Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 949
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да, възможно е. При мен така стана.

Виждам, че си правила по 2 теста на ден. Дали така е по-сигурно да се хване овулацията?

# 586
Здравейте днес си направих тест за овулация и не разбирам дали е положителен или отрицателен помогне те ми дайте мнение

За мен е отрицателен …

# 587
Здравейте днес си направих тест за овулация и не разбирам дали е положителен или отрицателен помогне те ми дайте мнение

Още малко му трябва.

I. R. , не е задължително да се правят по два теста, но понякога помага.
Аз правих тестове един месец, бях купила от Амазон 50 теста за без пари и си правех експерименти. Реално не можех да ги правя по едно и също време следобед всеки ден, затова правех в обедната почивка и след работа.
Повечето дни съм правила по един тест само, но в деня на овулацията на обяд беше близко до положителен, затова и го повторих вечерта и вече беше пикът.

# 588
Добър вечер наистина ви послушах и си направих втори тест за овулация маи е положителен как мислите преди 10 минути го направих втория тест

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:34 от Анонимен

# 589
Добър вечер наистина ви послушах и си направих втори тест за овулация маи е положителен как мислите преди 10 минути го направих втория тест

На мен ми прилича на положителен Simple Smile

# 590
момичета, ъпдейт от мен: вече тествам 10 дни по 2 пъти на ден, колкото трябва да е наситена, никога не видях… възможно ли е да са били положителни тестовете на 13 и 14 ден, въпреки по-бледата от очакваната втора линия?

Действаме се с мъжа ми, но понеже не ползваме лубрикант, не ми е комфортно, май някаква гъбична инфекция се случва междувременно и въобще…хаос ми е в главата. Дали да продължаваме с опитите?

# 591
Ако мислите, че имате гъбички, то най-добре първо да ги излекувате, иначе ще трябва да ги лекувате по време на бременност.
Иначе за мен тези тестове не са били близо до положителни, ама знам ли, не знам защо не успявате да я засечете.
Може би пробвайте да мерите БТ?

# 592
И при мен нещо все още няма положителен тест.. а възможно ли е да няма положителен тест изобщо в периода на един цикъл? Знам, че овулация може да не настъпи дори ако има + тест, но може ли да няма + тест изобщо?

# 593
Аз също този месец нямам положителен. Правих си от 13 до 20 ден и всички -. Но имах болки, ЦС и т.н
И при мен нещо все още няма положителен тест.. а възможно ли е да няма положителен тест изобщо в периода на един цикъл? Знам, че овулация може да не настъпи дори ако има + тест, но може ли да няма + тест изобщо?

# 594
Здравейте,

Начинаеща съм в дейността с тестовете за овулация!
Моля, за мнение на по-вещи, от мен, дали да приема последния тест за положителен.
Спазила съм всички изисквания преди тестовете, цикълът ми е 26 - 29 дни.
Много благодаря!
Скрит текст:

# 595
Изглежда положителен. Направете пак и утре преди обяд. Може би ще е една идея по-наситен.
Здравейте,

Начинаеща съм в дейността с тестовете за овулация!
Моля, за мнение на по-вещи, от мен, дали да приема последния тест за положителен.
Спазила съм всички изисквания преди тестовете, цикълът ми е 26 - 29 дни.
Много благодаря!
Скрит текст:

# 596

Здравейте!Дали теста за овулация е положителен?

# 597
Много положителен!

Здравейте!Дали теста за овулация е положителен?

# 598
Благодаря ти,а сега кога е най - благоприятно да се действа за бебче?

# 599
След положителен тест овулацията настъпва след 12 до 24 часа.
Коя марка се тези тестове? За първи път виждам тестовата линия да е по-наситена от контролната.
Едит: видях, че са Oview..
Благодаря ти,а сега кога най - -благоприятно да се действа за бебче?

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 17:40 от Yvka

Общи условия

Активация на акаунт