Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 634
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Фелиша честито синьо!

Нуцето колко ти беше тсх?

Мен днес ми дойде официално, много обилен цикъл, явно от конските дози прогестерон. Имам час на 11ти, тогава ще съм на 16ти ден така че няма да правим нищо, ще го даваме традиционно този месец. Не знам дали да не повдигна темата ин витро, поне на ЕЦ, предния път ме отрязаха... Рано било още, ще видим

Inferiya гуш и на теб! Какво следва при теб сега?

# 496
  • София
Мацето, TSH ми е 5,94 и дозата ,която ми е изписала е 12,5 мг.

# 497
Маце, много гуш! Heart При мен... или звъня утре на моята док и мислим дали ще правим нова инсе, или ще обсъждаме на дълго и широко полипа, който се видя при последните 2 прегледа. Знам, че шанса за успешна инсе е нищожен, ако имам ендометриоза, но решихме да пробваме първо и, ако не стане, да ме дупчим Simple Smile А има и трети вариант - поемам дълбоко дъх и звъня на пича-гуру в ендрометриозните проблеми, който ми препоръчаха. Поне за още едно мнение Simple Smile за сега съм си сипала едно уиски и ще го мисля утре Tropical Drink

Майка-зайка, мога да ти препоръчам Димитрова във Вита. Голям пич, много спокойна и има навика да се старае да си спазва часовете. Аз съм при Василева там, много си я харесвам, но тя е малко припряна и има доста забързано работно ежедневие Simple Smile

# 498
Майка-зайка, не съм специалист по темата. Има няколко известни болници, които разполагат със специалисти по репродуктивна медицина, но според мен за всички се чака доста време.

Аз реших да се доверя на докторите в Надежда. Първо потърсих обикновен АГ, но за съжаление попаднах на дама, която определено не беше по вкуса ми. След като ММ направи СГ и сума народ във форума рече, че са много зле нещата вече бях категорична, че ще търся репро, а не обикновен АГ. Моята кума ми препоръча Димитър Цветков и ми записа час при него. Аз лично останах много доволна от това колко внимание обърна за първи час и веднага начерта план за действие.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 22:31 от little.madness

# 499
Ихааа пропуснала съм драмите... И слава богу. Момичета не се хващайте за такива дреболии. Радвайте се на живота, радвайте се че се събуждате всеки ден, че винаги има за какво да се усмихнете.Радвайте се на малките неща, те са най-важни!
Така или иначе, един ден всяка от нас ще бъде майка! ❤️
Всяка от нас е различна, с различно мислене, и опит. Не е нужно да изпадаме в подробности и да се нападаме. Да.. Всички сме изнервени покрай факта, че трудно се получава, и загубите, и нервите покрай чакането на резултати.. Но пък с негативизми и нападки не си помагаме.

ПС:Фелиша честито синичко 🥰

# 500
Фелиша честито момченце. Лека бременност и до финал. ❤️🍀😇

# 501
Като репродуктивен специалист аз посещавах д-р Шефкетова в Токуда, доста приятен и обещаващ лекар по мое мнение, бих я препоръчала.

Аз трябваше да съм в овулация преди два дни, но след като си пусках още по време на цикъла ЛХ и ФСХ, се оказа, че са повишени и вероятно имам ЗФ/киста, и овулация няма да има (и тук го обсъждахме, но припомням Simple Smile), онзи ден в денят на предполагаемата О, ме заболя корема и яйчниците (като при О), вчера по същият начин усетих лека болка за малко, та се чудя от какво ли може да е…

# 502
Мацето, TSH ми е 5,94 и дозата ,която ми е изписала е 12,5 мг.

Нуци, аз свалях плавно ТСХ 3.86 с доза 0.25 мкг. За 1.5 - 2 месеца падна под 2. Сигурно това е здравословното сваляне без конски дози, но твоята ми се струва прекалено ниска. Поне 0.25 да беше. Пак ще го свалиш ТсХ, но по-бавно.

# 503
  • Замък сред облаците
Кали, дозата е 25 мкг или 0.0025 мг, 0.25 мкг е една десета от най-ниско дозираното хапче.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 07:06 от АА

# 504
Влизам само да кажа, че Калестиа си е напълно права. Тялото има леко бурна реакция (много изразени неприятни усещания като сърцебиене, потене, неспокоен сън), ако се почне веднага с висока доза. Преди години, когато ми откриха Хашимотото, ТСХ-то ми беше нещо от сорта на 10-12 и също почнах с 25 мкг, докато плавно стигна до някаква смесица между 87,5 мкг и 100 мкг. Левотироксинът се усвоява на 45 дни от тялото, та затова така е посъветвал ендото. Според мен лично стойността на ТСХ не е чак толкова висока и предвид летните месеци 25 мкг може и да стигне. Според мен правилната дозировка, разбира де, според кг и височина ще е някъде между 25 и 50 мкг.
Дозата наистина си е в мкг. И двата левотироксинови препарата на пазара в България са в дозировка от мкг.
Девойки, не се включвам много, че времето е кър напоследък, но и няма с какво. Следя си ви де. Надявам се да намеря време и да успея да се включа персонално към всеки.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 08:01 от Misery.

# 505
Мен ме почнаха директно с 50/75 мг и да, симптоматично е....Кръвно ниско, подута жлеза?,потене на длани, нервност. Всичко до организъм.

# 506
Дарлинг,овулация си е това.
Инферния няма ли начин да премахнат полипа,той пречи на имплантацията,и при ин витро може да бъде пречка.

# 507
Марго, значи си в моя роден град Bowtie Ако имате още дни в Кж, има много места за обикаляне, иначе с Перперикон - да, само по хладно, както беше казал, че не се живее по тия камънаци. Laughing
До Дяволския мост и Каменната сватба идете Hands V

# 508
За стотен път... Това, че боли НЕ означава, че е О или има О..... Ако гледахме по болката някои сигурно трябва да имаме О по 100 пъти на месец по тази логика
Сигурна О се доказва само с фоликулометрия или БТ, но в тези жеги по-скоро само(!) първото..

# 509
  • Замък сред облаците
O, ggirl с теб сме градски Simple Smile

Мизъри, само вметка - хормонът не се усвоява на 45 дни от тялото,  действа с натрупване затова реални резултати има след около45 дни, а при бременност понякога проследяването е на 30, заради динамичните промени в общия хормонален фон.

Литъл, права си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт