, което може да се каже, за да ти стане по-леко. Само знай, че накрая винаги се оказваме по-силни, отколкото мислим.
Прегръдки, макар и виртуално.

# 394
Моите съболезнования! В такива моменти човек си дава сметка за важните неща в живота и оценява всичко, което го заобикаля.

# 395
  • Някъде в Европа...
Светле, моите най-искрени съболезнования! Боже господи!!! 😲😲😲😲 . Нямам собствени думи, но напълно споделям позицията на Слънчевата!
Прегръдки!

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 04:32 от AIR

# 396
Светле, много съжалявам.  Силни прегръдки и за теб, и за децата. Притеснявах се. Видях във Фейсбук, че си загубила близък човек, но не знаех, че е съпругът ти.
Сигурно е ужасно тежко да се събереш и да опитваш да прикриваш мъката в такъв момент. Но трябва да го направиш заради децата. Моят мъж е загубил баща си на възрастта на Оги. Мама също е имала такава съдба като дете. От тях знам каква огромна травма е това,  как ти се налага да пораснеш за часове.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 06:54 от Amanda.D

# 397
  • София
Светле, незная какво да кажа, дълбоки съболезнования! Прегръдки!

# 398
  • Между гори и планини
Ох... Светле, силна прегръдка макар и виртуално!
Споделянето на тая болка ме може да се сравнява с мрънкане и ако нещо ти тежи и имаш нужда да пишеш, прави го. Наистина много, много съжалявам за мъката която преживявате...

# 399
  • София
Светле, приеми искрените  ми съболезнования! Ако има нещо с което можем да сме полезни, наистина не се колебай да споделиш. Достатъчно трудно е през каквото преминаваш, не е нужно и сама да го правиш, нищо, че не се познаваме лично, насреща сме.
Съпругът ми загуби баща си на същата дата, беше на 18г тогава, ми няма да ти казвам, че ще е лесно на децата, но да са живи и здрави и да се гледате взаимно.

# 400
  • Стара Загора
Svetlaem много съжалявам. Прегръдки и сили. Ако с нещо мога да помогна и аз...насреща съм! Тъжно ми е! Мъчно ми е! Сили Светле, сили
Добро утро на останалите, и друго щях да пиша, но...друг път.

# 401
Светле, съжалявам. Много е тежко да загубиш близък човек. Дръж се за децата, а те ще се държат за теб.

# 402
Светле,
Искрени съболезновяние. Огромна загуба е това за теб и децата.
Светле,
Ако с нещо мамите от форума можем да помогнем само дай знак!❤

# 403
Съболезнования. Прегръдки. Каквото и да се каже е малко. Време трябва и приятелско рамо.

# 404
Svetlaem, съболезнования❤

Общи условия

Активация на акаунт