Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Феновете пишат, че това е роклята, която Серкан и подари за рождения ден Wink

Вярно нали беше им подарил няколко подаръка и в един от тях беше рокля в бяло сигурно тази ще е .

# 226
  • Кърджали
Да, това е роклята- подарък от Серкан и според мен. Помня че беше бяла, защото Серкан каза че бялото много ѝ отива
И на мен ми е рано да се женят. А сакън, не искам да е пак нещо от типа "заради Кираз, заради не знам си кво. Ако ще се женят, да се женят защото не могат да си представят друг начин на живот. То ясно, пе и двамата го искат, но има още път да извървят един към друг и към себе си за да са щастливи накрая.
Виж, Кемал и Айдан нека се женят. Нямам нищо против

# 227
  • София
Извинявам се, не искам да споря по темата, не ме разбирайте погрешно, но какво означава "рано им е да се женят"?! Гледаме този сериал от 45 епизода... Имахме една провалена тяхна сватба. Още тогава бяха готови да се женят. Имат 5 годишно дете. Обичат се въпреки и напук на всичко. И двамата искат да са заедно, не искат да са с други. През годините са се заровили в спомени един за друг, вместо да продължат напред. Еда се инати, но отдавна му е простила. А Серкан е готов на всичко за нея и за Кираз. Това, че ще се женят заради детето, са пълни глупости. Женят се, защото се обичат, личи им от километри. Та... колко по-готови могат да бъдат?? Реторичен въпрос. Wink

Определено искам да ги оженят по-рано, а не в последния епизод. Искам да ги видя като истинско семейство. А защо не да видим Еда бременна отново, но този път със Серкан до нея... Simple Smile

# 228
Аз мисля, че ще ги оженят или в последния, или в предпоследния епизод. Типично за сериалите си е. 😀

# 229
Аз друго си мисля: Сватбата им в сериала ще я направят по "скромна" и непретенциозна, за да може Ханде да блести на реалната си такава след няколко месеца (стискам палци арабите да познаят, че ще е около ноември)  Simple Smile. За да не кажат после "приятелчетата", че сватбата им в сериала е била много хубава... а пък тази в реала е много зле .....

# 230
  • Кърджали
БРО, да имат едн провалена сватба, но в момента наистина им е рано. Еда оше не е простила изцяло действията на Серкан от преди 5 години. Серкан оше е несигурен в себе си заслужава ли, не заслужава ли тези две красиви момичета.  Аз разсъждавам от гледна точка на това все едно е реална връзка, а не измислена история. Един такъв брак ще е основан на несигурност и съмнения. Нито един от двамата не го заслужава.
Но пък те сега кой епизод снимат? 7ми или 8ми.... Не би било невъзможно и да е тяхна сватба, но де знам. Искаммда видя едно крадивп предложение за брак (те може и вече да са го заснели де).
Но като се замисля след толкова предложения, годежи и провалена свстба, по-добре Серкан да я грабва и да я замъкне в граждансото и веднага да се женят. Щото доксто предложи, докато приготвят сватбата и пак може да се случи нещо. Та да няма време за лоши изненади...

Ох, Миси, още настръхвам (приятно) от тази сцена. Беше сцена с много заряд.

# 231
  • София
Аз очаквам сватбата на Керем и Ханде да бъде сватбата на годината - ще имаме най-красивата булка евър и най-стилния и чаровен младоженец, моля, моля! Heart

# 232
Може да ви разваля романтичната сватбена идилия в темата, но според мен нито Керем, нито Ханде са на вълна сватба, още повече наследници. Причини много, основно работа и договори. Не, че е лошо да се оженят, но повечето май предпочитат да живеят на семейни начала.
И да попитам Ханде ханъм, кога ще снима Керем бей в нейната кухня да приготвя нещо за хапване? Е, тогава фандома ще е полудее...
Кога ще се врекат Еда и Серкан оставям на Айше да реши. По скоро Айдан да е млада булка, а Еда шаферка и се сещам за филма " Свекървище". Айдан започва да прилича на героиянта на Джейн Фонда.
И сутрешен ала Керем, визирам прическата

Скрит текст:

# 233
И аз съм на мнение, че не бързат със сватбата. Толкова проекти, ангажименти и реклами.. та те са на върха на вълната.

# 234
  • София
Аз въобще не бързам да женя Ханде и Керем (те понеже ме питат, нале Wink), говоря си по принцип. Това си е тяхна работа. Когато решат - тогава. Аз все ще се радвам. Исках да отбележа само, че имам големи очаквания за тяхната сватба, когато и да бъде тя. Simple Smile

# 235
Аз съм против сватбата да е сега, защото ми се струва претупано. Особено, ако това е роклята на Еда, ако е такава украсата и всичкото. Те заслужават истинска, хубава и изпипана сватба. Както и да бъдат облечени като за такава. Вярно, ако искат да се женят, то и по бански могат, но знаем Еда каква е, знаем и Серкан какъв е.
Съгласна съм и с това, че се обичат и т.н., също и че имат да си прощават още. Реално има още 3-4 серии до самата сватба, нали? Те за това време ще си простят, няколко пъти ще си простят, дай Боже и да ни покажат тези прошки 😆
Ама си държа на моето - първо искам истинско, романтично и хубаво предложение от Серкан, пък после да се женят където и както искат 😏

Пс: А и трябва да дадат време на тези от вас/нас, които  все още не могат да играят на mi_si "Бяла роза" - та 😆

# 236
За тези, които се чудят какво прави сутрин Керем! 🙃😉😀

Шегичка! 🙂
Прекрасен ден да имате!
Edit: Благодарности на преводачките за 44 еп

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 13:29 от Ели-mama

# 237
  • Пришълец
Едни от вас говорят за сватба на Еда и Серкан, други - на Ханде и Керем. Обаче се разбираме кой какво има предвид, де Joy

# 238
Това детенце така ме е обсебило!
Навремето така бях и с Крисия.

# 239
Аз друго си мисля: Сватбата им в сериала ще я направят по "скромна" и непретенциозна, за да може Ханде да блести на реалната си такава след няколко месеца (стискам палци арабите да познаят, че ще е около ноември)  Simple Smile. За да не кажат после "приятелчетата", че сватбата им в сериала е била много хубава... а пък тази в реала е много зле .....
Скрит текст:

Дано сте прави и когато дойде времето, да ги видим като младоженци. Не мисля, че за друга сватба, дори и на приятели, бих се радвала толкова. Smiley
А по темата за децата. Керем определено се усеща, че е готов да бъде баща. За Ханде казват, че една от причините, да се раздели с Мурат е точно такава. Той е искал, а тя не се е чувствала готова. Но от мъж до мъж има голяма разлика. Animal Mouse Animal Lion Може би покрай Мави и Керем, да си е променила решението. Ние ги обичаме и ще им се радваме, пък когато-тогава. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 18:36 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт