Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 942
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Oview,дали е нещо невалиден?

# 601
Напротив. Съвсем валиден си е.
Oview,дали е нещо невалиден?

# 602
Благодаря ти Simple Smile Всеки ден ли е добре да има полов акт или през ден

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 17:49 от juanna

# 603
  • София
Благодаря ти Simple Smile Всеки ден ли е добре да има полов акт или през ден
Ако нямате проблем, с нормални отношения, без календарчета, графици и лентички, до няколко месеца ще има бременност, ако ли не - знчи някъде има някакъв проблем. Положителн тест за О, не означава, че такава ще има.

# 604
Здравейте,това е теста от днес.Видимо тестовата черта е малко по- светла от вчера.Дали някой знае защо е така днес? Благодаря ви предварително

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 13:22 от juanna

# 605
  • София
Дали е положителен според вас или да продължавам?

# 606
Изглежда положителен..така или иначе се продължава до отрицателен..според мен си действате, а утре ще се види дали ще е по-наситен или избледнява

# 607
  • София
Благодаря много за отговора. Ще продължа разбира се Simple Smile

# 608
На мен ми изглежда категорично положителен, на тази светлина тестовата изглежда по-наситена от контролната.
Както казаха, направете и утре един последен, който най-вероятно вече ще избледнява. Успех !

# 609
  • София
Благодаря!

# 610
Какво мислите - изпуснала съм + тест или предстои или няма О този месец? Днес ми е 21 ден и все още няма + резултат. Цикълът не ми е редовен, но обикновенно е 31-32 дена..

# 611
  • На изток от Ада
Тестовете се правят по едно време горе долу след обяд . Спазва ли това за течности и  тоалетна ?
Не знам престой ли, аз така един месец изтървах с тестовете, ходих на док и той ми каза за тестове ама късно 23 ден, да му се чудиш. Уж разбира и не я хванах... После я хванах от раз.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 15:43 от nasito8988

# 612
А досега засичали ли сте я с тестове? Попринцип при редовен цикъл, би трябвало по едно и също време да се пада и е по-лесно да се ориентирате.
Иначе изглежда сякаш сте била близко до положителен тест и сега избледняват.
Дали е имало овулация не може да се каже по тестове, дори при напълно положителен, пак може да не настъпи овулация.

# 613
За първи път засичам..спазвам условията като само днес го направих половин час по-рано..2та последни дни съм с по един тест допълнително..

# 614
  • На изток от Ада
Да, видях после, че има по 2 теста. По- точно е с базалната температура. А най- точно е  фоликулометрия. Но пак няма да стане от раз поне за фоликулометрията.

Общи условия

Активация на акаунт