Бебето го няма !

• 1 863
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте !
Вчера си направих 2 теста за бременност, позитивни с много добре изразени линии.
На същия ден ходих на преглед при гинеколог, но ми каза че не се вижда никакво плодно сакче. Прегледа ме и по двата начина и пак нищо не се видя. Извика ме на преглед след 1 седмица.
Случвало ли се е на някой?
Отчаях се много, и съм със страшни болки от 1 седмкца, което ме плаши още повече.

# 1
Нямаш друга опция освен да чакаш. Не разбрах какви са болките

# 2
За мен е рано още да се види нещо. Кой ден от закъснението е това?

# 3
Може да се види нещо около 10 дни след закъснение.

# 4
Явно е още рано, за да се види нещо. Не се филмирай и притеснявай, просто изчакай, както е казал гинекологът.

# 5
  • София/Севлиево
Явно е рано.За да се види нещо кръвен тест трябва да показва над 1000,или при 28-дневен цикъл трябват около 10 дни закъснение...

# 6
  • София
Лекарят провери ли за извън маточна бременност?

# 7
  • Пловдив
Е сега? Що за въпрос на фона на без другото притеснение, което има момичето? Ма понякога Ви се чудя на факсовете дето получавате???
Естествено ,че е рано , въпреки, че девойката  не казва. Но самия  израз- правих тест и има 2 чертичи, означава , че е в самото начало. Авторке, както са ти  казали Елислава и другите момичета , най-вероятно е рано още.  Отиди днес пусни кръвен и в петък пак. Ако се удвоява , значи всичко е наред. Ако е под 1000 нямаш притеснения, за това не се вижда. Просто си сметни, кога гору долу е била О, и се успокой.

# 8
  • Варна
Съвсем логичен е въпросът.

# 9
И аз мисля, че е логичен въпросът. Може би авторката трябваше да каже колко е закъснението й. Според мен, просто е много рано още да се види нещо. След около 10-14 дни вече ще се види.

# 10
С колко дни ти закъснява?
На мен ми казаха същото в 6 г.с. По мои наблюдения на всички казват това в началото.
Ако болките са тип предменстрални, нормални са.

# 11
  • София
Е сега? Що за въпрос на фона на без другото притеснение, което има момичето? Ма понякога Ви се чудя на факсовете дето получавате???
Естествено ,че е рано , въпреки, че девойката  не казва. Но самия  израз- правих тест и има 2 чертичи, означава , че е в самото начало. Авторке, както са ти  казали Елислава и другите момичета , най-вероятно е рано още.  Отиди днес пусни кръвен и в петък пак. Ако се удвоява , значи всичко е наред. Ако е под 1000 нямаш притеснения, за това не се вижда. Просто си сметни, кога гору долу е била О, и се успокой.
Хормонът не би отхвърлил извън маточна бременност. Ако не се вижда сакче в матката, а ЧХГ--то е високо и има болки, навежда на мисълта за извън маточна бременност.

# 12
  • София/Севлиево
Аз доколкото разбрах авторката не е пускала чхг,а само обикновен тест.Ама той  не показва колко е чхг,а само че има бременност.А както писах по-горе при чхг под 1000 никъде нищо няма да се види...

# 13
При два теста с ярки черти, силни болки и “не се вижда плоден сак” - първото, което се прави е да се провери за извънматочна бременност.
Ако не е направено и болките продължават, съветвам спешно да идете на преглед.

# 14
Да, без горните 3 уточнения ние тук можем само да гадаем.

1. къде е локализирана болката?
2. Колко дни закъснява
3. Пуснато ли е ЧХГ?

Ако е смотан видеозона нищо чудно да не се е видяло нищо

Общи условия

Активация на акаунт