Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 691
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • София/Севлиево
Майче,тъй се надявах на добро развитие при теб.Прегръдки и не се отказвай-ще се получи.
Мери,и на теб гуш.Повтаряй си,че и това ще мине.
На всички желая прекрасен неделен ден.

# 196
Майче,съжалявам . Ще стане опитай ин витро.
Аз нямам какво да кажа ,тотално отчаяна съм ,ще ми правим утре цветната снимкаю

# 197
Шенай стискам палци. Да пишеш как е минало, че ако се наложи и на мен ще ми правят. С упойка ли ще си?

# 198
Опитай ин витро.. Това не е като да ходиш да си купиш ябълки...

Майка-зайка, изпращам положителна енергия. Щом е станало, пак ще стане, но ще си имаш вече едно на ум за мутациите и ще включите терапия.
Стискам палци да се изчистиш бързо и безпроблемно!

# 199
Благодаря ви много още веднъж! Огромна подкрепа сте ми. При мен няма новини: пих вторите хапчета сутринта в седем и имам само слабо зацапване. Четох темата за медикаментозни аборти и при повечето жени действа след два-три часа максимум. Не знам, какво да мисля…

# 200
Майка-зайка имаш ли вариант да се обадиш на лекаря си да попиташ?
 Аз съм с два медикаментозни аборта зад гърба си и след второто хапче до 30тина минути започваха болките и кървенето.

# 201
Майка-зайка имаш ли вариант да се обадиш на лекаря си да попиташ?
 Аз съм с два медикаментозни аборта зад гърба си и след второто хапче до 30тина минути започваха болките и кървенето.

Звъннах и ми каза, че може и по-късно да стане. Имам болки като при менструация и кървене като цикъл вече. Но кървенето е само, когато съм в тоалетната. Извинете ме, че пиша такива неща, ако са травмиращи, ще ги изтрия.

# 202
Майка-зайка, съжалявам, че два пъти се е наложило да преживяваш загубата.. Стискам ти палци всичко да мине по възможно най-добрия начин и до няколко месеца да ни се похвалиш със силно сърчице!

Merryhristowa, пожелавам ти успех и да минават трудностите и предизвикателствата, пред които си в момента!

Дени, стискам палци септември да ви е на късмет и следващият ви опит да е успешен!

Лило, честита принцеса, да расте много здрава и усмивхата!

Елислава, честит рожден ден на патерички! Догодина и двамата малчугани да ти помагат със свещите!

Maggie, добре дошла в темата. Страхотна екскурзия сте си направили, нека молитвите ви бъдат чути и скоро да гушкате мечтата си в ръце!

Хера, благодаря ти, че сподели историята си, че и аз я изпуснах от предишната тема. Ще чакаме после да се похвалиш и след прегледа и като цяло да ни навестяваш честичко с добри новини.

RainbowFlower, отъркалвам се в розовия прашец, да подритва малката и да си расте!

Данита, Winter, Raulista, *Make*a*wish*, стискам ви силно палци и скоро да се похвалите с по 2 тлъсти черти!

# 203
Искрено съчувствам, Майка Зайка, дано никога повече не ти се наложи да изпиташ това Heart

Мери, misery loves company - бедите не идват сами. Хубавото е, че ще минат на куп и след това цялото спокойствие на света ще е твое.

Дами, с малко забавяне, че вчера ни завъртя малко деня и не е по случай събота, а по случай неделя HeartCandy

ММ: Снимай, каквото ще снимаш, че яденето почва Joy

Скрит текст:
Знам, че не е темата за готвене, но обещах. Уви, не са без захар, но едно кексче... Blush

Това е рецептата за кексчета. Принципно е за торта, правила съм я 2-3 пъти и реших да тествам на кексчета. Супер са Yum само имайте предвид, че стават по-бързо от торта, аз ги пуснах на 40мин и малко изсъхнаха, но с кремчето се компенсира. В крема сложих по-малко захар.
http://dailydelicious.blogspot.com/2011/10/introducing-nigel-sla … rot-cake.html?m=1

Имайте много успешна и ползотворна седмица, дами. Бъдете спокойни, усмиханти, вдъхновени и не губете надежда! Heart Exl

# 204
Бях на преглед момичета, за сега всичко изглежда добре, видяхме точица, разбира се още е рано за повече. Утре ще пускам някои изследвания да видим хормоните как се движат, слагам си утрогестана и се моля всичко да е наред.
Имам малко стрес напоследък, а и настроението ми се мени през 5 минути, но и това ще мине.
Хайде, чакаме вече плюсчета в новата тема!❤️

# 205
Добро утро на всички Heart Време е за кафе и една още по-хубава седмица.

При мен мина и втората ваксина събота, за щастие, без драми. Пих аспирин за всеки случай, на следващия ден пак.

Хера, прекрасна новина. Чакаме скоро да кажеш повече информация. Дано изследванията ти са супер и всичко минава гладко.

Майка Зайка, ужасна история, ти си силен човек. Вярвам, че търпението ти скоро ще е възнагради. Единственото хубаво нещо е, че си разбрала за мутациите. Сега знаеш как да се предпазиш и как да процедираш, когато забременееш. Всичко ще е наред! Прегръдки.

Шенай,днес ли е цветната ти снимка? Дано пишеш с добри резултати.

Успешен ден на всички, чакаме плюсчета. Simple Smile

# 206
Към момичетата в процедури. На вас дават ли ви болничен след пункция и сшед трансфер? Говорили ли сте след положителен резултат кой дава болничен? Просто не мога да си позволя нито неплатен, нито да работя.

# 207
Добро утро, сладки! Heart Майка Зайка - Прегръщам те и ти стискам палци! Всичко ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!

Аз все още чакам М след отрицателния тест в петък... Не знам защо все още имам някаква надежда, Дуфастон спрях миналия понеделник (само 2 хапчета пих в петък, когато мислех, че има шанс да съм бременна..)

Стискам палци на всички! Heart

# 208
Кактус, дават от клиниката. В Надежда 15 дни, другите не знам.
Аз си чакам антигенния и пътувам за Бергамо след 4 часа. Денят започна със счупен галиев термометър, за щастие - в банята, екстремно пътуване до Сф, и все пак съм уж навреме Wink Ще ви мятам от там положителни мисли 😜 на всички!

# 209
Кактус, дават от клиниката. В Надежда 15 дни, другите не знам.
Аз си чакам антигенния и пътувам за Бергамо след 4 часа. Денят започна със счупен галиев термометър, за щастие - в банята, екстремно пътуване до Сф, и все пак съм уж навреме Wink Ще ви мятам от там положителни мисли 😜 на всички!
В моята клиника не дават болнични. Само служебна бележка и ако случайно работодателят склони, ще ми даде от допъшнителните 20 дни отпуска, които ни се полагат уж....

Общи условия

Активация на акаунт