Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 638
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Нямам абсолютно нищо против личното мнение. Страшно приятно ми е да обменяме опит, да споделяме. Чета с интерес и се радвам за всяка една от вас с щастливи новини.
Аз спрях да се самонавивам още след първия месец, в който не стана, защото видях, че това до нищо не води и хич не помага. Това обапе не означаеа, че не се радвам като видя усмихнатото човече на теста за овулация, че не се вълнувам и не тая надежда този месец да е нашият.
Тук сме да си даваме кураж, а не да си казваме една на друга, че може и да не стане.
Мисля, че това трябва да остане една много положителна тема с много II.

# 481
Точно под розовото,  голямо благодаря 💗💓💖
Шенай, пожелавам този месец да ви се случи чудото 🍀
После да се отдедеш на почивка,  та и ние малко да си починем 🤣

# 482
Права си Рейн . И аз се нареждам за много розово,макар че и на момче ще се радвам ,признавам си,че тайничко си мечтая за панделки,роклички,общи приказки  и от една малка буба да станем приятелки доживот. От опит покрай племенниците ми знам,че е вълшебно да си майка на момиченце.Някак си покрай тях,не си се представям да съм мъжка майка . Но и момче да е ще съм много щастлива,момчетата бранят майките си.  Желая ти успешна бременност и леко раждане . Грабя с пълни шепи розовко.Heart

# 483
Rainbow, и аз се включвам за розовко! ❤️ ❤️ ❤️ И да, не всяка дума опит е лична, не всичко е насочено срещу нас. Светът и хората не ни считат за толкова важни, че да ни обсъждат постоянно Simple Smile))
Mila101, +1, коментар точно в целта, макар и нечут в цялост Simple Smile))
Margolotta, поздрави Родопите и им се наслади, че голяма жега не само за германците Simple Smile)))

# 484
Момичета, съветвам ви да внимавате как се обръщате към останалите. Не забравяйте, че това е тема за споделяне на личен опит, включително и отрицателен такъв, съответно получаване на един вид психологическа подкрепа, което много помага.
Не забравяйте, че всеки , който пише в темата има същата съкровена мечта и цел като вас.

# 485
Аз пък за две години опити се люшкам от краен позитивизъм до краен негативизъм и обратно. Емоционална въртележка/ emotional rollercoaster Grinning
Някога вярвах на идеята, че не трябва да се чете много по форуми и интернет за здравни проблеми.... Но, Боже, благодаря, че ви има, и не само в тази тема, и не само в този форум, защото толкова ценна информация може да бъде извлечена. Изследванията и научните сайтове са страхотни, въпреки че може да са  трудни за четене, но личните ви опити са безценни.

# 486
Данита, Мила Kissing Heart
Шенай, успех! Много стиснати палци да се получи!
Не се обиждайте, важно е да пазим добрия тон в темата, има място за всички Heart
Ggirl,
Скрит текст:
Почнахме от Мезек, Ивайловград, селцата към границата, Шейтан дере, Татул, в момента сме на язовир Кърджали, утре Перперикон и околността. ММ се разсипа да ме благославя за маршрута и камъните Joy.
Поздрави и леки дни и на бременните ни момичета и благодаря за подкрепата и прашеца! Heart

# 487
Margolotta, избрала си уникални местенца за посещение! ❤️ ❤️ ❤️ Много моля като качвате Перперикон утре, недейте по обяд и без вода, както направихме ние с мъж ми преди 10 години Simple Smile))) Много пече, има стръмни участъци, слънцето не ви е приятел. Приказно е обаче, попадаш на върха на света! Ако успеете, вижте и тракийската гробница в с. Свещари, великолепна е, изключително запазена и поддържана беше, в близост до Исперих е.

# 488
Влизам да пожелая успех на всички момичета! 🍀
Грабя си розов прашец ❤️ При ритането на менчето, напред излезе червеното цветенце ❤️❤️❤️ Синичко също не отказвам, грабя от всичко ☀️
Днес си получихме заповедта и септември, на 1я ден от цикъла, започва подготовка за инвитрото през октомври 🥰

# 489
Марго можеше да се запознаем ако знаех, че си тамм. Ние снощи се върнахме от любимото ни местенце на яз. Кърджали.

Кактусче честито! Много години семейно щастие!

Аз вече мога да ви поръся със син прашец, чакаме момченце Heart

# 490
Фелиша, честити сини гащи. Blue Heart

# 491
Само едно ще напиша - тази тема до съвсем скоро беше изключително позитивна. Една такава дето скачаше на всяко мнение бързо си замина. Simple Smile
Дошли сте "вчера", а сте на контра. Не превръщайте темата в бит пазар.
Момичето си изказа мнението.

# 492
Честито синьо, Фелиша! Граааабя си от мечтания цвят Blue Heart

# 493
Марго, много хубав маршрут сте избрали, прекрасно е в Родопите.

Фелиша, честито момченце! Нареждам се под прашеца, макар, че още се чистя и опити няма да започнем поне до средата на септември.

Аз мисля да се срещна с репродуктивен специалист, но не знам към коя клиника и към кой лекар да се насоча. Хем да е добър, хем да не чакам няколко месеца…
Може ли да ме посъветвате?

Благодаря ви!

# 494
  • София
Фелиша,честито момченце!Безпроблемна бременност до края!

Аз днес ходих на ендокринолог и съм объркана от това ,което ми каза.Изписа ми по половин хапче еутирокс от по  25 микрограма за 6 седмици, след което на контрола. Четох и не попаднах на някой с толкова ниска доза,а TSH ми е високо.Освен това, категорично ми забрани да си взимам селен,цинк и Е.

Общи условия

Активация на акаунт