Майка иска да се срещне със синът си.

• 6 382
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не го вярвам това друга жена да пише, че го е родила. И в същото време мъжът днес с отворени обятия приема новината, че рождената му майка е друга. Айде, бе! Повечето хора биха се шокирали, биха отрекли. Цялата история е неправдоподобна и продължава да бъде такава с постовете на авторката. Просто нямам как и двете неща да са верни едновременно. Авторката подхвърля някакви общи изречения и нищо конкретно.

# 121
  • Варна
Сантиментална пързалка.

# 122
  • Paris, France
Не го вярвам това друга жена да пише, че го е родила. И в същото време мъжът днес с отворени обятия приема новината, че рождената му майка е друга. Айде, бе! Повечето хора биха се шокирали, биха отрекли. Цялата история е неправдоподобна и продължава да бъде такава с постовете на авторката. Просто нямам как и двете неща да са верни едновременно. Авторката подхвърля някакви общи изречения и нищо конкретно.

Децата на конфликтно разведени понякога са принудени да приемат и преглъщат наложеното от родителя, при когото живеят и който ги е отгледал.

Децата бързо се привързват към новите хора, с които са принудени да живеят. Те нямат избор.

Аз пък не разбирам защо съпругата или вдовицата на бащата се прави на майка, до степен да пише в социалните мрежи, че е родила мъжа.

А той може и да е знаел, че жената на баща му не му е истинската майка, но да е помолен да не коментира този факт с чужди хора.

# 123
  • Варна
Защо писала? А защо го е отгледала и му е отдала грижи? Много хипотези и условности станаха.
Редно е биологичната майка да благодари на другата, че сина и е здрав и жив.

# 124
Здравейте. Единствено исках мнение и съвет по-въпросът не съм искала да задълбавате. Казах ви избрани неща, все пак сме непознати и не мога да ви обяснявам цялата теза, темата е деликатна. Няма лъжа, няма и измама в казаното от мен. Благодаря на хората които ме подкрепиха и на тези които не ме. Всичко върви добре, и дано да е така занапред.

# 125
Грижите са едно, но съвсем друго е да напишеш, че си родила това дете. Пошло ми звучи.
Това към  Viviana91 Интересно дали всъщност тази жена има друго дете.
Ivet, радвам се, че се намерихте, дано намерите път един към друг.

# 126
Здравейте. Единствено исках мнение и съвет по-въпросът не съм искала да задълбавате. Казах ви избрани неща, все пак сме непознати и не мога да ви обяснявам цялата теза, темата е деликатна. Няма лъжа, няма и измама в казаното от мен. Благодаря на хората които ме подкрепиха и на тези които не ме. Всичко върви добре, и дано да е така занапред.
Е, свързала си се с брат си.  Има желание..Явно ще има и хепи енд.
Хубав край на темата!

# 127
  • София
Невена, няма как един мъж цял живот да смята една жена за своя майка, тя да му пише, че се радва, че го е родила, т-е- за него това е рождената му майка, а след като някаква непозната му писала по фейса, той тутакси се зарадвал, че тази майка, която цял живот приема като рождена майка изведнъж не му е вече майка, а има друга жена, която му е рожданата. Това няма как да го повярвам, ако ще светът да се обърне!

# 128
  • Варна
Може ли поне да уточните приблизителната възраст на брат Ви? Около 20,30,40,50г.?
Остана енигма периода, в който мистериозно са отнемали деца. Можете само да напишете партията,която е управлявала.

# 129
  • Варна
Хората сме различни, стига сте задълбавали. За нас всъщност няма значение дали историята е истина. Не е длъжна да си казва всичко.

# 130
  • София
Не е длъжна нищо, но никой не обича да го лъжат.

# 131
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт