Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 640
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Хора имало в овулация в ляво ,плача от щастие,лигавицата е 14 мм ,перфектна е. Почвам утрогестан 14 дни и тест.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 13:21 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 466
Действайте още

# 467
Да,каза до Петък ,а в дясно има фоликул 23 мм

# 468
Успех, Шенай!!!

# 469
Едва ли ще се пукне този в дясно. Но ще видим какво ще стане

# 470
Шенай, стискам палци и на краката да се похвалиш след 14 дни с две черти! 😊

Мен пак ме гложди любопитството. Ама ще си чакам още поне две седмици.

# 471
Дори и да е имало овулация, пак не е гаранция, че ще стане. При мен уж имаше проследена овулация, действахме всеки ден в онези дни, както каза лекаря и накрая нищо не се получи. Спермограмата е отлична

# 472
Това,че не е станало при вас ,не значи че и при другите двойки няма шанс. Обичам позитивни хора. Позитивно мислене е равно на позитивни резултати ,поне така смятам ,че психиката играе много голяма роля,дори да няма евентуален проблем. Все пак мозъкът командва цялото тяло ,той е като акумулатора за колата все едно,когато си под непрекъснат стрес и мислене за 1 нещо и вглъбяване ,организмът ни  го смята за заплаха и реагира като се защитава. Имам познати никакъв проблем нямаха ,не ставаше с години ,накрая кандидатсваха с 4 инсета по фонда и домати се подготвяха за процедура ,чакаше да й дойде цикъла ,но не идваше и накрая хоп две чертички без дори да го очакват ... Аз вярвам и се моля и знам че ще се случи все някога ,както и при теб и всички момичета,които искат бебче така силно.просто вярвай . Много обичам една много позитивна фраза :  Когато искаме нещо толкова силно,то намира начин да дойде в живота ни това ми е вид мотивация.

# 473
Дори и да е имало овулация, пак не е гаранция, че ще стане. При мен уж имаше проследена овулация, действахме всеки ден в онези дни, както каза лекаря и накрая нищо не се получи. Спермограмата е отлична

Мисля, че това е ясно на всички ни в тази тема. Няма нужда от допълнителни обяснения и негативно мислене.

# 474
Пимки права си,и аз не обичам такива неща ,кому е нужно,аз с толкова условия постигнах овулация ,толкова съм щастлива днес  ,и такива изказвания ми идват в повече .

# 475

Мисля, че това е ясно на всички ни в тази тема. Няма нужда от допълнителни обяснения и негативно мислене.

Не бих казала, че е негативно мислене. Момичето споделя опит, и мисля, че просто искаше да каже да не се пренавиваме, защото после е по-гадно. От опит. Така че, успокойте се малко, мислете си позитивно и не скачайте на коментар на всеки пост!

Едит: Марго, в коя част на Източните родопи сте?

# 476
Споделих опит и вече тук в тази тема ме изкарахте за негативна без дори да ме познавате! Все пак темата е за споделяне на опит, нали? Занапред просто мълчаливо ще си чета, както досега...

# 477
Стискам палци, Шенай, това е голяма стъпка Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
(на общо основание, не е към конкретен член на малкото ни общество)
Съгласна съм за положителната нагласа - защо иначе ще правиш нещо, ако не вярваш, че ще се случи? Но има разлика между положителна нагласа, вяра, надежда, разчитане на нещо и превръщане на това в абсолютна фикс идея. Емоционалната зависимост от резултат, който не винаги е само под твой контрол, е много опасно нещо. Едно е да си щастлив от това, че си дал най-доброто от себе си и си направил, каквото си могъл, съвсем друго е да очакваш, че това е достатъчно. Да се надяваш - да, да предполагаш - да, но не и да очакваш. В това се уверих някъде между 3тия и 9тия цикъл след като започнахме да правим бебе. Поне за мен тогава беше най-тежко.
Първи месец - ок, не сме нацелили.
Втори месец - ок, тия лентички не струват.
Трети месец - ок, и тия лентички не струват.
На четвърти месец нямах оправдание, защото не знаех нищо. Чак след 10-11ти месец опити, когато си набелязахме стъпки се успокоих, че вече имам някакъв минимален контрол поне над това да се върви в някаква посока.

Разбирам всяка дама, която се вълнува до небето - и аз се вълнувам за всяка от нас, колкото за себе си. Надежда за една значи надежда за всички, но искрено вярвам, че процеси като тестване 6 дни преди цикъл примерно са вредни емоционално. За това аз не ги правя. Ако на някого помагат - да си ги прави Simple Smile Свобода.

# 478
Напротив, Лизи - пиши, споделяй, коментирай. Точно за това е тази тема. И не трябва да се взимат присърце всякакви коментари - тук е форум, всеки пише каквото си иска.
Аз точно от споделяне и четене из темите съм научила страшно полезни неща, които ми бяха от полза в моята борба.
За всички е ясно, че всеки месец, каквото и да правиш, за да увеличиш шанса за забременяване, той си е 50/50 Simple Smile

# 479
  • London
Не помня кой го беше казал преди няколко месеца при един по-ожесточен спор, но ще повторя думите - не се хващайте за всяка дума 😁
Както сме крайно мили една с друга, така и понякога се появява търкане. Ами, различни хора, различни характери. Някои гледат по-позитивно, други по-негативно. Едни говорят от по-горчив опит, други от примери около тях. В крайна сметка всяка има правото на мнение, дори да не се хареса на всички, стига това мнение да не обижда и наранява.

Шенай, стискам палци това да е вашия месец. 🍀

Някое зайче няма ли да изскочи с положителен тест ?
Ръс-ръс с розовия прашец 🌸🎀

Общи условия

Активация на акаунт