Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 698
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Майка-зайка съжалявам.Дано се възстановиш бързо, и следващия път всичко да е наред. Сега като знаеш, че имаш и тромбофилия поне ще имаш терапия и всичко ще е наред! Прегръдки ❤️
На момичетата в процедури желая успех, и чакам да се похвалите! Стискам палци 🙏🤞

За сега известно време няма да пиша, защото жестоко ме завъртя гадната въртележка на живота. Само ми пожелайте успех,да минава скоро, защото вече психически се изморих.. Няма да ви товаря с подробности, без това не са и хубави.
Бъдете живи и здрави, усмихвайте се и се радвайте на близките си докато са покрай вас!

# 181
Майка-зайка, ужасно е това през което преминаваш. Имаш пълната ни подкрепа и ти изпращам много положителна енергия за да мине всичко бързо и леко Hug

# 182
Майка-зайка прегръдки и бъди силна! Всички тук ти пращаме много подкрепа!!! ❤️❤️❤️

# 183
Майка-зайка, звучи страшно преживяване! Дано помогнат хапчетата и да се възстановиш леко физически, след това и психически, и двете са изключително важни. Оттук насетне само положителни емоции да споделяш! ❤️ Прегръдки и утрото да е по-светло от вечерта!
Merryhristova, нали знаеш, и това ще мине! И лошото също! Доколкото можеш се дистанцирай, ако няма да ти е важно след години! Успех! ❤️

# 184
Майка Зайка, прегръдки!

Май и този месец няма да е моя, имам пмс. Тази нощ сестра ми трябва да си дойдат и нямам търпение да си гушна племенничките. Малката съм я виждала само на видео чат.

# 185
Мили мои, благодаря ви! Не знаете, колко много значат вашите думи за мен! Всички се борим за едно и най-добре можем да разберем тревогите на всяка една от нас.

Merryhristova, пожелавам ти всичко лошо да отмине скоро.

Ще ви пиша, как е минало. Благодаря ви много!

# 186
Майка - зайка, много съжалявам за случващото се с теб. Стискам силно палци за бързо възстановяване и съвсем скоро отново да ни зарадваш! Прегръдки!!!

# 187
Майка зайка пожелавам ти бързо възстановяване и много скоро до финал 🍀
Мейк а уиш нека тези ембриончета са перфектни, да си прибереш 1 или 2 и чакаме тлъсто чхг 🍀 Момичета, всички тук сте за възхищение! Толкова борбени и силни! В тези жеги някои са на силни хормонални терапии, други се справят с една или повече загуби, трети по една или друга причина изчакват с опитите... И дори всички действащи вкъщи.Пожелавам ви много здраве и абсолютно всички да получите най-желания подарък - малки сладки бебчета! 🙏🍀🍀🍀

# 188
Майка-зайка бъди силна! Пожелавам ти съвсем скоро да се възстановиш. Дори не знам какво да ти напиша в този момент. Но знай, че всичко хубаво те първа предстои!

Merryhristowa гуш🤗. Сигурна съм, че и този кофти период ще мине! Всичко ще се нареди само бъди силна.

Ох като ви чета ми става много мъчно. Сещам се когато аз миналата година бях в дупка. Когато ме оперираха от ендометриоза и док каза, че няма да е никак лесно. Разбирам ви напълно. Аз бях в шок тогава, не знаех какво се случва. Отне ми известно време, да се съвзема. 6м бях в стрес, ужасни паник атаки.
Прегръщам ви силно, и знайте че всичко ще бъде наред колкото и да е трудно. ❤️❤️❤️

# 189
Момичета ,чета ви,стискам палчета на всички в процедури и ви желая успех от цялото си сърце Heart
Майка зайка ,доста от нас знаят какво ти е ,прегръдки!И колкото и банално да звучи ,и колкото и страшно да изглежда в момента ще отмине... И следващият път всичко ще е наред  Hug
При нас има много работа и слава богу ,хубаво е да се раждат бебенца Simple Smile
А и така нямам време да мисля ,че термина на неуспешната ми бременност беше този месец Hushed
Чакаме си заповедта за следващ опит и така.Надявам се септември да започнем и този път нещата да се наредят Blush

# 190
Майка-зайка, много съжалявам Cry Пожелавам ти да мине до колкото е възможно най-леко. Кураж, имаш пълната ни подкрепа Heart
МериХристова, съжалявам че ти се случват лоши и страшни неща, но наистина както някой вече написа и това ще мине повтаряй си го. Прегръщам те и ти желая скоро да имаш много поводи за радост People Baby Flowers Four Leaf Clover Hug
Алисън, права си че в жегите хормоналната терапия се отразява по-зле. Например при топлите вълни имаш чувството, че ще се самозапалиш Nature Volcano Миналия път не съм имала такива проблеми - беше по-хладно навън...
Дени, хайде този септември да е късметлийски, гледай напред към пухкавия и ревлив финал People Baby

# 191
Майка-зайка, много съжалявам за случилото се 😔 Пожелавам ти да се възстановиш много бързо и безболезнено. Нека скоро да се похвалиш и този път да е до финал.

МериХристова, пожелава ти бързо да минеш през "черната дупка" и скоро да влезеш с добри новини! ❤️

С ММ сме на плажа и както си седя на хавлията едно много сладко момченце (около 3-годишно) застава пред мен и ме гледа с големите си сини очи. След секунди минава баща му и казава "обърка майка си" 😂😂😂 Майка му беше на съседната хавлия. Така се смяхме. Ама ми стана много мило ❤️☀️❤️

# 192
Момичета ползвали ли сте Розалгин? Днес се свързах с док за болката и ми даде Розалгин. С една идея по добре съм. 🤗

# 193
Алисън, идея нямаш колко си права за температурата и хормоните. Предният трансфер бях като боен кон, обикалях с километри, за да усвоявам кринона. Вчера изпълзях за малко навън, направо съм като дроб... Днес е малко по-добре вече, но изобщо нямам силата, с която обикалях есента.
Круела, Розалгин е хубав препарат, дават го обичайно за промивка преди пункции и върши отлична работа.

# 194
Данита благодаря ти. Пожелавам ти успех, и да се похвалиш 🍀❤️🙏.

Общи условия

Активация на акаунт