Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 46 657
  • 734
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте,момичета! Според вас настъпила ли е овулация , последния тест с най-силно изразена чертичка е от днес Simple Smile

# 136

Здравейте,момичета! Според вас настъпила ли е овулация , последния тест с най-силно изразена чертичка е от днес Simple Smile

Овулация ще настъпи 24/36ч. след положителен тест. Не е настъпила, а и теста не ми се вижда положителен. Според мен може би утре ще е +, но може да започнете опитите. Деня преди овулация и в деня на ОВ са най-много %-тите за зачеване.

# 137
Здравейте, аз съм леко объркана от тестовете този месец.
Цикълът ми бе 26 дни, 7 дни менструация. Започнах да тествам на ден 8, като на 10 е бил пика, като все още не съм сигурна чертата дали е била достатъчно наситена. От следващия ден нататък има рязък спад, което не знам дали означава, че всъщност е нямало О?
И има ли смисъл да продължавам с тестовете?

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 19:50 от bubkata2020

# 138
  • София
Здравейте, аз съм леко объркана от тестовете този месец.
Цикълът ми бе 26 дни, 7 дни менструация. Започнах да тествам на ден 8, като на 10 е бил пика, като все още не съм сигурна чертата дали е била достатъчно наситена. От следващия ден нататък има рязък спад, което не знам дали означава, че всъщност е нямало О?
Скрит текст:
И има ли смисъл да продължавам с тестовете?
Защо да е нямало? Нищо странно не виждам. Положителен тест на 10ти ден , ако О е била да предположим на 12ти ден + да предположим 14 дни ЛФ = 26 дневен цикъл. О може да настъпи до 48 часа след положителен тест, а ЛФ е средно 14 дена, но може да е + - 1 или 2 дни.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:23 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 139
Здравейте момичета. Ето и равносметката от този месец. Теста на 20-ти ден не е положителен, но е най-наситен в сравнение с другите дни. Вчера пак направих тест, който не залепих, но е със много блядаа черта. Да смятам ли, че пика според вас е бил на 20-ти ден при положение, че не се води за положителен и не е толкова наситен колкото трябва?

# 140
  • Sofia
Здравейте!
За пръв път си правя тестове за овулация, 1вия с по - бледата 2ра черта е от вчера, а този с по - наситената е от днес. Да продължавам ли да тествам?
Благодаря!

# 141
  • София
Здравейте!
За пръв път си правя тестове за овулация, 1вия с по - бледата 2ра черта е от вчера, а този с по - наситената е от днес. Да продължавам ли да тествам?
Благодаря!

Здравей,да трябва да продължиш докато чертите станат напълно еднакви или тестовата да е по наситена от контролната.След това в следващите от 24 до 48 часа би трябвало да настъпи овулация.Успех!!!

# 142

Здравейте , според вас този тест за овулация дали е положителен? Blush

# 143

Попринцип му трябва още малко. Моите тестове никога не са се насищали много. Вчера ги последна гинеколог и каза на фона на останалите, че са билк положителни. Трябва да се правят от отрицателн до отрцателен, но според мен може да се счете за положителен.

# 144

Благодаря много Simple Smile  аз в вторник бях на фоликулометрия имам фоликул 18мм  но реших и с тестове този месец да пробвам Simple Smile

Попринцип му трябва още малко. Моите тестове никога не са се насищали много. Вчера ги последна гинеколог и каза на фона на останалите, че са билк положителни. Трябва да се правят от отрицателн до отрцателен, но според мен може да се счете за положителен.

# 145
  • София
Спрете да цитиерате тези километрични чаршафи и то в отчетна тема! Особено пък като межу постовете няма друг казус. Има опиция скрит текст, както и може да се обръщате поименно - по ник.

# 146
Здравейте.
Имах един останал тест за О и днес на 5ти ден от цикъла реших да видя какво ще покаже.Две еднакви черти е резултата.Цикъла ми е много редовен 28-29 дни.Но последните два кървенето е само 3 дни, а обикновено е 5.Имам един кюретаж в 11г.с. май месец.
Някак не ми се вярва да има О толкова рано, пък и да има едва ли яйцеклетката ще е годна.

# 147
Аз имах положителен резултат на лентите 1 ден преди цикъл, а друга съфорумка - на първия ден от цикъла. Започвам да мисля, че хормоналните изменения около М по някакъв начин влияят на тестовете.
Здравейте.
Имах един останал тест за О и днес на 5ти ден от цикъла реших да видя какво ще покаже.Две еднакви черти е резултата.Цикъла ми е много редовен 28-29 дни.Но последните два кървенето е само 3 дни, а обикновено е 5.Имам един кюретаж в 11г.с. май месец.
Някак не ми се вярва да има О толкова рано, пък и да има едва ли яйцеклетката ще е годна.

# 148
Здравейте, правим опити от година (не всеки месец плътно). Имам сигнали за овулация и бих искала да попитам как да се ориентирам, с цикъл точно 29 дни съм, редовен, на 12-13 ден започват болки в яйчниците и подуване, заедно с ЦС като яйчен белтък, доста разтеглива, това означава ли че овулацията е настъпила или предстои, ходила съм на гинеколог и ми потвърдиха доминантен фоликул на 14-15 ден, този месец правихме опити от 6 до 13 ден включително, надявам се да имаме положителен резултат, всяко мнение ще ми бъде от полза Simple Smile

# 149
Три поредни месеца ходиш на фоликуметрия и ще ти стане ясно.

Общи условия

Активация на акаунт