Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 227
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
И всякакъв тип техници - хладилен, медицинска техника...

# 76
  • София
Аз имам подозрения, че с това бясно темпо, с което се появява все повече апаратура и техника, все повече ще расте и броят на хората, необходими за поддръжката им.

# 77
  • о`майна лунна нощ е
И за мен, наред с всякакви специалности, които подготвят техници, ще са безценни в един момент.

# 78
  • sofia
Съдбата го обича това дете и грешката се оказва  вярна🥰

# 79
Много се радвам, че така добре се подредиха нещата за детето. Много късмет му желая и с интерес да черпи нови знания и да се изгради като специалист в областта! Flowers Four Leaf Clover
Много, много ме зарадва новината!

# 80
  • София
Погледнах статистика, за да видим дали приятелското девойче има шансове за Испанската. На пръв поглед в горния регистър има лек спад на балове, но под 450 е направо сеч. Там има вдигане с 20-25 точки. Според мен спадът в горния регистър се дължи на по-малкия брой 100т по математика тази година.

# 81
  • София
Нашето приятелско дете е прието в НПМГ физика. Чакам аз другите, но като погледнах баловете май едното със сигурност не е прието в ТУЕС. Някъде баловете направо са хвръкнали нагоре.
П.П. Сега погледнах ФЕГ. При момчетата паралелката на Митко е нагоре със 17 т, спрямо миналогодишното първо класиране! Това е много за мен! Като че ли при момчетата има повече ръст нагоре.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 16:15 от мама МОНИ

# 82
  • София
На мене ми се зави свят. Отворила съм двете първи класирания за м./т.г и е като увеселително влакче, едно нагоре, друго надолу, кое с повече, кое с по-малко. Някаква стройна логика честно казано не успявам да хвана.

# 83
Леко качване в първия ешелон и лек спад във втория. Поне тук.
Браво за детето!

# 84
  • Sofia
Страшно се радвам за детето, ТуиГ! Съдбата, звездите или каквото и да е, си знае работата:)
Нашите 5 близки момичета са приети по първо или второ желание, кой където е пожелал, много се радвам за тях. Но с високи балове е лесно.

# 85
  • София
И аз скачам по таблиците, пиша смятам...Много близко приятелско детенце е  прието на 50-о желание!!! Баловете са скочили до небесата.Тъпото е че са ги подредили  супер странно и  няма  особени опции за придвижване

# 86
  • софия
Каква хубава новина за нашето момче от темата 💙
Нека опита второ класиране. Знаем, че нищо не губи. Нали винаги казваме, че става това, което трябва да стане 🙂 Ще се случи най-правилното за него. Ще започне начисто и се надявам с повече вяра в себе си.

Не съм гледала балове. Опитвам се да подреждам багаж, но повече пускам перални, гладих два пъти и правя други неща. Вече съм изтощена. Не знам кое е по-гадното - подреждането на багаж за отиване или оправянето му след прибиране.

# 87
  • София
Забравих и аз да кажа браво за форумното момче на Туиг! Да му върви по вода в новото училище и да придобие увереност в собствените си сили.

# 88
  • у дома...
Добре, че Анка е 2006 набор. Тази година в 30-то бала е с 12 точки нагоре за нейната паралелка. Изпреварва 127-мо и 157-мо дори. Не зная какво се случва тази година, но е ад с баловете.

# 89
  • софия
Па ти не спря да хвалиш 30-то 🙂 Връща си позиции. По мое време беше почти елитно. По Сендовска програма преподаваха, отлична база, добро местоположение.

Общи условия

Активация на акаунт