Бебето го няма !

• 1 865
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
По-скоро зависи от уменията на специалиста.
На мен с вагинален, модерен в голяма болница, не успяха да видят бременността ми в края на 3-ти месец. А много по-рано беше установена с най-смотаната машинка в държавна поликлиника...

Но ако е скоро след закъснението, дори да видят нещо, казват че още нищо не се вижда. Явно се презастраховат, за да не дават празни надежди, много са крехки нещата в началото.

# 16
Да, права си, на мен веднъж в чужбина не успяха да ми намерят яйчника 🤣 уж с модерна техника. Аз се ядосах и си тръгнах. Бях отишла да ми проверят кистите на яйчниците, я те дори яйчника не намериха.
Много са относителни нещата

# 17
При мен, освен бебе, имаше и 3 миоми, едната 7 см. Laughing а докторът беше професор с добро име...
Така че авторката да не се стряска, дано всичко е наред!

# 18
За мен е рано още да се види нещо. Кой ден от закъснението е това?

- Не си следя закъсненията и цикъла, понеже съм с поликистозни яйчници ,и пиех противозачатъчни  за предизвикване на цикъл. Никога не съм очаквала да видя положителни тестове за бременност, а и  лекарите ми казваха че няма да имам скоро бебе. За това бях свикнала с мисълта и не  си следях нищо...

# 19
Най-вероятно сте отишла много рано на преглед. Ходи се на 10-14 дни закъснение, преди това е нормално да не се види нищо. Като отидете след седмица вече би трябвало да се види.

# 20
Според мен си отишла твърде рано. Прави си по един тест на ден до другата седмица и си казвай, че бебето го има. И така.

# 21
  • Пловдив
То вече се е разбрало има ли няма ли, ама няма кой да Ви информира Wink Щото ей тъй нахлуват, пускат бомбата и яко размисли и страсти , а те си бият камшика и дори и не влизат Wink

Общи условия

Активация на акаунт