Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 324
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Светленце, прегръщам те силно! ❤️
Тук сме всичките, за каквото и да е можеш да разчиташ на нас, да знаеш. До теб сме.

# 406
  • София
Светле, пази спомена жив за децата и техните деца един ден, защото в тях ще откриваш него.

# 407
  • София
Моите съболезнование към Светлето и семейството й! Cry
Ако можем да направим нещо за вас, пиши.....

# 408
Светле,съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose  Имаш и моята топла ,приятелска прегръдка! Бъди силна!

# 409
  • София
Светле, съболезнования! Тежко е, трудно е, но просто трябва да продължиш напред.

# 410
  • софия
Светле, съжалявам! Искрeни съболезнования Hug
Не знам какво да напиша. Само - ако почувстваш, че можем с нещо да ти помогнем, каквото и да е, пиши, недей да се притесняваш Hug

# 411
  • София
Искрени съболезнования, Светле! ❤

# 412
Svetlaem, моите съболезнования!
Кураж и смелост за да продължиш напред и да си опора за децата! Hug

# 413
  • София
Светле, съболезнования и кураж! Прегръщай децата и се утешавайте взаимно!

# 414
  • у дома...
Светле, силна прегръдка! Нека да е светъл пътя му. Знаеш, насреща сме. Пиши, мрънкай - ние сме тук. Имате цялата ни подкрепа. Само кажи, ако можем с нещо да сме полезни.

# 415
  • у дома
Благодаря на всички ! Heart
беше изключително добър -помагаше и на близки и познати,но и на непознати.
Сутрин ставаше най- рано и правеше кафе не само за него,но и за мен,защото знаеше,че като стана едва отварям очи без кафе...Ако си прави закуска ,правеше и за мен и децата. Децата много обичат милинки и един път в седмицата слизаше до баничарницата пред нас да им купи-вчера минах и аз им купих милинки,а продавачката без да ме е виждала никога с него ми исказа съболезнования-каза,че е видяла некролога и по черното и двете милинки се е сетила,че съм му съпруга. Аз много обичам грах,но др в къщи не и мен ме мързеше да си правя само за мен-като се прибрах от морето беше сготвил точно грах и аз го питам защо точно грах,като той и децата няма да го ядат,а той ми отговори- Защото знам,че ти го обичаш! и още хиляди подобни неща мога да напиша...
Иначе бумащината е наистина ужасна-на ден ходя само до една институция,за повече нямам сили-навсякъде се случва някой да ме разпознае и да ми помогне да не чакам.
Подадох молба за набора за безплатния лагер на море- много се надявам да го одобрят и да отиде,той иска и класната е запозната и мисля,че няма да има проблем.
Момичетата от Пловдив(само за Туиг се сещам,но знам,че има и други) ако може да разпитат в какво състояние са общежитията на ПУ.Ние бяхме решили големият да е на квартира,но при така стеклите се обстоятелства със сигурност ще подаде за общежитие ,а и той не е против.
Още веднъж благодаря на всички!Макар и да не се познаваме ви чувствам близки Heart

# 416
  • Между гори и планини
Ох... 😥😥😥

# 417
  • София
Светле, много съжалявам Cry.
За съжаление това е едно от онези необратими неща, които преобръщат живота на човек, без да го иска и очаква.
Ако по някакъв начин мога да помогна или да ти помогнем в темата с дума, изслушване, финансово или някак, просто пиши - тук, на лично, където прецениш.
Прегръдки.

# 418
Светле,
Колко струва общежитие в Пловдив и колко би била една квартира. Предполагам би я делил с приятел.
С момичетата може да ударим едно рамо с парички за квартира.
Нали момичета?

# 419
  • гр.София
Светле, притихнали сме от съпричастност към теб,но ,наистина, пиши, споделяй,ако имаш сили и нужда, и кажи, ако можем да помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт