Предстои ми инсеминация - Тема No 29

• 29 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, за протокола - сутринта си направих един пиклив тест, който беше в шкафа - съвършено отрицателен - не че съм се и надявала де.
Датата ми е в сряда, все пак ще пусна кръвен тогава, но вече всяка надежда се изпари. Даже се замислям дали има смисъл от още инсеминации, или директно да си отворя устата за следващата стъпка - инвитро.

Butterfly, ти как си? Пусна ли тест, или държиш фронта все още и чакаш търпеливо датата?

Успех, момичета! 🌹

# 76
Zhennia30 аз на тези тестове не им вярвам и мисля директно с кръвен да пробвам.

Още държа фронта 😂😂😂 В събота имах болки като преди цикъл и от тогава имам така леко подобни болки (ниско долу и в кръста), но пък гърдите изобщо не ме болят, което е мега странно, защото преди всеки цикъл ме болят адски много!

Мисля утре да отида за един кръвен, според мен и ти си пусни кръвен, защото за много отрицателни пикливи тестове съм чула на бременни жени 😉😉😉 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀

# 77
И аз днес пуснах кръвен, отчитам се с неуспешна процедура - кръвният е 0.15mIu/ml.

Butterfly, стискам силно палци на теб! 🤞🤞🤞🌹

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:46 от Zhennia30

# 78
  • София
Zhennia30, съжалявам. Другият път ще е положителен Simple Smile С нови сили напред и август да е на късмет.
Butterfly_Lilly, стискам палци днес да е положителен кръвният. Пиши какво е станало Simple Smile

# 79
И аз да се запиша с неуспешна инсеминация - 0.386. Чудя се дали изобщо има смисъл да пускам още един след два дни когато ми беше датата или директно да записвам час 🙄

Даже се чудя да продължаваме ли с инсеминация въобще 😵💫

# 80
Здравейте, момичета! Ние направихме на 31.07 четвърта инсиминация, да си кажа честно не се надявам много. Ако стане естествено ще бъде прекрасно, опитвам се да не го мисля много. Иначе сега пия дуфастон и медрол 2×1. Сега седим и стискаме палци 😁

# 81
Здравейте! Може ли да споделите къде са ви правили инсеминацията и как се чувствате от лекарствата? Аз също пия дуфастон и медрол 2х1 и не се чувствам мн добре. Мисля, че е от медрола.
Здравейте, момичета! Ние направихме на 31.07 четвърта инсиминация, да си кажа честно не се надявам много. Ако стане естествено ще бъде прекрасно, опитвам се да не го мисля много. Иначе сега пия дуфастон и медрол 2×1. Сега седим и стискаме палци 😁

# 82
  • София
Здравей. Аз съм в "Надежда". Само една инсеменация имам досега. Пих кломифен, а предния месец фемара. От фемарата ми беше много зле - световъртеж, гадене, умора. От Кломифена нищо. Дуфастон пиех след инсеманцията. Нямах оплаквания от него. Ще видим този месец какво ще ми дадат.

# 83
В Надежда беше и моята инсиминация, не съм имала проблем с хапчетата до сега. Пих ги същите и при предните две инсиминации.

# 84
Здравейте,
всички момичета ли са правили цветна снимка преди инсеминация? Аз имам от 2018г. с проходими тръби, но сега ме карат да повтарям снимката, а не ми се иска отново с упойка..

# 85
До колкото знам, изследването важи 6 месеца и затова искат да направиш нова. А пък ако сменя ваш клиниката със сигурност ще искат нова.

# 86
Има случаи на отпушване на едната и запушване на другата, по-добре да се знае от коя страна да се надяваш да има фоликул Simple Smile

Имам може би тъп въпрос - кога се налага упойка? Моята док не ми каза нищо за опция за упойка, даже от различни източници разбрах, че някои взимат но-шпа, аналгин, свещички слагат и какво ли не.

# 87
  • София
Здравейте. На мен скоро ми правиха за пръв път и казаха, че важи 6 месеца. Не съм искала упойка, но докторката директно ми каза, че ще е с упойка, която е съвсем лека. В интерес на истината не усетих  нищо, събудих се след 10-тина минути, бяха ми сложили система, за да се изчистя по-бързо от упойката и после си отидох. Не ме е боляла глава, нито корем или нещо друго от процедурата. Не съжалявам, че се съгласих на упойка, защото съм много страхлива.

# 88
  • до най-прекрасния мъж
Моят доктор е на мнение, че е грешка да се прави без упойка. Не заради болката, а заради евентуални спазми на тръбите и грешен резултат. Аз правих без, но бях при друг лекар тогава. Новият предложи направо лапаро и веднага излезе проблема в уж перфектната ми ЦС. Упойката се слага, за да е отпуснато тялото. Аз едва не колабирах от болки и ако знаех, че ще е така, никога нямаше да се поддам да ме убедят, че няма проблем без. Иначе, вляха ми някакво обезболяващо през абоката, но пак болката беше ужасна.

# 89
Това сега и моя док го каза за спазмите и че при лапаро се прави пак ЦС + се оглеждат тръбите отвътре - дали власинките, които трябва да придвижват яйцеклетката се движат.

Blue angel, можеш ли само да споделиш дали при лапарото са ти правили ЦС, която си е пак конвенционална ЦС или е нещо по-различно? (ти си спяла, де, но все пак, че нещо не съм сигурна дали пак съм разбрала грешно)

Общи условия

Активация на акаунт