Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за линка! Hug
Прекрасно е да изгледаш целия епизод преведен на български и то преди да е излязъл следващият епизод.

Липсваше ми тази седмица епизода. С удоволствие ще изгледам 45 епизод. Heart

Sparkling HeartХоуп, Честит Рожден Ден и от мен! Пожелания за много, много здраве, любов, благоденствие.
Прекрасниците от ASKIM, благодаря!
https://ok.ru/video/2666174810807
45 епизод с бг. суптитри.
Пиятно гледане!:hibiscus:

# 466
nanni_,  не се сещам кое беше това интервю. Дай линк само да си припомня и няма да има проблем

Едит, май се сетих. Сега ще му хвърля поглед. А ако не бързаш, може да си поиграя и да  го дам със субтитри

Алекс, ❤️
Мила, Благодаря от сърце, за никъде не бързам, когато можеш,... Наистина много, много, Благодаря❤️🤗🍀

# 467
Добър вечер момичета. Исках да ви споделя че утре заминавам на море в Турция. Знам че не се познаваме лично но покрай форума ви чувствам близки всички тук .
 Исках да ви помоля докато ме няма да коментирате  все така упорито и ентусиазирано. Да гледате новия епизод другата седмица  да превеждате клипчета от него че като се върна ще имам да наваксвам много.
На всички които им предстои да почиват на морето ви пожелавам едно чудесно море изпълнено с много положителни емоции.

А сега да си коментирам последните снимки на Керем и Ханде. Те са както винаги неустоими, прекрасни и невероятни.  Толкова есетвени и истински хора.

# 468
Привет, прекрасни момичета! 😊🍀🥰

Хоуп, Честит рожден ден! Обичайте се с живота и нека той винаги да ти се усмихва! 🌷🌷🌷

Марги, страхотна градинка имаш.🍀🌺🌼

Момичета, творите и създавате чудесни неща в темичката, удоволствие е да прелиствам страничките.

За ръцете, харесвам ръцете на Туба, а мъжките такива, нещо са ми убегнали, но на Керем нямаше как да не ги забележа.😉😊🙂
Големи благодарности на момичетата от Askim.
Хубава вечер!

# 469
  • Пришълец
Миси, ако откриеш видеото и времето за редакция не е изтекло ще си допълня поста от днес.

Силве, много хубава идея за интервютата. Прочела съм едва 2-3 и ми се сториха наистина смислени. Но ще съм като в мъгла, не знам къде, какво да търся. Ако има нещо събрано от Диди в заглавните страници на предишните теми да вземем оттам, да добавим и такива, които са превеждали Али и Алекс през последните месеци ще е по-лесно. Знам ли ... Много е хубаво като се работи в екип и идеите се доразвиват. Тя заглавната страница винаги съдържа по нещо от някого - на Бърборанка резюмето и архива са си постоянни, гифчето с актьорския състав, линковете на Али и Алекс; Гости, отделно и Магия много ми е помагала с гифчета и оформление, за Налбантова пък да не казвам и на нея колко съм досаждала, на Мики... Блу неслучайно ни нарече Дрийм тийм Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинче, където съм аз непременно има градинка с цветя. Някой ден ще се изфукам и с тази пред работното място, като пак имаме рожденичка примерно Joy
Между другото много ме радва това, че ГГ в нашия сериал е цветарка и при цялото редуване на сценаристи никога не пренебрегнаха този факт Stuck Out Tongue Winking Eye

Азисия, приятна почивка 🌞

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 23:17 от Маргарита Н.

# 470
  • София
Добър вечер момичета. Исках да ви споделя че утре заминавам на море в Турция.
Скрит текст:
Знам че не се познаваме лично но покрай форума ви чувствам близки всички тук .
 Исках да ви помоля докато ме няма да коментирате  все така упорито и ентусиазирано. Да гледате новия епизод другата седмица  да превеждате клипчета от него че като се върна ще имам да наваксвам много.
На всички които им предстои да почиват на морето ви пожелавам едно чудесно море изпълнено с много положителни емоции.

А сега да си коментирам последните снимки на Керем и Ханде. Те са както винаги неустоими, прекрасни и невероятни.  Толкова есетвени и истински хора.

Азисия, нека ти пожелая едно много приятно изкарване на почивката. Аз вече бях там и ако мога пак бих отишла. Прекрасни условия, невероятно посрещане. Умеят го комшиите.
Поздравявам ви момичета с едно много подходящо парче в този отпускарски сезон на групата "Обичайните заподозрени" и Стефан Вълдобрев.

"По-полека"

# 471
Хоуп, Честит Рожден ден! Relaxed Cake Желая ти много здраве и късмет.

Ръце, усмивка и игрив поглед. От малък е чаровник. Blue Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 472
Минавам по никое време...
ЧРД, Хоуп!
Благодаря за преведения епизод! Може би ще влезе в категорията ми любим заради тройката Йелдъз§Болат.
Благодаря и за всичко споделено!

На последните снимки Ханде ми е много ръбата, може би от ъгъла на снимане, но носи малко да се позаглади по ръбовете.
Керем е като виното, младото е палаво, но колкото повече минава времето толкова е по улегнало и пивко.
Хубава вечер!
До следващия фраг.

# 473
  • Кърджали
Хоуп, забравих, честит рожден ден и от мен :“ Бъди здрава и щастлива!
Марги, ще потърся интервютата му в ютуб и ще ти пратя линкове.
Нанни, почнах да му слагам субтитри на това интервю, но ще го довърша утре. Бавно става

# 474
  • София
Тази снимка е от 28 август 2020г. Тази жена е астролог и е била на сета. Разговаряла е поотделно с двамата и им е направила астрологична прогноза. Може и да е познала бъдещето им. Като гледам резултата засега е много добър.       

# 475
Благодаря за хубавите пожелания!  Purple Heart
Марги, прекрасна градина имаш! Heart Eyes
Азисия, приятно и от мен! Да си изкараш страхотно и да си починеш! Hug

# 476
BellСреднощен поздрав от мен, момичета. След пътуване и смяна на червени и зелени зони,  няколко PSR теста,  се появявам. Светът вече не е същият, но пък ние сме част от него и трябва да приемем предизвикателствата му.

BellУспях да ви прочета. Качвам  част от интервю за списание ALEM с Керем, което съм качвала и по-рано, но в скрит пост /снимката е от интервюто/.

Скрит текст:
Най-интересното от интервюто на Керем Бурсин за списание ALEM:

Керем описа един свой ден:
„Ако имам късмет, спортувам, когато се събудя сутрин. По-голямата част от деня се прекарва на снимачната площадка. Много се забавляваме на снимачната площадка. Сериалът се снима от миналия юни. Би било много трудно, ако не се забавлявахме с това темпо. Снимките вървят добре, защото работим с хората, които обичаме. Отивам на снимачната площадка, снимачната площадка, връщам се от снимачната площадка. В свободното си време прекарвам време вкъщи с кучето си.
Всеки носи отговорност заради пандемията. Сега работим със 100 души на снимачната площадка, не бива да рискувате целия актьорски състав. "

Как прие новината за пандемията:
Всички бяхме шокирани. Няма лошо без добро. Мисля, че никога не се е случвало всеки да е посветил толкова много време на себе си. Прочетох много книги, занимавах се със спорт и гледах телевизионни предавания, филми, които отдавна искам да гледам. Готвих много, както всички останали. Когато започнаха снимките на сериала, излязохме от домашната изолация. Снимките започнаха, когато всички бяха с маските си, без да ги свалят. Екипът ни е много отговорен, но все пак искам всичко това да не се случва ”

Относно балансираната комуникация с феновете:
Социалните медии са добра платформа, да. Преди няколко месеца открих, че можете да отговорите в Twitter. Понякога влизам и отговарям на последователите си. Ако някой е задал въпрос и мога да отговоря на тази секунда, защо да не отговоря. И за този човек е приятно, и за мен. Все едно сме изградили интерактивна връзка. Не обичам да прекарвам много време в социалните мрежи, но сега това е част от живота ни. "

Относно срещите с роднини:
Има много области, в които можем да съпреживяваме, както пандемията беше за всички. Получаването на подкрепа или разговорът с някого за подкрепа е добре.
Например, не съм виждал нито сестра си, нито племенника си от началото на пандемията. Просто не мога"

Относно факта, че човек не може да мълчи:
През последните 2 години го разбрах. Трябва да отстоявате и защитавате принципите си и да действате.
За правата на жените например. Това трябва да бъде нашият общ принцип. Искам да кажа много, не трябва да мълчим. Всички, които имат мощност, глас, връзки, не трябва да мълчат, трябва да отговорим на този проблем. Това се случва всеки ден. Това се случва всяка година. Това е, което съществува. Това е систематичен проблем. Проблеми на света. Това е катастрофа, идваща от патриархалната философия "

За семейството и децата:
Семейството и децата са много важни. Сякаш това е една от целите ни, която обогатява живота ни. Но, разбира се, това е въпрос на предпочитание, поне аз така мисля. Остарях малко. След 3 месеца ще стана на 34 години. Винаги съм мечтал да стана баща на 29 или 30 години, но разбира се понякога нещата не вървят по нашия начин. Най-важното е, че децата не са създадени само за да имат деца и ние не се женим само за да се оженим. Не може просто да си с някого. Що се отнася до човека, с когото искате да споделите живота си, той може да не иска. Всичко е свързано с това, което ни очаква в живота. Ако всичко съвпада за двойката, защо не? "

За света:
Светът, в който живеем, е очевиден. Лош свят. Нашата планета не е в добра форма. Има огромна разлика между богатството и бедността. Това не е равен свят. Когато казвате равен, това включва и расизъм, равенство между мъжете и жените и всичко останало. Неравен и неморален свят. Така във всичко. Все още хвърляме боклук на земята. Океаните ни са пълни с пластмаса. Ето защо ние носим отговорност. Една от нашите цели е да изпълняваме отговорностите си към света лично. Самите ние не осъзнаваме силата на човека. Не ни пука. Ако спокойствието ви не е на място, вие сте стресиращ, тревожен човек. Ние се раждаме веднъж и трябва да живеем добре, трябва да отделяме по 20 минути на ден само на себе си. Трябва да обичаме себе си."

Преводът е на "Обичаните турски сериали".

Благодаря ви за това, което правите.

# 477
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 478
Добро утро!
Благодаря за милите пожелания момичета.
Бъдете здрави и се пазете.

# 479
Спойлерите за еп 45  бяха верни.

Скрит текст:
Серкан ще спечели баса
Няма целувка в еп.45
Еда ще има много работа, Серкан ще я подкрепя
Кираз и Джан ще правят пакости
Кираз скоро ще нарече Серкан татко
Края на епизода ще е в болница и ще чакаме 2 седмици да разберем какво става

Ето какво ни очаква в еп. 46:
В еп. 46 ще има целувка и някой ще ги види
В 46 ще има сцена Еда, Серкан, Кираз в едно легло (това май го показаха и в трейлъра)
Кираз ще поиска брат/сестра (това също го видяхме в трейлъра)
В края на 46 ще има секс и в следващите епизоди ще има сцени на близост между Еда и Серкан (това беше загатнато в края на трейлъра - последната сцена)

За еп. 47 се знае следното:
В еп. 47 ще имаме много сцени на Еда, Серкан и Кираз
Серкан ще открие истината за Кемал
Еда и Серкан ще се сдобрят и съберат
Може да имаме скок във времето от няколко седмици
Айдан и Айфер също ще се сдобрят и ще станат приятелки
Ще видим емоционални сцени в тайната стая
Ще има романтични сцени
Ще харесаме края на епизода, който ще е сцена на Еда, Серкан и Кираз

Общи условия

Активация на акаунт