Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 318
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да. Още повече като сме толкова много. Светле, само дай знак, ако се наложи.
По-скоро организационно какво и как можем да помогнем, че със сигурност е нужно, това е въпросът.

# 436
  • София
Светле, много съжалявам за мъката, която ви е сполетяла! Светъл да е пътят му! Пращам ти прегръдки и сила! Hug
Пращам лс за ПУ.

# 437
  • Между гори и планини
И аз съм на среща за  помощ при нужда. Тук сме се събрали прекрасни жени ❤️ Помогнахме колкото можем на другарското дете на Туиг, на теб ли няма да помогнем!

# 438
Светле, много съжалявам и ми е мъчно. Сила и кураж за теб и момчетата. Присъединявам се към момичетата и съм готова да откликна за всичко, от което имате нужда.
Светъл да е пътят на съпругът ти.

# 439
svetlaem, съболезнования! Прегръщам те! Светъл да е пътят му. Насреща сме и може да разчиташ на нас.

# 440
Разтрепервам се и ми се пълнят очите...Светле, моля, дай знак, когато и както решиш, че може да се включим !:heart:

# 441
  • София
Дотогава, предлагам  да опитаме да възвърнем стария ритъм на темата, въпреки   този шок,който  ни стъписа всички.Вярвам че Светлето   разбра  че в наше лице  има приятели  хора, които я мислим и на които  може да разчита.Искрено се надявам   скоро да се съвземе и опита да възвърне поне частично нормалността на живота, който  им предстои  с децата.И когато това стане, да се включи отново! С теб сме, Светле!

# 442
  • у дома
Благодаря на всички! Heart
Сани е права-и аз искам да виждам  пак хубави морски снимки и весели неща...
Тази нощ съм спала 5ч,което си е направо рекорд в сравнение с по 1-2часа предните нощи..големият има книжка от няколко месеца ,но до сега караше само с баща си,но днес  ще се пробваме да идем до супермаркет да напазаруваме за седмицата...Иска да ходи за риба(никога не е ходил) и девер ми се съгласи да го заведе и ако му хареса ще си купи билет(въдици си имаме). Така ,че животът продължава и съм сигурна,че ще се справим!Само да сме живи и здрави,друго не искам! Обещавам,ако има проблем да пиша.

# 443
# 444
  • София
Светле,пиши.Не спирай.Независимо какво.Животът е шарен и непредвидим.Надявам се тема освен полезна да е и разведряваща за теб:gift_heart:

# 445
Радвам се, че има близки хора около вас
Ние си тръгваме от морето, цяла седмица зелен флаг, жега и почивка Simple Smile Днес червен флаг, тъкмо да не ни е яд Wink
Щях да питам за телефон на някой старозагорски байкър, но детето вероятно ще се ядоса и ще го е срам да се обади Simple Smile да се запознава сам, като е там, ако ходи пак

# 446
  • Между гори и планини
Момичета, наборите имат ли някакъв режим на лягане и ставане лятото? Моя май съвсем го изтървах - ляга късно и ако не го бутна към 10, цял ден ще спи.

# 447
  • София
Не. Ляга и става, когато иска. Аз като чуя режим през ваканция и ме стяга под лъжичката Joy

# 448
  • Sofia
Моята няма - ляга след нас, значи след 12 часа, сутрин спи до късно, освен ако няма уговорка или ангажимент. Или ако лошата й майка не я изрита за плаж в 7 сутринта 😆

# 449
Светле, хубаво е, че има желание за риболов. Аз съм от 4.30 за риба, до нас има компания от млади мъже, вероятно студенти, които си изкарват страхотно. Спали са тук на палатки.
Няма режим. Но през седмицата му се налага да става рано заради курсовете. Дразни ме, че разправя, че си тренирал английския с французина...

Общи условия

Активация на акаунт