Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 267
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Дидиа, честита да си!

Silver Blade, това пясъчна лилия ли е?
Красавица!
Да! Simple Smile

# 616
  • София
Честит рожден ден на Дидиа и малкото Звънче! 🥳🍀🥰🎂🍹 Много здраве, щастие, късмет и поводи за усмивки! 🌺🤗 Колко много рачета Simple Smile

# 617
Честито на празнувалите и празнуващите! Бъдете здрави!
Чийзкейкът изглежда страхотно. Аз правя, но със сладко от боровинки.
Не съм голям фен на походи в планината, но ходя. Последните години двама приятели ме накараха да се качим на Мусала и Мальовица с наборката. Трудно ми беше, но хубаво. А морето обичам, но не стоя много на плаж и почти не се къпя. Само да си го гледам!

# 618
Звънче, Честит празник! Да ти е жива и здрава девойката! С много късмет, успехи и радости!
Дидиа, да си жива и здрава! Спокойствие, усмивки и много гордост да красят безгрижните ти дни!
Туиг, спокойствие! При съвременните технологии, трудно ще се обърка младежа! Вече са готови за самостоятелни задачи Simple Smile

# 619
На мен идеално ми идва гора(планина) + море - 2 в 1. Странджа. Може да е от ЕГНто вече, но пълни плажове и заведения ме изтощават и мен. Почти празен плаж, хубава сянка наблизо, полъх, хамак, книжки и интернет. Иначе съм морски човек и го гледам цяла година отдалече, та може и по тази причина.
Честити да са малките и големи рожденици!

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 14:04 от Cygnus

# 620
  • о`майна лунна нощ е
...
Туиг, спокойствие! При съвременните технологии, трудно ще се обърка младежа! Вече са готови за самостоятелни задачи Simple Smile

Всъщност съм неспокойна, защото все някой ще го намери, съжали и ще ми го върне Joy
Той в Пловдив има няколко тура на градско ориентиране, при два от които едва отърва кожата от ликвидацията, която му бях подготвила. Толкова ме беше ядосал с импровизациите си и полуслушането на инструкции къде какво. И двата пъти се оказваше на неподзирани и непонятни места, а на въпроса ми защо?! ми отговаря "Е, че то не е ли същото?". Ми не е. Има разлика между джамия и църква. Никак не са едно и също подлез и надлез .... Подробности. Незначителни подробности. Той е над тези неща.

# 621
ЧРД на малкото zvancheи Didia-да са здрави, усмихнати, обичани! Весел празник!
Vesana, за съжаление съм бургазлийка само по документи и душа( майка ми навремето умишлено се е прибрала да ме роди  в Б-с, всички мислели, че провинциалистката отишла в София заради жителството...). Обичам го този град! Като малка ( в ДГ) все съм се сърдела, че "децата отиват на село, пък аз в Б-с..." Като дете( до към 18г дори) прекарвах там от юни до септември+ всички други ваканции. Покрай мен, ММ още от гаджета , се влюби в града, децата проходиха там и първите години всяко лято сме изкарвали страхотни почивки. После десет години( по ред...) на Вурвуру в едно и също студио, а сега вече само тук под планината. След разходката ни в събота до Белмекен и обиколката на язовира, решихме, че скоро ще се пробваме за ден/два да къмпингуваме там.Имаме сп.чували и палатка, които децата ползваха на двора, сега си взехме столчета, барбекю- желанието е голямо, дори списък вече имам...

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 16:02 от denyil

# 622
Оооооо още празнуващи рачета!❤
Didia, че ти е цветно, усмихнато и шарено!❤❤❤

Честито да е и малкото Zvanche! Да му звъни сърчицето от радост всеки ден!❤❤❤

# 623
  • Между гори и планини
Честит рожден ден на празнуващите! Пожелавам им, дните им да са такива като днес - топли и слънчеви, без нито един облак!

# 624
Вчера се притеснявах,че няма да проговори на  френски, а днес каза, че учителят много го е  похвалил за някаква история, която трябвало да измислят по снимки. За човек, който от бездомник се е превърнала в богат или обратното. Не разбрах съвсем. То и не стана ясно дали я е писал или я разказал, защото набързо ми каза и изчезна. Може би пък има шанс, не трябва да прибързвам със заключенията. Идва си усмихнат от тези курсове. Струва ми се, че на него просто не му понася българската образователна система, с чужденци се чувства някак по- спокоен. Ама не е и така, харесва си много класната. Не знам...

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:07 от Amanda.D

# 625
  • о`майна лунна нощ е
А аз чакам ли .... чакам наборът да ми изчурулика нещо на немски.

# 626
ТуиГ, ти знаеш ли немски? Ако не знаеш, трябва да пробваш да прочетеш нещо на немски. Тогава настъпва смях и чуваш..

# 627
  • София
Schnellе, schnellе...

# 628
  • у дома...
Грийн, ти нощните курсове ли си карала?  Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

Не можах да се сдържа... турбо простак съм понякога! Ма то това е от зодията...

# 629
  • София
След 1 часа по TV 1000

Общи условия

Активация на акаунт