Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 289
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде в Европа...
Vesana,  познавам ви  добре. Очарователни командири:grinning:
Мммм..това много ми хареса! 😃 Много си харесвам зодията.
Фиш, поздравления! Фукай се, заслужаваш!
ТуиГ, и аз не мога да си представя вече, някой да ми каже, че отива за гъби 🤣

Рибите са ми най-неразбраната и странна зодия..особено мъжете...а единственоят човек Везни, който познавам (т. е. да знам), е синковеца. Майка, сестра, баща - раци, аз съм лъвче.
Прибрах се вече във ВТ. Еми, какво да кажа..Не я обичам тази Северна България. Дано ме пуснат след 5 раб дни пак отпуск и наново "надолу" по картата...

# 541
  • у дома...
Девойката е Везни. Положението най-често е "оле, Марийо". Особено в магазините.

# 542
  • София
Аз съм с мъж Телец и две лъвчета гарнитура. ММ е душа човек, свръх пестелив, но като го хване музата харчи за скъпи вещи(техника), за мен и за децата. Готви и е най- некапризния вкъщи. Лъвчетата са много различни, сигурно защото единият е юлски, а другият августовски лъв.

# 543
  • София
Удома по ред на номерата сме водолей, риба, телец, рак и лъв. Всеки луд с номера си е положението...

# 544
  • София
Аз съм телец - Чревоугодник (и ми личи), но не обичам безсмислени харчове (освен ако не е за чанта, Просто майка😀).
Лъвове много харесвам, но все пак да не са ми вкъщи. 😀 Стига ми ММ с козирожеските избухвания.

# 545
  • София
Аз ще замълча....JoyMaskKissing Heart Супер шашава е семейната статистика.Да се чуди човек как сме се събрали и как се търпим

# 546
Оригиналната Дидева е лъвче, виртуалната й дъщеричка  е раче ( днес става на две годинки Joy).

# 547
Мен ЕГН-то ме направи много проклета. Въобще не ми е ясно как оцеляват хората около мен. Казват, че ми били свикнали. Миролюбивото им обръщение към мен е "гад проклета" 😂

# 548
Fish, браво на девойката!❤

Любимци са ми лъвовете на мен! Моника и двете ми най- близки приятелки са лъвчета.
Козирог съм аз, мм е телец. Сблъсъците са неизбежни🙂

# 549
Шмърциплянку, Туиг, бъдете здрави, щастливи и много обичани!
Фиш, поздравления за добрите резултати!
Соня, работен младеж е Стиви!

# 550
О, лъвчетата са големи пичове, много ги обичам Simple Smile
А Дидевото раче на каква хубава дата е Simple Smile да е живо и здраво и да избута още много майки през ада, а.к.а. образователна система

# 551
  • София
Дидева, все така успешна да ти е виртуалната дъщеря! Simple Smile
Аз съм Теле, мълчаливо и ядящо Simple Smile Наборът е августовски Лъв. Взе ми здравето и нервите като бебе, оттогава е душичка, но има време да се прояви.

# 552
ТуиГ, Шмърци, честити да сте! Бъдете винаги себе си, всяка от вас е неповторима по свой начин! Наздраве за ваше здраве!
Фиш, браво на малката рибка! Имаш много основания за гордост!
Дидева, Честит рд на "дъщеричката"-да е все така незаменима помощничка на всички!
Вкъщи всеки си е с различно мнение ( опс-зодия)- аз съм вироглава овцЪ, ММ и майка ми са "жаби", голямото дЕте и свекър-козироци, а набора и свеки-телета...

# 553
  • София
Аз съм Овен, ама не много типичен 😁, така казват хората покрай мен. Мъжът ми е Близнаци, а наборчето е Риби с асцендент Лъв. Спогаждаме се горе-долу, намерили сме си “цаките” 😂

Шмърци, жива и здрава бъди! 🌹

Фиш, браво на момичето!

# 554
Шмърци и Туиг, щастливи бъдете!
Фиш, поздравления за детето! Имаш право да се фукаш Simple Smile

Ние с ММ сме Дева. Трудничко е 😂
Наборът е Водолей. За пръв път имам преки наблюдения към тази зодия и честно казано ми допада. Толкова леко се общува с него.
Брат му е Телец. И да, мълчи и яде, прави сте 🤭

Общи условия

Активация на акаунт