Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 915
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Ако няма да е Болат и щом сме модерен сериал, предназначен за чужда публика.. Нека си заслужим Анатема-та от братска Турция и Серкан Болат да стане СЕРКАН ЙЪЛДЪЗ!

# 76
Серкан Йозкан Joy

# 77
Благодаря за новата тема и се радвам, чв съм допринесла с нещо! Едва в 22.00 се включих и аз.. 💓

# 78
  • Плевен / София
Аз не мога да спя на толкова много възглавници като ЕдаKissing Heart

# 79
Ако няма да е Болат и щом сме модерен сериал, предназначен за чужда публика.. Нека си заслужим Анатема-та от братска Турция и Серкан Болат да стане СЕРКАН ЙЪЛДЪЗ!

Хахахах може, може Joy

# 80
Не знам, ама Серкан Йозджан май не ми харесва как звучи Thinking Еда Йозджан, Кираз Йозджан... не, не, все едно е друг сериал Joy Въпреки че Серкан е в пълното си право да си остане Болат при положение, че той отсрами фамилията и благодарение на него Болат е това, което е

# 81
Има ли някакво значение Ozcan?

И на мен не ми харесва как звучи Серкан Йозджан

И не искам Серкан да си сменя фамилията. Той цял живот е градил името Болат. Все едно остава без нищо и почва отначало.

# 82
# 83
Най после да сколасам и реклами Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за новата тема , за споделените моменти и многото снимки!

# 84
Хептен оплетохме роднинските връзки. Обаче много рано предрекохме, че бащата на Серкан ще е Кемал. Айшето ни е прочела. Как ще подредим пъзела не ми е ясно, но искам да виждам повече сцени с Еда, Серкан и Кираз.

Bell Това ни чака.

# 85
Поне Серкан научи за дъщеря си след 5 години, а милият Кемал чак след 35 Joy

# 86
Все едно остава без нищо и почва отначало.
Сериалът свършва така - Серкан и Еда се женят, той приема нейната фамилия, започват нов бизнес, отварят нова фирма, която ще се казва "Amanim life". Ще им се народят още много плодове и зеленчуци, че сме малко като "Плод и зеленчук", а и Серкан има да наваксва 5години ходене в пустинята... И Еда де.

# 87
Бащичко .. Wink

946К

# 88
Здравейте момичета ❤️🍒,
Записвам се в темата, не можах да се класирам тази вечер...
Марги ❤️
Балгодаря за темата, връщам се да чета.... Нямам търпение Simple Smile

# 89
  • Кърджали
Какво правиш тук?
Тук е моята тайна стая . Дениз е търсила мен, ти може да излезеш
Не, аз съм си добре тук..

Няма измъкване от Дениз

Общи условия

Активация на акаунт