Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 734
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сутрешно освежаване от летните горещини

# 481
  • Пришълец
Кукличке, спойлерите наистина се оказаха верни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами newsm78 На Серкан нали са му казали, че не може да има деца и Черешка е едно малко чудо. Сега да очакваме чудото да се повтори ли Stuck Out Tongue Winking Eye

BellСреднощен поздрав от мен, момичета. След пътуване и смяна на червени и зелени зони,  няколко PSR теста,  се появявам. Светът вече не е същият, но пък ние сме част от него и трябва да приемем предизвикателствата му.

BellУспях да ви прочета. Качвам  част от интервю за списание ALEM с Керем, което съм качвала и по-рано, но в скрит пост /снимката е от интервюто/.

Скрит текст:
Най-интересното от интервюто на Керем Бурсин за списание ALEM:

Керем описа един свой ден:
„Ако имам късмет, спортувам, когато се събудя сутрин. По-голямата част от деня се прекарва на снимачната площадка. Много се забавляваме на снимачната площадка. Сериалът се снима от миналия юни. Би било много трудно, ако не се забавлявахме с това темпо. Снимките вървят добре, защото работим с хората, които обичаме. Отивам на снимачната площадка, снимачната площадка, връщам се от снимачната площадка. В свободното си време прекарвам време вкъщи с кучето си.
Всеки носи отговорност заради пандемията. Сега работим със 100 души на снимачната площадка, не бива да рискувате целия актьорски състав. "

Как прие новината за пандемията:
Всички бяхме шокирани. Няма лошо без добро. Мисля, че никога не се е случвало всеки да е посветил толкова много време на себе си. Прочетох много книги, занимавах се със спорт и гледах телевизионни предавания, филми, които отдавна искам да гледам. Готвих много, както всички останали. Когато започнаха снимките на сериала, излязохме от домашната изолация. Снимките започнаха, когато всички бяха с маските си, без да ги свалят. Екипът ни е много отговорен, но все пак искам всичко това да не се случва ”

Относно балансираната комуникация с феновете:
Социалните медии са добра платформа, да. Преди няколко месеца открих, че можете да отговорите в Twitter. Понякога влизам и отговарям на последователите си. Ако някой е задал въпрос и мога да отговоря на тази секунда, защо да не отговоря. И за този човек е приятно, и за мен. Все едно сме изградили интерактивна връзка. Не обичам да прекарвам много време в социалните мрежи, но сега това е част от живота ни. "

Относно срещите с роднини:
Има много области, в които можем да съпреживяваме, както пандемията беше за всички. Получаването на подкрепа или разговорът с някого за подкрепа е добре.
Например, не съм виждал нито сестра си, нито племенника си от началото на пандемията. Просто не мога"

Относно факта, че човек не може да мълчи:
През последните 2 години го разбрах. Трябва да отстоявате и защитавате принципите си и да действате.
За правата на жените например. Това трябва да бъде нашият общ принцип. Искам да кажа много, не трябва да мълчим. Всички, които имат мощност, глас, връзки, не трябва да мълчат, трябва да отговорим на този проблем. Това се случва всеки ден. Това се случва всяка година. Това е, което съществува. Това е систематичен проблем. Проблеми на света. Това е катастрофа, идваща от патриархалната философия "

За семейството и децата:
Семейството и децата са много важни. Сякаш това е една от целите ни, която обогатява живота ни. Но, разбира се, това е въпрос на предпочитание, поне аз така мисля. Остарях малко. След 3 месеца ще стана на 34 години. Винаги съм мечтал да стана баща на 29 или 30 години, но разбира се понякога нещата не вървят по нашия начин. Най-важното е, че децата не са създадени само за да имат деца и ние не се женим само за да се оженим. Не може просто да си с някого. Що се отнася до човека, с когото искате да споделите живота си, той може да не иска. Всичко е свързано с това, което ни очаква в живота. Ако всичко съвпада за двойката, защо не? "

За света:
Светът, в който живеем, е очевиден. Лош свят. Нашата планета не е в добра форма. Има огромна разлика между богатството и бедността. Това не е равен свят. Когато казвате равен, това включва и расизъм, равенство между мъжете и жените и всичко останало. Неравен и неморален свят. Така във всичко. Все още хвърляме боклук на земята. Океаните ни са пълни с пластмаса. Ето защо ние носим отговорност. Една от нашите цели е да изпълняваме отговорностите си към света лично. Самите ние не осъзнаваме силата на човека. Не ни пука. Ако спокойствието ви не е на място, вие сте стресиращ, тревожен човек. Ние се раждаме веднъж и трябва да живеем добре, трябва да отделяме по 20 минути на ден само на себе си. Трябва да обичаме себе си."

Преводът е на "Обичаните турски сериали".

Благодаря ви за това, което правите.
Hug

Разумен млад мъж, здраво стъпил на земята. Схващанията му за живота ми допадат. Остарял бил малко. Sweat Smile Времето лети, но очите и мечтите не остаряват...

Ако  има и още такива интервюта (под формата на текст) би било хубаво.
Иначе Алекс е събрала много видеа, за което й благодаря. Ще ги сложа в отделен пост, за да осъществим идеята на s...v, доколкото е възможно.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 10:04 от Маргарита Н.

# 482
Спойлерите за еп 45  бяха верни.

Скрит текст:
Серкан ще спечели баса
Няма целувка в еп.45
Еда ще има много работа, Серкан ще я подкрепя
Кираз и Джан ще правят пакости
Кираз скоро ще нарече Серкан татко
Края на епизода ще е в болница и ще чакаме 2 седмици да разберем какво става

Ето какво ни очаква в еп. 46:
В еп. 46 ще има целувка и някой ще ги види
В 46 ще има сцена Еда, Серкан, Кираз в едно легло (това май го показаха и в трейлъра)
Кираз ще поиска брат/сестра (това също го видяхме в трейлъра)
В края на 46 ще има секс и в следващите епизоди ще има сцени на близост между Еда и Серкан (това беше загатнато в края на трейлъра - последната сцена)

За еп. 47 се знае следното:
В еп. 47 ще имаме много сцени на Еда, Серкан и Кираз
Серкан ще открие истината за Кемал
Еда и Серкан ще се сдобрят и съберат
Може да имаме скок във времето от няколко седмици
Айдан и Айфер също ще се сдобрят и ще станат приятелки
Ще видим емоционални сцени в тайната стая
Ще има романтични сцени
Ще харесаме края на епизода, който ще е сцена на Еда, Серкан и Кираз

Благодаря за резюметата. Нямам търпение.
Надявам се последните епизоди да бъдат вълнуващи и изпълнени с много любов. От кога чакаме моменти на Еда и Серкан.
Надявам се да удължат сериала с някоя и друга серия в повече.
Две красавици.

# 483
Неслихан на стори. Вчера беше последният почивен ден, а днес всички са на сета.🎈
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2623990515712125467 … edium=share_sheet

# 484
Е, Серкан сигурно вече може да има деца , все пак от химиотерапията са минали 5 години . Това се отнася и за жени след лечение , чела съм .
И друго - вчера подхванахте един от моите любимци Онур Туна , че бил зловещ . Абе ние щом вампири обичаме , значи и такива със зловещ поглед може Stuck Out Tongue Winking Eye Wink . В сериала ЗЯ=Опасно изкушение има филтри и очите му са наситено сини , но всъщност е със светло сини и сте прави ,че наистина е малко плашещ . Но аз харесвам контрастите . Например мъжът ми е със светло пепеляво руса коса , но с кафяви вежди и черни очи ( не кафяви ! ). Но все пак всичко е въпрос на вкус ...
Но питам аз коя тук би се отказала да я срещне Онур в тъмното или пък особено един вампир , а ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied Smiley

# 485
  • София
Според мен не само Керем е лудо влюбен. Ханде също е много влюбена. Не съм я виждала така да гледа предишният си приятел Мурат. Вижте само, с каква любов гледа Керем.

# 486
  • София
Здравейте, момичета! Hands Wave

Тези дни не съм особено активна, защото съм доста ангажирана, но съм тук, чета ви и нищо не пропускам. Simple Smile

Реших да нахълтам в темата, за да ви споделя една снимка с намигване към всички Керо-фенки. Trollface

Текстът под снимката е: “Не е полицай, но е добре въоръжен”. Grinning

Усмихнат и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 487
  • София
Здравейте, момичета! Hands Wave

Тези дни не съм особено активна, защото съм доста ангажирана, но съм тук, чета ви и нищо не пропускам. Simple Smile

Реших да нахълтам в темата, за да ви споделя една снимка с намигване към всички Керо-фенки. Trollface

Текстът под снимката е: “Не е полицай, но е добре въоръжен”. Grinning

Усмихнат и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover
БРО тази снимка направо ме разконцентрира. Но интересното е, че не ме стресна Керем, макар и добре въоръжен. Той действа точно обратното. Действа като магнит.      

# 488
  • Пришълец
O.A спомена ако не се лъжа, че може да пуснат фраг днес. Нещо да знаете по въпроса? Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, ааа не намесвай Вампира, той не е така зловещ Joy

# 489
  • София
Така е, Марги, не виждам нищо зловещо в този вампир… Smirk

# 490
  • Кърджали
Знаете мнението ми. Дай Боже, вдекиму такива вампири 😍😍😍

# 491
И Вампира и Зловещия - искам да ги срещна през някоя лунна нощ по възможност на морето или на друго романтично място  , НО по отделно , не съм чак  толкова разкрепостена Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Боже , какво пиша в 14 часа по време на работа Rolling Eyes Satisfied

# 492
Фили, не само ти ги пишеш тези неща. Май сте стояли повече на слънце днес и ви е топло Simple Smile
Хайде, разхлаждайте се, че тази жега, конкретно тази, която се споделя тук, е опасна за някои Simple Smile
Скрит текст:

Баклавичка?

# 493
  • София
Този синеокия ви го отстъпвам. Аз имам мераци само по отношение на вампира. Wink

# 494
  • София
Добре де, сега няма да се караме за мъже. Щом повечето не го искате този със сините очи, хайде аз ще се жертвам.
Като загасим осветлението няма да ги виждам. Остава другото, което никак не е за изпускане...

Общи условия

Активация на акаунт