Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 623
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Да е жива и здрава ,малката Адриана Heart  Някой ]наясно ли е добре ли е 2 дни след овулация . Уж гърдите много болели след нея,а мене хич изобщо .. Доктора ясно видя жълто тяло,течност зад матката  и каза да пусна кръвен след 10 дни,а гърдите не ме болят.

# 571
Да е жива и здрава ,малката Адриана Heart  Някой ]наясно ли е добре ли е 2 дни след овулация . Уж гърдите много болели след нея,а мене хич изобщо .. Доктора ясно видя жълто тяло,течност зад матката  и каза да пусна кръвен след 10 дни,а гърдите не ме болят.
Пусни прогестерона на 7ми ден след О, гърдите може да почнат да те болят и по-късно, а може и не изобщо. Щом лекарят е видял всичко това смятай, че е имало О.

# 572
  • София
Много ви благодаря за съдействето и подробните обяснения, дадохте ми изключително полезна информация!  Значи няма да прибързвам с правенето на цветната снимка. Ще се насоча към изследванията.

Аз бих те посъветвала да я направиш, аз правих преди 2 месеца, пуска се вирусология +пкк+ секрет преди това. При мен там изскочи заека, пък и всичко да е наред това е като СГ отхвърля се голяма част от потенциален проблем.

# 573
Мацето, а вирусология какво точно се пуска като изследване и какъв материал се изследва?

# 574
Вземат ти венозна кръв за изследвания- Хепатит А,Хепатит Це,ХИВ,Сифилис,Токсоплазмоза

# 575
Пих ципрофлоксацин миналия месец.. Сега се чух с лекаря каза, че не е удачно пак да се пие. 😕Не знам какво да направя 😔
Можеш да пиеш профилактично уринал акут , преди О, за да не се проявява тогава. Само с антибиотик минава -  още след първото хапче ципрофлоксацин болката и честотата на ходене  до Вц намаляват, но задължително се пие 5 дни - без алкохол през това време, че е силен антибиотик, и после трябва да пуснеш пак урина. Иначе съм пробвала и  с прахчета Монурал, поне докато мине овулацията, като усетя, че започва цистит, но после пак се проявява след няколко дни.
Иначе стандартното - много течности и чай от мечо грозде, ама антибиотика си е номера.
За сребърна вода- не съм пробвала, не знам.

Здравейте! Аз също имах доста проблеми с цистита! Само и единствено ми помагаше прахчето Монурал! Лекарката ме посъветва да го пия преди да заспя, за да може да подейства през нощта и на сутринта бях като нова, нямаше и помен от цистит! Беше ми се появил няколко пъти като последния беше много болезнен и с кървене! Пих два месеца червена боровинка и оттогава (това беше преди 4 години) повече не съм получавала цистит! Надявам се да съм ти била полезна Simple Smile

# 576
При мен от Монурал файда няма, сега ходих за Панцеф, чух се с док. Някой да го е пил?
Пих ципрофлоксацин миналия месец.. Сега се чух с лекаря каза, че не е удачно пак да се пие. 😕Не знам какво да направя 😔
Можеш да пиеш профилактично уринал акут , преди О, за да не се проявява тогава. Само с антибиотик минава -  още след първото хапче ципрофлоксацин болката и честотата на ходене  до Вц намаляват, но задължително се пие 5 дни - без алкохол през това време, че е силен антибиотик, и после трябва да пуснеш пак урина. Иначе съм пробвала и  с прахчета Монурал, поне докато мине овулацията, като усетя, че започва цистит, но после пак се проявява след няколко дни.
Иначе стандартното - много течности и чай от мечо грозде, ама антибиотика си е номера.
За сребърна вода- не съм пробвала, не знам.

Здравейте! Аз също имах доста проблеми с цистита! Само и единствено ми помагаше прахчето Монурал! Лекарката ме посъветва да го пия преди да заспя, за да може да подейства през нощта и на сутринта бях като нова, нямаше и помен от цистит! Беше ми се появил няколко пъти като последния беше много болезнен и с кървене! Пих два месеца червена боровинка и оттогава (това беше преди 4 години) повече не съм получавала цистит! Надявам се да съм ти била полезна Simple Smile

# 577
Здравейте, присъединявам се към вашата дружинка. За мен накратко - на 29 съм, имам редовен цикъл на 26-27 дни, с наднормено тегло съм. Правим опити от три месеца, за жалост неуспешни досега. За ориентир за овулацията следя цервикалната слуз и придърпване в яйчниците, които този месец се появиха на 9 ден от цикъла. Струва ми се малко рано за добре развита яйцеклетка. Честно да ви призная се включвам при вас за кураж. Имам склонност да виждам само лошата страна на нещата и след като от две години моята гинеколожка ме натиска за бебе, твърдейки, че всичко е перфектно, ще стане от първия път и ми е време, съм леко притеснена, че не се случва. Обективно погледнато три месеца са нищо, но усещам, че изпадам в черногледство понякога, че нещо ми има. Мисля да пробвам и лентички за проследяване на овулацията, ако не стане и този месец. И така.

# 578
Добре дошла, Rayy. Да не се задържаш дълго!

# 579
Добре дошла, Rayy! Три месеца наистина са нищо, така че недей да изпадаш в негативни настроения. Сигурна съм, че скоро ще го нацелите момента и ще сбъднете мечтата си!

# 580
Добре дошла, Rayy!

Пожелавам ти скоро да се преместиш в отчетни! Горе главата! ☀🍀

# 581
Рауу, добре дошла и за кратко да е!

Офф, аз пък влизам да кажа едно голямо Мрън!
Преди малко ми зацапа и очаквам утре да "цъфна" с пълна сила..
Този месец не следих нищо, имах и доста притеснения с моя близка, които за щастие отминаха, но и 5тия месец след цветната снимка за нас е неуспешен. Още не съм казала на ММ. Уж лято, отпуск и не знам си какво, но се сдухах още повече.
През август ще продължа с тестовете за О пък каквото сабя покаже.

# 582
Добре дошла, Rayy ! Стискам палци да стане съвсем скоро, в началото на опитите и аз се натъжавах много в първите месеци на опитите. Само не разбирам защо лекарката ти така ти е набила в главата, че ще стане от първия път, това допълнително може би допринася за чувствата ти. Наборки сме с теб + наднорменото тегло и при мен. Аз ползвах и лентички за Ову. Само напред и горе главата Hug

# 583
Здравей, Rayy Simple Smile
Mimirita, тъкмо и аз щях да питам що за лекар би се изказал така... Точно гинеколог трябва да е наясно, че не винаги се случва от първия път и не трябва да се дават празни обещания и надежди. И какво значи да натиска
 за бебе. Това изобщо не е нейна работа.

Моите железни изказвания, че ще чакам търпеливо датата на менструацията започнаха да издишат... Уж чаках, чаках и като погледа... само 5 дни са минали от овулацията...

# 584
Благодаря за окуражителните думи, момичета!
Не знам и аз защо ми го повтаря на всеки контролен преглед, пък аз й казвах, че не е дошъл моментът. Със сигурност не е било от лошотия, жената активно следи бременни и сигурно обича бебета Grinning
Ползвате ли лубрикант?

Общи условия

Активация на акаунт