Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 313
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Между гори и планини
Е, можеше да е по- зле и французинът да си тренира българския с него 😉

# 451
Имам чувството, че няма да го проговори този език. Голям страх.

# 452
  • у дома...
Аманда, ще! Ще те изненада някой ден. Мамината златна спи като пън. На мен се е метнала. След малко мисля да я будя и да ходим на кафе по женски. Вчера ми зададе въпроса какво се искало от нея, за да влезе държавна поръчка испанска филология (коментирахме, че племенница на ММ ще учи география в СУ). Как ми се ще на моменти поне малко да покифлее това дете...

# 453
  • София
Аманда,докога ще сте на водоема?След работа да взема да мина... Simple Smile
И дъщеря ми няма Някакви ограничения относно лягане.Ама та никога не е имала.Примирила съм се.Сутрин става в 7 заради курса.Иначи си доспива премии.Вчера в 8.30 стана че.после на басейн ходи,тандо вечерта.Виб ,за вечерта има ограничения.По светло трябва да се в прибрала.Което е към 9

# 454
Няма режим. На морето сме. Спи до обяд и ляга когато му се ляга. Аз също преди 1.00 рядко лягам, така че успяваме да се засечем и нощем за кратък разбор на деня 😀

Поздрави от нашата обител.
Адски ми е мързеливо Simple Smile
Скрит текст:

# 455
Оставила съм я да ляга когато иска и да спи колкото може. Но до 10 е станала обикновено. Четенето не върви много, още не е почнала задължителните. Но почнаха уроците по математика. Добре вървят засега, с учителката на Стиви. Май ще се откаже от фитнеса другия месец. Много излиза, събраха се голяма компания това лято.

# 456
Сани, до 11- 12, че сагата с ремонтите вкъщи продължава.

# 457
  • Между гори и планини
Дикси, това е като излязло от романтичен филм!
Оня ден Стивън си свърши Евгени Онегин, и го питам - коя книга избираш следваща - никоя! Явно ще е по моя усмотрение. Отивам да го вдигна, че днес графика е пълен - да разхожда кучето, да вади и нарежда лук, да плеви и да коси. Като не иска да ходи на басейн, и агро тен може да хване, но да е вън от компютъра ( а аз тайно ще спра интернета)

# 458
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Светле, още веднъж сърдечни прегръдки! Пиши тук - споделяй, оплаквай се, "пищи" ако трябва - всичко, което те развълнува, за добро или лошо...
Хепи, насреща съм с байкъра...Моят щеше "да го грабне" твоя, нищо, че сте по-свити. Казвам обаче "щеше", защото аз днес си тръгвам за ВТ, наборът остава тук, но няма да ходи до Стара Загора, защото не искам да подлагам баба на притеснение. Живот и здраве, аз ако имам късмет с шефа, ще се върна след 1 седмица, за 1 седмица, и тогава пак ще го пусна да отиде на ст.з. пътека. Иначе вчера пак ходи.
Доня, думата "режим" през ваканциите е табу. Аз така искам 😉...Това си е ваканция - да става, да ляга, да яде, когато и каквото иска...Помня на мен какво ми е било ако се опитваха да ми наложат режим през ваканциите, особено за лягане и ставане....Никога няма да забравя баща ми как ме караше по моретата да ставам в 8 ч., да сме ходели на закуска, как ли не съм го умолявала да ме оставят да спя до обед и ще се срещнем чак за обедното хранене, но не би ..Не така разбирам аз "ваканция".
Аманда, не го укорявай. Аз уча ФЕ от 5 кл, през ЕГ, Приложна лингвистика в Унито. Така и не ми легна на сърце този език в сравнение с испанския. Като се замисля, майка ми едва ли ме е чувала да говоря ФЕ. В чужбина винаги първо пробвам ИЕ дали знаят. АЕ никога не съм учила ..

За жалост моята първа част от отпуската приключи 😞 ..Заминавам си днес за ВТ сама. Ще се пробвам да поискам отново отпуска след 1 седмица, поне за 1седмица. Иначе другата голяма съм я предвидила от 23.08 и първите септемврийски празници....Ще се прибирам с влак, че и пътуването с автобус е ммного неудобно. Въобще транспортните връзки по линията ВТ-Пловдив са ужасни, а аз така и не се "пречупих" да карам, въпреки 10 -год. книжка...

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 10:07 от AIR

# 459
  • София
Отиваме след малко да приберем децата от уикенда на морето. Дано успея да го снимам и аз и ще ви го покажа Simple Smile Режим нямат. Или по-точно, не е здравословен. Големият не чете нищо, трябва да го потормозя.
Сетих се за една колежка, завършила френска гимназия. Казваше, че накрая дори сънувала на френски. Има време да се отпуснат да говорят, той си е труден.

# 460
Лятото е време за "не режим"- ляга уж около 24ч, но съм сигурна че заспива поне към 2ч( когато бяха сами, искаше да го будя по вайбър в 7 за училище и най-редовно ми изписваше на тел."последно видян 2.30").Става не по-рано от 11ч.
За книгите...струва ми се, че не са отваряни още...имало време...
В момента се опитват още да спят-от едната страна се чуват косачка и рязане на дърва, а от другата-музика, която калява нервите вече два часа...
От вчера имаме ново любимо място-плаж, домашни любимци, зелено, синьо...
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 13:27 от denyil

# 461
  • София
Морски поздрав и от нас! Флагът е червен, но в морето е пълно с хора. Явно не е толкова опасно.  Наборът ляга след нас, сутрин го будим, за плаж към 8:30, а някой от нас се е позиционирал на плажа или басейна към 7:30. Обичам плажа по това време, няма хора, морето е по-особено. За книги- разнася го покетбука, но рядко го отваря, не искам да се рязправяме, да прави каквото ще.

# 462
  • у дома
Аз държа да си е легнал до 24ч-дали е заспал е отделна работа- става когато се събуди-в момента още спи,а аз от сутринта свърших 100 неща...

# 463
  • Между гори и планини
Като гледам , има си вълни, може да има и течение което дърпа на вътре.  При нас вече настана жега, до към 4 ще се крием у дома или на сянка. След това ще изпълзим по градините.

# 464
  • у дома
[liнякой има ли отзиви за Международен детски спортен център Балканика Китен?Безплатният летен лагер от училище е там-ние уж все в този район почивахме,но нещо не мога да се ориентирам къде е.

Общи условия

Активация на акаунт