Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 219
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
"Следенето" на локация е по взаимно съгласие и спестява досадните обаждания "къде си", "тръгна ли", както и притесненията и на двете страни. Не го намирам на навлизане в личното пространство. Дори майка ми, когато беше в Рим със сестра си (не с група) ме помоли да я присъединя в тази група, за да е по-спокойна.

# 691
  • София
Сигурно има своите удобства, не отричам. Някой път ме изненадва като казва къде е бил, та по-добре да не знам в момента, че повече ще се притесня. Една вечер с приятел бяха се прибирали по тъмното над тунела при Западен парк.

# 692
Била съм 3 пъти по турските курорти на почивка. Всичките - идеални почивки. Но някак не ми се пътува сами женки в Турция, малко ми е притеснено и не ме влече.
В Гърция съм била веднъж като дете и бях замаяна, че има хладилници със сладоледи, но бяхме на каменист плаж и си беше мъка. В големите си години съм била на тийм билдинг в Солун - не ми хареса; пътьом за Атина спряхме за една нощувка в Катерини - голяма тъпотия, нещо като Китен ми дойде; в Атина бях с колежка гъркиня, която ни разхождаше по малки плажчета и беше хубаво. Но гръцката почивка определено не е моето. Не бих готвила на почивка, аз и в София не бих казала, че готвя Simple Smile. Тази година, обаче, сме предвидили "приключение" в Гърция. Отсега зная, че не е моето, но пък детето е много ентусиазирано. Стига да има интернет, ще го преживея. Бг морето изобщо не е моето. До тук Италия ми е фаворит за море, то и за всякакъв туризъм де Simple Smile. Испания също ми хареса, но предпочитам с кола да пътувам, а до там си е бая път. За след ковид мечтая за френската ривиера Simple Smile.

# 693
  • София
Ние сме си почитатели на нашето море.  Нито в Гърция, нито в Турция ми харесва морето. За обслужване и глезотии не говоря, там е друга работа. В Гърция отидохме веднъж за един дълъг уикенд, в едно забутано селце до Кавала, плажът не беше много хубав, а и морето беше далеч от това по картинките, но пък бунгалото беше на самия пясък и усещането беше приказно. Готвихме си, имаше и барбекю, не беше лошо, но... В Турция също ходихме веднъж с рейс. Комплексът страхотен, обслужване и храна безупречни, плажът пясъчен, но не си е нашето море, едно малко като язовир ми приличаше, че пясъкът беше много ситен и се вдигаше като тиня, та основно по басейните карахме. На Тунис също сме били и там един ситен пясък, като пепел и морето по-топло от въздуха и не носеше никаква разхлада.

# 694
  • София
Гръцкото море има безкрайно много лица. 😊 Та който е бил веднъж или два пъти не е задължително да е уцелил мястото.
От повече от 12 години ходим по 2-3 пъти годишно и само миналата пропуснахме.
И ние сме у дома си в Гърция, винаги сякаш попадаме в някакво прекрасно магично морско безвремие.

# 695
  • Някъде в Европа...
Аз много пък харесвам Средиземно море - няма миди и водорасли. На нашето това не му понасям, особено пък водораслите по брега, на мокрия пясък и мушичките около тях...бррр...

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 23:02 от AIR

# 696
  • София
За да не повтарям звънче, просто ще се присъединя към нейното мнение.Обожавам Гърция.И не само морето.чувствам се добре там.Има такива места.В черна гора  също  се почувствах в свои води.Хърватска също.Явно имам  привличане към средиземноморието.Френската ривиера беше предвидена за това лято, но  ковида отново ни   промени плановете...Надявам се догодина да  реализираме заради  наборката този план.ДА сме живи  здрави- ще изпълним и преизпълним плановете

# 697
Не знам, ама аз утре ще напердаша Моника, защото днес съм много изморена. От половин час ми показва някаква реклама на плотивоударен калъф за телефон. 50 лв. Някакви си хвърлят телефоните  със сила и после показват, че не са се счупили.
Ловят шарани.
В събота ме побърка. Да сме ходили до мола. Отидохме и нищо не си хареса. Прибираме се и тя ми показва снимка, на която пробва рокля. Искала я. Ами ко не каза като бяхме там. Айде обратно, последната взехме. Прибираме се. Ама тя малко и била широка, що я взела😡

# 698
  • sofia
Бисе, мога да отворя магазин за мъжки обувки - поръчвам ги, идват, пробва и казва, че ще ги носи. При следващото обуване решава, че вече не ги иска. Баща ми  стана като рок звезда, всичко отива при него  от тийнейджъра, но вече и там се разминават в номерата. Казах, че ще го глобявам, ако не обмисля добре дали са му удобни. Реши, че по-скоро ще  си ходи с разлепените🙈🤣

# 699
Googlish, можем да отворим магазин- дамско облекло и мъжки обувки😀
Между другото, роклята изобщо не й е широка, ама ще я стесняваме😀

# 700
  • София
Бисе, преди да разбера, че младежът е младеж, докато бях бременна, мечтаех за момиче. След няколко години живот като мъжка майка, не си представям как ще се спогодя с момиче. Особено като ви чета... 😂
Ако трябва да се определя по прочита на HeleneS, мноооогооо обичам да ям, но друг да ми готви. За злощастие, още не съм го намерила. 😂
За приложенията със споделяне на локация, не мога да си представя да използваме такова нещо. То вече е късно, но не съм си представяла и преди. Сигурно като по-малък нямаше да се противи, но и аз го чувствам като навлизане в личното пространство.
Изобщо, много ги съжалявам днешните деца. Мобилните приложения им издават местоположението, електронния дневник рапортува оценките преди те самите да ги знаят, звъним им или им пишем постоянно... Това е голям стрес.

# 701
Слънчева, сега ме караш да завиждам на мъжките майки🙂

# 702
  • София
Аа, не е лесно и с момчетата, но сякаш е по-ясно. Независимо от натворените глупости. 😂

# 703
  • София
Честито на рожденничките, зло да ви забрави!
Не ме влече вече морето, не ми понася жегата. Предпочитам планината. Последните години посещаваме по-необитаеми хотели или направо къщи за гости. Предпочитам да ни вземат с кучето и търсим такива места. Не държим на ОИ, защото предпочитаме да обикаляме околностите. Кулинарен туризъм в БГ - Родопите.

# 704
  • София
blanc, извинявай, че пак ще ти причиня стрес. Joy

Дидиа, да си здрава и да се наслаждаваш на свободата си!

Звънче, да ти е здрава М. Да преодолее притесненията, да разпери криле и да полети!

Аманда, не им се плаши на лъвовете. Аз родих 4бр, нямам оплаквания. Stuck Out Tongue Winking Eye

Еър, разбирам го сина ти- и аз съм единствена везна между много лъвове и раци. Не му е лесно.

Обичам морето, особено нашето си. Чувствам се у дома си. Планинските преходи не са за мен, карам ски, но не страдам, ако не отида. Виж за морето душата ми плаче, особено тази година- още не съм го видяла, а обичайно по това време вече съм от месец в караваната. Сега се забавлявам на състезанието на дребните- вися на басейн Диана по цял ден.
Приложението ми е адски удобно, когато не си чува телефона- ползвам го да пусна звук. Тогава и виждам къде е, иначе дори не го отварям. Да им ровя в телефоните пък не ми е и хрумвало.

Общи условия

Активация на акаунт