Хората с много чувствителна кожа често не могат да се радват на времето на плажа по начина, по който го правят останалите.

Представете си как се потапяте в усещане за пълен релакс, докато кожата ви започва да сърби и пари от слънцезащитния лосион, а очите ви са раздразнени и сълзят... За хората с чувствителна кожа специално формулираната слънцезащита, която действа и успокояващо, е повече от козметично решение. Тя повлиява на цялостния начин, по който се чувстват по време на почивката си.

Благодарение на своя 30-годишен опит, Anthelios предлага именно такава защитна грижа.

Продуктите за тяло и за лице от слънцезащитната гама на La Roche-Posay са специално формулирани така, че да отговорят на нуждите на чувствителната, реактивна и нетолерантна към слънцето кожа. Освен че я защитават от слънцето, те хидратират и успокояват, тъй като в състава им е включена термална вода La Roche-Posay.

Сред слънцезащитната грижа за лице има и продукти, които съчетават грижа и грим в едно и по естествен начин смекчават несъвършенствата и изравняват тена. Част от продуктите Anthelios за лице също така могат да се нанасят в околоочната област, без да причиняват дразнене и сълзене.

Anthelios слънцезащита за тяло

Изберете между две различни текстури - хидратиращо мляко и незабележим спрей. И двете се предлагат във вариант с SPF 30 и във вариант с много висока защита SPF 50+. Със своята лека текстура спреят се нанася бързо и лесно, не оставя мазно усещане върху кожата или бели следи, но същевременно формира много устойчива защита.Слънцезащитното мляко Anthelios с SPF 30 или SPF 50+ е с минималистична формула, без компромис в защитата, подходящо е за чувствителна и реактивна кожа, склонна към слънчева непоносимост. Едновременно защитава и хидратира кожата. Млякото е и първият продукт Anthelios в еко опаковка, в чийто състав е включен картон за сметка на 45% по-малко пластмаса.

Защита и beauty ефект в едно - продуктите Anthelios за лице

Всички слънцезащитни продукти за лице Anthelios са с SPF 50+ и имат в състава си термална вода La Roche-Posay, която успокоява кожата и действа антиоксидантно, а текстурите са нелепнещи и без мазно усещане.

Формулите са разработени така, че да предложат надеждна защита дори за много чувствителна кожа. Ако имате нетолерантна към слънцето кожа, склонна към слънчеви алергии, можете да се доверите на Anthelios Sun Intolerance SPF 50+ и неговата клинично доказана ефективност.Подходящ при слънчеви алергии е и Anthelios крем без парфюм SPF 50+, чиято иновативна формула с минимален брой съставки е подходяща дори за зоната около очите. Не причинява дразнене и щипане, тествана е под офталмологичен контрол и може да се използва в околоочната зона дори и ако носите контактни лещи.

Гамата Anthelios за лице включва и продукти с ефект на защита и грим в едно. Те изравняват тена по дискретен начин, смекчават несъвършенствата или матират кожата, според нуждите ви. Така можете спокойно и със самочувствие да се отправите към избраната плажна дестинация - Anthelios ще се погрижи кожата ви да е предпазена и с усещане за истински комфорт.

Тук научете важни правила за защитата на детската кожа от слънцето.Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 10:45 от Редактор (Петя)