Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 71

• 38 174
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нямате токсоплазмоза. Най-вероятно не сте и имали.

# 181
Здравейте, някой може ло да ми помогне с резултатите?
За Токсоплазмоза бихте ли казали дали вс е ок (бременна съм, имаме котка)
И завишените стойности в червено - опасно ли е много, че са завишени малко?
Добре са стойностите, отклоненията са малки.
Токсоплазмоза не сте карали, трябва да сте много внимателна около котката.

# 182
Благодаря, момичета! 🌷
Странно, защото с предната бременност ми беше излязло, че съм изкарала Токсоплазмоза. Дали да повторя след няколко дни изследването?

# 183
  • София
Здравейте,

В кой месец сте ? Резултатите за токсоплазмоза изглеждат Ок - негативни.

Имате леко завишени левкоцити в урината и малко белтък, от опита ми до момента не изглежда да има нещо обезпокоително.

Задължително обсъдете резултатите със следящия ви АГ.

Здравейте, някой може ло да ми помогне с резултатите?
За Токсоплазмоза бихте ли казали дали вс е ок (бременна съм, имаме котка)
И завишените стойности в червено - опасно ли е много, че са завишени малко?

# 184
  • София
Благодаря, момичета! 🌷
Странно, защото с предната бременност ми беше излязло, че съм изкарала Токсоплазмоза. Дали да повторя след няколко дни изследването?
Ако ще го повтаряте отидете в друга лаборатория.
Аз съм пускала токсоплазмоза само по време на втората ми бременност. Изследвах и котарака тогава.
Единствено чистенето на тоалетната му бях делегирала на ММ.

# 185
Почти в 8м
Благодаря, момичета 🌷
Ще повторя явно в друга лаборатория, за по-сигурно

# 186
Здравейте! Имам 4-5 дни закъснение на месечния цикъл и няколко положителни теста за бременост. Запазих час за първи преглед на 10.08.Днес на своя глава реших да си пусна ЧХГ и прогестерон. Ето и резултатите:HCG total 1094mU/ml,Прогестерон 31,46 nmol/L
Искам да попитам какво мислите за стойностите на прогестерона? Нисък ли е или само на мен така ми се струва?

# 187
Преди 5 дни си направих тест с 2 ра бледа черта е днес ми е 8 ми ден закъснение не ми е дошло не съм повтаряла теста често ме наболва кръста и корема нормално ли е в толкова ранна бременност?

# 188
Преди 5 дни си направих тест с 2 ра бледа черта е днес ми е 8 ми ден закъснение не ми е дошло не съм повтаряла теста често ме наболва кръста и корема нормално ли е в толкова ранна бременност?

Повторете теста или отидете на лекар. Simple Smile

# 189

Нормално е да има болки като менструални. Ако са силни или получите кървене, отидете на лекар. Иначе изчакайте още няколко дни за преглед, за да е сигурно, че ще се види нещо.

# 190
Здравейте искам да попитам бременна съм във 1 месец но имам обилно карвене исписаха ми Утрогестан притеснявам се дали с това обилно карвене няма да направя спонтанен аборт.
Може ли съвет благодаря предварително

# 191
Какво значи първи месец, в коя седмица сте? Лекарят видял ли е нещо на ехографа, или не?
Ако нищо не е видял, не знам как ви е изписал лекарства за задържане.
Възможно е и да е аборт/биохимична бременност.

# 192
  • Седмото небе
Щом сте била на лекар и ви е назначен препарат си го прилагайте, както е предписано. Почивайте много и си стискайте силно палци. Друго за момента не можете да направите. Не мислете какво би могло да се случи, това е също толкова вредно.

# 193
Ами лекарката ме прегледа видя го на ехографа и ми каза на един месец е това и бяха думите.

# 194
Я дай малко повече информация? Кога ти беше последната менструация и кога очакваше да ти дойде?

Общи условия

Активация на акаунт