Предстои ми инсеминация - Тема No 29

• 29 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Шенай да си призная нямам никаква представа, на мен само ми казаха какво ми бият, но не са ми казали каква доза .. нито са ми обяснявали какво значение има, съжалявам че не мога да помогна с въпроса Sad

Момичета, да ви попитам имали ли сте някакви болки след процедурата ? Аз имах болки от не спукан фоликул, за което ме накараха да правя коремни преси след процедурата, но те отшумяха на последващия ден. Снощи обаче (5-6 ден след процедурата) започна да ме боли долу в дясно (усещам го около яйчника, но там има още толкова неща .. ) не е нетърпимо, не е остра болка, а по-скоро тъпа, пареща и придърпваща болка, която си седи постоянна и ме събуди в 5 сутринта .. Боли ме и кръста .. Като се пипам не ме боли, наложи се да пия Но Шпа за да ме отпусне поне за малко. В чуденка съм да звъня ли на лекарката ..

П.С. Със стомаха уж всичко ми е наред, нормално ходене до тоалетна, нямам някакви проблеми с газове и подобни.

Ще се радвам на съвет от ваша страна!

# 61
Здравей, Butterfly.🌹
Аз също съм след инсеминация - 7ми ден. И всъщност си имам болки от 2-3дни, а от вчера е като че ли ще ми идва скоро. Аз пия но шпа по схема 3х1,ама уви...
Не отделям много голямо значение на болката, може би си е точно ПМС при мен. Аз пък от вчера съм с много странни  феномени около мен - даже ме е срам да ги споделя - просто ставам мокра, все едно съм се изпуснала - не знам дали е някакво воднисто течение, или буквално не мога да се стискам - Малко съм шокирана, може и да е от купищата лекарства, но ще се свържа с лекарката утре, за да попитам- какво е туй чудо, сигурно ще ме вземе за луда... нооо не е нещо, което ми се случвало някога и се филмирам.

Много стиснати палчета иии дано скоро се похвалиш! 🌹 🤗

# 62
Мацки, аз само да се разпиша с цикъл от днес. Първа неуспешна, да се надяваме и последна Simple Smile Ще тръгна по следите на ендометриозата за сега, стискайте палци премеждията ми там да приключат бързо и благополучино Simple Smile

Успех на всички, чакащи двете чертички Heart

# 63
Inferiya, мислех си за теб! Съжалявам, мила! Горе главата и ти пожелавам от все сърце пътят там да е много кратък и благополучен и съвсем скоро да се похвалиш с две чертички! 🌹 🤗

# 64
Zhennia30 благодаря ти за отговора! То тъпото е че при мен поне ПМС болките са различни - напрегнати гърди и болка ниско долу, а тоя кръст от къде се появи не знам. Иначе това за мокрото го имах и аз за известно време и сега пак се усещам на моменти и проверявам какво се случва .. 😂

Inferiya много съжалявам че не се е получило с този опит 🙄 Аз съм минала през диагнозата еднометриоза и от сърце ти пожелавам при теб нещата да се развият безпроблемно и леко и скоро да видиш двете чертички 🤞🏼

# 65
  • до най-прекрасния мъж
Здравей, Butterfly.🌹
Аз също съм след инсеминация - 7ми ден. И всъщност си имам болки от 2-3дни, а от вчера е като че ли ще ми идва скоро. Аз пия но шпа по схема 3х1,ама уви...
Не отделям много голямо значение на болката, може би си е точно ПМС при мен. Аз пък от вчера съм с много странни  феномени около мен - даже ме е срам да ги споделя - просто ставам мокра, все едно съм се изпуснала - не знам дали е някакво воднисто течение, или буквално не мога да се стискам - Малко съм шокирана, може и да е от купищата лекарства, но ще се свържа с лекарката утре, за да попитам- какво е туй чудо, сигурно ще ме вземе за луда... нооо не е нещо, което ми се случвало някога и се филмирам.

Много стиснати палчета иии дано скоро се похвалиш! 🌹 🤗
Ако вземаш Естрофем или друг съдържащ естроген препарат, от него е. Аз по време на подготовките за ЗЕТ, а и след това известно време ходех като напишкана постоянно, даже слагах голяма превръзка. При мен ставаше точно както го описваш - голямо количество воднисто течение.

# 66
Здравей, blue angel.
Да, пия естрофем от 3ти ден на цикъла - 3х1 и то за първи път в живота си. Благодаря ти за отговора - редно беше да е от някое лекарство, вече за нормално ще го приема!
Butterfly, аз съм с всички възможни болки, ама всичко на лекарствата го приписвам, че те не са малко. Надявам се при теб да е за хубаво тази болка в кръста. А на коя дата ти е тестът?

Стискам палци на всички ви, момичета! 🌹 🤗 ❤️

# 67
Zhennia30 аз пия дуфастон 2х1, фолиева киселина по предписание на гинеколога. Отделно от еднокринолога пия л-тирокс за ТСХ-то, за да стане горе долу 2 (почти сме там), витамин Д 3000 единици, защото имах дефицит (но и там почти го оправихме), глюкофрии за инсулиновата резистентност и по мое предписание едни обикновенни женски витамини Simple Smile

Нямам представа какви биха били страничните ефекти от дуфастона, защото другите ги пия от месеци и съм нямала такива оплаквания. Мен ме боли главно кръста и корема ниско (от време на време около единия яйчник, от време на време на цялата област, че другия яйчник го няма никакъв след еднометриозата).

Тест трябва да си направя следващия четвъртък, но не мисля да чакам до тогава, а още в понеделник да си пусна един кръвен, надявам да не е рано. Ще е 11-12 ден след инсеминацията.

# 68
Butterfly, мисля, че все пак Дуфастон си е прогестероново лекарство, не знам всичко си оказва някакво влияние, малко рано ми се струва за болки от предстоящ цикъл - все пак има седмица до датата, но знае ли човек. Аз освен, че пия Дуфастон 3х1, слагам вечер кринон гел. Пия естрофем, както казах, но шпа, Преднизолон Ф 0.5мг 1х1, аспирин протект, слагам и фраксипарин 0, 4 всяка сутрин- всичко това пия и слагам за първи месец ... а иначе си пия ФК и витамини.
Моята дата е 04.08. и аз не знам дали ще издържа дотогава също... Но поне до понеделник ще се опитам🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
И аз се чудя дали ще е рано, защото имам сложена и Ovitrelle, а трябва време да се изчисти изцяло.. така че май ще си чакам датата, въпреки че не ми се пият шепа хапчета и да излишно да се бода с инжекции, но няма как!

# 69
Zhennia30 доста хапове, някои от тях не съм ги чувала 😕 Дано всичко е за добро както се казва!

Аз направих консултация с лекаря по телефона и каза само да пия Но Шпа без много много обяснения .. предполагам само че значи че не трябва да се притеснявам, то и днес си ги имам болките в корема и кръста.

Ще си покаже другата седмица 🥺🤞🏼🍀

# 70
Butterfly, Стискам силно палци 🤞 🤞 🤞 🤗 🌹
Ще чакам да се похвалиш другата седмица!
При мен от вчера болката и напрежението са точно, като че ли всеки момент ще ми дойде - буквално, и нямам кой знае какви надежди, въпреки че днес ми е 8ми ден след инсеминацията и ми се струва рано да ми идва. Но ще видим - търпение трябва!

А ти си пийвай но шпа, както ти е казал доктора ииии само положителни емоции, а после и тестчета! 🌹 🤗

# 71
Zhennia30 успех и на теб 🤗🤞🏼 тъпото е че търпението не ми е една от силните страни 😂

Не знам за вас момичета ама аз хич не мога да търпя и да не мисля за това, само като работя се разсейвам, защото съм фокусирана .. иначе след това 😵💫😵💫😵💫

# 72
  • София
Трудничко е наистина, аз например последната седмица бях на море и дадох тестовете на ММ да не се изкушавам и да не си развалям почивката. За съжаление и при нас първото инсе е неуспешно, след седмица съм при док и ще видим какви ще са следващите стъпки

Стиснати палци на НЕчакащите цикъл  Heartbeat

# 73
Мацето много съжалявам 😕

# 74
Мацето, аз също съжалявам! 🌹

Butterfly, аз също не мога да се похваля с хладнокръвие и търпение, само за това си мисля, да идва вече другата седмица и да правя тест! 😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Дано всички скоро видим двете чертички, момичета! 🌹 🤗

Общи условия

Активация на акаунт