Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 642
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Аз днес пуснах целия пакет изследвания на ЩЗ на своя глава , утре чакам резултатите.

# 451
Момичета, освен Катя Тодорова, кои са добри репродуктивни еднокринолози, може ли да ми препоръчате? Нямам време, трябва да си оправя ЩЖ, а за Катя Тодорова се чака повече от месец.

# 452
Аз бих препоръчала Мария Бояджиева, работи в МЦ Сигридов и мисля също в Майчин дом. Не знам дали е точно репродуктивен ендокринолог, но подготвя за бременност и е много добра.
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати, които се събраха предните дни. Надявам се скоро да завалят две чертички в темата 🍀🍀🍀 Много палци за всички!

# 453
В момента съм при Яначкова в Щерев, Начев е препоръчван също от ендокринолозите. За Яначкова при мен имаше свободен чак след седмица, за Начев уж може да се иде до кабинета му в МД София и да се чака за прием без час. Само веднъж съм я посетила, още нямам стабилно мнение, за това не мога да препоръчам от личен опит.

# 454
Начев е много добър за щитовидна жлеза, ходи се без час в ендокринологията в майчин дом, работи със ЗК и там фондове, само виж по телефона дали не е в отпуска.
Също, в която и да е от клиниките да се обадиш ще ти запишат час - в Надежда има часове за тази седмица при д-р Хедер (аз в момента съм при нея и я харесвам) и за август при д-р Ангелова.

# 455
Ех, само ви чета тези дни и не мога да намеря време да пиша.
Първо много голямо гуш за Раули, Данита и Мацето, много съжалявам за отрицателните резултати момичета Heart Много е тежко, мен единствено мисълта и планът за следващ опит ме крепяха след негативните резултати.
Много стиснати палци на Инферия ( дано да не е М това зацапване), на Winter и на Make a wish, както и на всички други бебе правещи.
Рейв, Heart Знаех си аз, че докато вися тук ще почнете да се връщате за втори и трето, много се радвам да те приветствам отново в редиците на активно бебе правещите и дано този път бързо да те пенсионираме от тази тема и се запишеш в отчетната.
Честито на Госпожа Кактус, нека усмивките от прекрасната ви снимка не слизат от лицата ви цял живот! На вашата дата в петък аз бях на сключването на църковен брак на родителите ми, такава любов пожелавам на всички ни след 40+ години брачен живот Heart
И по въпроса за въздържанието - и аз като АА не го разбирам този въпрос Joy ММ си има две ръчички и хич не ме занимава, сам си се грижи за обновяването и производството и му е голяма  мъка въздържанието преди СГ или инвитро Joy
Ние в момента сме на обиколка из Източните Родопи, следващите дни може би съм в О, но не знам изнежените ни немски души дали ще имат сила и за опити при тези температури 😀

# 456
Толкова сте милиии ❤️❤️❤️
Влизам и чета безкрай прекрасни и мили пожелания 😍🥰❤️
Да ви се връщат, мили момичета! 😘
Рейвче, дааа... наше дело е снимката 😁 Много благодарим за комплимента. Пускаме таймера и г-н Кактус предлага тази поза. След 10 секунди видяхме резултата и направо се влюбих в тази снимка. На същото място бяхме и в деня на годежа ни(около 2 часа преди него) ❤️

# 457
Аз също съм при доктор Хедер в Надежда и много я харесвам
И бързо се записват часове за нея

# 458
Излезнали са ми резултатите от изследванията на ЩЗ без МАТ-а . Май не са много окей и ще трябва за посетя ендокринолог ... какво мислите?
П.п Коя беше темата , в която Денис разчита изследванията?

# 459
  • Замък сред облаците
Инфинити, ние вече с теб си писахме за резултатите, коментарът ми е като при Нуцито и Майка зайка, стискам палци МАТ да са в норма и да не е хашимото Simple Smile Темата на Денис за изследванията е тази: https://m.bg-mamma.com/?topic=1347129.150

# 460
Момичета ,в Събота имах фоликул 18-19 мм ,в Неделя сложихме 1 доза Хориомон 5000,вчера още 10 000,днес имам болки ниско в корема,възможно ли е да е овулация ?!
Марголотта обожавам Родопите ,те са кътче от рая !

# 461
Възможно е да те боли от нарастването на фоликула, възможно е и да се пука.

# 462
  • София/Севлиево
Би трябвало вече да се пука фоликула,доста боли,но това е усещането.Ти май беше писала и за слуз,което също е позитивен знак и вероятно е време да действате.Успех!

# 463
Действахме вчера и днес . Никога не ме е боляло силно дори да се е пукал . Ако боли много силно не е ок. Изобщо не се надявам ,чакам доктора да ме види,после разочарованието е по-голямо. Не ми пука вече.  .Blush

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:58 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 464
Шани, дано е станало! Пожелавам ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт