Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит ден, ден на малкото Звънче и Дидия,  много щастливи и безоблачни дни!
Аз гледам с ужас мъжете ми как се кефят на огромните вълни. Вече сигурно над половин час са вътре, поне наборът малко се оживи и се забавлява. Аз обожавам морето, стига ми и само да го гледам, за да съм щастлива, но се ужасявам от вълни. Само от брега мога да им се радвам. На планива не ходим често, но за кратки разходки съм готова, не и за дълги преходи. Едно време съм израснала по язовири и палатки. Нашите ходеха непрекъснато и сме стояли със седмици. Сега се чудя на майка ми как се е оправяла с дете, готвене, миене и др. А и вечно бяхме с компания. Аз не мога да си представя такова приключение. То май и децата не държат. На големия му бяха подарили палатка за един РД и кара баща си да спят в нея на двора на вилата. Сега дори нямам идея къде е.
Fish., браво на наборката за резултата. Впечатляващ е и си е за фукня. Sunglasses

# 601
  • у дома
Честито на малкото Звънче!Да е здравичка,щастлива,да Има късмет и да постигне мечтите си с лекота! Heart
Дидия,весел празник и на теб!  Flowers Hibiscus

# 602
  • у дома...
Честити да сте, Дидиа и малко Звънче. Бъдете здрави и много щастливи. Малкото Звънче голяма камбанка да стане и да се чува навред!

Аз искам баня и удобен креват. Къде ще са няма никакво значение.

# 603
Честит празник на момичето на Звънче! Да е жива и здрава и все такава умница. Да й е весело и безгрижно.
Дидиа, честит рожден ден и на теб! Да продължаваш да даряваш любов и индивидуално внимание близките си хора. Много радости и по-малко ядове от политиката Blue Heart

# 604
Честито и от мен! Здраве и сбъднати мечти!

# 605
Честит рожден ден на малкото Звънче! Жива и здрава да е да звъни смело, без да трепери и да се притеснява. Flowers Four Leaf CloverTadaBalloon

Дидиа, честит празник! Все така да се подмладяваш и да вдъхновяваш деца и внуци! Flowers Bouquet

# 606
  • София
Честита да си, Дидиа. Продължавай да бъдеш такова вдъхновение за близки и непознати. Жива и здрава да си.

Честит празник и на Звънче. Да й е много щастливо и успешно момичето.

# 607
Много радости и по-малко ядове от политиката Blue Heart
                  Благодаря,момичета!
                  Amanda,най-неочаквано,ама взе та ми хареса пълното бездействие и независимост от време и час! За липсата на началник хич и не искам да споменавам. Yum За политика - ами какво е това? Smiling Imp Единственото,което ме дразни е ,че тази година се разминавам с любимата ми Гърция по разбираеми причини! За това пък току виж съм отишла в Царево през август да си прибера детето от дъъългата командировка,а и да видя нашето море,че не си спомням кога за последен път бях там.Сега говорих и с тези ,дето са на Тюленово и с дъщерята , която е в Царево ....ами и на двете места морето си ни е мръсничко...меко казано.Вълните не обичам и за това си ходя на по-спокойните и чисти морета.

# 608
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник и от мен, Дидиа! От здраве да не се отървеш!

Наборът днес отива в града голем. Купих му билет за автобуса, предстои да нацели Експо центъра, на който да слезе, от там да не обърка мотрисата в посока СУ, все пак да слезе на правилната спирка и ако и с това се справи - да чукне локацията и открие братовчеда си на работното му място някъде там в района.
Като си знам шемета небесен, ще искам доклад за изпълнението във всеки един етап на придвижването Пловдив - София. А той ми е странно спокоен нещо. Чак съмнително. Или е влюбен, или загубен. Или - и двете и не му дреме много, че рискът да се омота в София граничи със стоте процента.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 12:19 от `ТуиГ

# 609
  • Между гори и планини
Който е сред природата, далеч от градски светлини, в планината най добре, да гледа Персеиди. След 10 -11 часа започва шоуто. От нас звездите се виждат като купол, направо 3Д, Млечен път, съзвездия, сателити. Ходя или в задния двор да не ми пречи уличната лампа, или на една тъмна поляна в края на улицата. Не знам точно кога е пика, но за няколко часа сме броили над 300 метеорита.

# 610
Дидиа, честита да си!

Silver Blade, това пясъчна лилия ли е?
Красавица!

# 611
Който е сред природата, далеч от градски светлини, в планината най добре, да гледа Персеиди. След 10 -11 часа започва шоуто. От нас звездите се виждат като купол, направо 3Д, Млечен път, съзвездия, сателити. Ходя или в задния двор да не ми пречи уличната лампа, или на една тъмна поляна в края на улицата. Не знам точно кога е пика, но за няколко часа сме броили над 300 метеорита.
                  Припомни ми едни минали времена,когато бях в Карелия.Изкарах курс във военно-морското - Варна и имам сертификат за капитан на 10 бруто регистър тона /сега важи и за съдове до 20 / и водех групи от големи ученици на учебни плавания.Там имаше едно небе ,като карта.Толкова ярки звезди трудно се виждат на друго място.Нямаше звездичка,която не знаех и се ориентирах прекрасно по тях,а сега.....трудно виждам дори една звездичка в Сф.Една от мечтите ми беше ,като си остана в къщи ,да обиколя всчики места ,на които съм ходила и където имам приятели.Даже си бях планирала пътешествие с колата от Москва до Санкт Петербург и то с тръгване от Варна с ферибот и ползване на всички канали.Има връзка по волго-донския канал.Да,ама не.Този вирус да вземе да се укроти най-после,че ми омръзна.

# 612
  • Между гори и планини
Преди 2 години дойде на гости приятел астро физик, със специален бинокъл и гледахме и Андромеда . Той разказва увлекателно и прекрасно. За любителите на астрономията е голямо удоволствие. Аз си следя съзвездията тук, променят се през сезоните. Кога изгряват, залязват. Ягодовата луна тук е невероятно красива и огромна .

# 613
Светле, моите най-искрени съболезнования!
ЧРД на всички рожденици!

Харесвам и морето, и планината. На зрели години открих хубостта на върховете и удоволствието от ските. Гледките отгоре, въздухът, величието на планината са ми вдъхновяващи и зареждащи; човекът дребен и незначителен на този фон, също и проблемите.
Напоследък се напрягам от почивките и ми е най-хубаво вкъщи. Или е от възрастта, или от малкото дете. Дано се отпусна скоро и се завърне авантюризмът ми.

# 614
  • София
Честита да си Дидиа.Здрава, щастлива,спокойна и доволна от живота! Чийзкейк с изглежда чудесно.Сигурно съм единствената,на която никога не й се получават.Вече спрях да опитвам.А много обичам
Честит рожден ден и на Мрън.Много успехи да жъне и да следва мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт