Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 46 680
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Със сигурност знам това, но нямам възможност този и следващия месец, затова попитах тук

Три поредни месеца ходиш на фоликуметрия и ще ти стане ясно.

# 151
Вариантът  в домашни условия е тестове за О+ мерене на БТ

# 152
Подкрепям Ирен за всичко, БТ ще ти даде много информация. Но трябва постоянство. Освен това опити всеки ден от 6 до 13-тия  включително не е добра стратегия от гледна точка на мъжкия фактор. Трябва да правите през ден-два почивка, виж какви са схемите за въздържание преди спермограма, например. Успех.

# 153
Аз не съм си правила тестове за овулация. Но и при мен по време на овулация секретът става като яйчен белтък. Последният път като правихме опити веднага като видях секрета (точно на 14 ден от цикъла) и действахме. Забременях Simple Smile
Успех! Според мен има големи шансове ако се прави непосредствено преди и точно в деня, в който се появи този специфичен секрет!

# 154
Здравейте.Ден 12.Според вас положителен ли е?

# 155
Не, още му трябва.

# 156
Момичета, имате ли проблеми с намирането на  тестовете на Clear Ovu... Тук във Варна почти вече не намирам от тях... а знам точно колко наситена става чертичката и знам кога е положителен.
Още едно питане имам-на Clear Ovu по-чуствителен ли е в сравнение с този на Oview

# 157
Clear Ovu e много добър и също https://aptekamedea.bg/test-za-ovulatsiya-lenta-kh-7-folium-folium-v1 са добри да ги показват чертички
Oview не е добър и показват слаби чертички.
Момичета, имате ли проблеми с намирането на  тестовете на Clear Ovu... Тук във Варна почти вече не намирам от тях... а знам точно колко наситена става чертичката и знам кога е положителен.
Още едно питане имам-на Clear Ovu по-чуствителен ли е в сравнение с този на Oview

# 158
И аз от два месеца ползвам твзи от Медея-Folium.Те и без това само тях имат.Но съм много доволна.Дажа и в друга тема днес казах, че видях супер положителен тест днес с черта много по-тъмна от контролната.Препоръчвам ги.

# 159
Благодаря ви момичета, ще пробвам с тях. ❤

# 160
Според вас близко ли съм до овулация ?
Ден 13.

# 161
Сигурно сте близко, макар че може още няколко дни да минат преди положителния тест.

# 162
Здравейте, имам един въпрос .. Има ли вероятност след биене на Хоримион да не се спука фоликула? На 12.09 ми го биха вечерта и до днес имам болки в левия яйчник, където беше и доминантния фоликул? Днес звънях на доктора, за да го питам дали е нормално, той каза че е, но мен ме притеснява..

# 163
Нормално е така, защото дойде овулация. Защото дойде любов да правите и затова рядко ги боли заради овулация и положителен тест. При мен така се случва, защото 3-7 дена овулация са рядки болки в левия яйчника. Ако без овулация няма болки.
Здравейте, имам един въпрос .. Има ли вероятност след биене на Хоримион да не се спука фоликула? На 12.09 ми го биха вечерта и до днес имам болки в левия яйчник, където беше и доминантния фоликул? Днес звънях на доктора, за да го питам дали е нормално, той каза че е, но мен ме притеснява..

# 164
Според вас наближава ли овулацията ми,чертата е почти равна с другата. Имам два дни обилна слуз като белтък особено след малка нужда.Мисля довечера да награбя мъжа,вие какво смятате?

Общи условия

Активация на акаунт