Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 11

• 47 027
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • София/Севлиево
По-добре метилкобаламин-по-пречистен е.Има на Солгар и Нейчъръл Факторс.

# 226
Момичета как сте с окосмяването? На мен по краката почти спряха да ми растат косми. Направо вече 10 дни минаха и не се вижда да има нещо, което да хване епилаторът, просто ги няма... И на подмишниците ми оредяват, това нормално ли е?

# 227
Момичета, някоя от вас има ли проблем със зрението? Аз съм с късогледство от малка, не ми е голям диоптъра, рядко си нося и очилата, мисля да отида на очен лекар, при евентуално нормално раждане дали ще е проблем? Вие ходили ли сте на очен лекар, във връзка с бременността и кога?

# 228
Момичета как сте с окосмяването? На мен по краката почти спряха да ми растат косми. Направо вече 10 дни минаха и не се вижда да има нещо, което да хване епилаторът, просто ги няма... И на подмишниците ми оредяват, това нормално ли е?
И аз наблюдавам такава промяна, но по ръцете. Преди всяка седмица се епилирах, а сега в месеца веднъж сигурно.
На други места не съм забелязала промяна, и да я има ще е минимална.

# 229
Аз с космите по принцип съм така 😂 Имам 5 косъма на кръст, сега ходя на 2 месеца веднъж на кола и това е. Тя даже козметиката вика, че и е неудобно да ми взима парите 😂
Относно очите-аз съм късогледа и с астигматизъм, родих си нормално и не съм имала проблем. Знам, че диоптъра, ако не е голям не е проблем. Проблем е вътреочното налягане и ретината. Но не съм ходила на очен лекар преди раждането.

# 230
Намаляването на окосмяването е от хормоните. За съжаление не е вечно. След раждането си се връща по старо му. При предишната бременност с момче, лицето ми се беше изместили, косата стана гъста и спря да цъфти. С кърменето всичко се обърна но 180°. Сега съм с момиче и косата ми е ужасна, къса се и цъфти. Боята не хваща. На лицето ми излизат пъпки, което не ми се случва по принцип. Не знам дали е от пола на плода, но сега е окосмението не ми е намаляло. Важното е бебето да е добре, другото се преживява.
И на мен корема ми се струва, че е огромен и в жегата ми е ужасно. Но след 2 сед излизам в отпуск до 45 дневния болничен. Хич не ми се работи вече, макар че съм от вкъщи и мога до полягвам.
За очите, който има проблем да отиде на очен още от сега. Дори и да е висок диоптъра, ако няма опасност от отлепяне на ретината, може да се роди нормално.

# 231
  • София
Полът на бебето няма отношение към тези промени.
Предната бременност (с момиче) бях както Gergana5 описа - изчистена кожа, страхотна непадаща коса, без косми почти по краката... Абе, сияние от всякъде. Grinning

След като родих - между 4тия и 8мия месец някъде - на едно къпане ми падаше толкова коса, колкото за цялата бременност не беше накуп.

Сега пак с момиче и определено самата бременност е различна.
Та, хормони. Grinning

# 232
Любимата ми промяна по време на бременност е в косата - и двата пъти спира да капе и да се омазнява, толкова чиста, че и 6-7 дни може да изкара. Иначе като искам чиста коса през ден трябва да я мия, а хич не обичам къпането да ми отнема много време. Сега и това с космите.

# 233
Освен да ви завиждам, друго не ми остава.Косата ми е мазна, пада, космите ми са повече от преди и съм цялата в пъпки.Това е грозната истина😂

# 234
  • София
И аз съм с късогледство по 3,5 на око и с астигматизъм. В началото на бременността ходих на очен и тя каза, че засега проблем за нормално раждане не вижда. Налягането вътреочното ми е добре. Разширява ми зениците, за да види. Каза че към 8 месец трябва пак да ида, защото по време на бременност зрението може много да се промени. Затова пък самият диоптър сам по себе си никога не е предпоставка за цезарово.

# 235
Полът няма значение за промените, всяка бременност си е сама по себе си различна. Аз с дъщеря ми бях много грозна бременна, сега пак чакам момиче и изобщо нямам същите симптоми като предишната. Сега нямам пигментни петна тип мустак, не съм толкова отекла и тн. С косата при първата бременност беше уау ефект, после докато кърмех "новата" окапа и си стана пак като преди. Сега и с другата ми бременност не видях промени. Тъй като кърмих горе долу година, по някое време има косопад и кожата повяхва, та сега съм си харесала разкрасителни процедури за лице и ра, ни терапии за коса. Ще ходя да ги поддържам, за да няма този ефект. Просто трябва да се грижим много и за себе си, освен за децата.

# 236
  • омъжена
[quote author=Viala  и мойте не ме щадят, онзи ден прах матрак един на тед  продаваха ортопедични тънки,  е направих грешка май..сега така мерише,че май трябва да го хвърля.Днес количката. Отделно чистенето и готвенето. Вечер така ме боли кръста. Елмаз и мойте вени много ми се виждат на коремчето и гърдите,а и съм бяла много. Стрийка отдолу под корема не се сетих да се мажа точно там и имам една голяма. И аз забравям понякога,ММ вика нали така си те харесвам. Да ама не разбира като отида н плаж, а за къси блузки да не говорим вече не нося отдавна.

# 237
Аз пък съм като една голяма мъхеста праскова. По бедрата и корема ми се появиха доста тънки и светли космички, които преди определено ги нямаше. Останалите части на тялото не са се променили видимо откъм окосмяване. В началото на бременността ми излизаха пъпки по линията на челюстта, но от месец може би изчезнаха. Не знам дали се дължи на козметиката, която купих но пък не използвам редовно или просто нещата се нормализират...

# 238
  • омъжена
А да ви питам на мен в болницата като бях за болничния ми казаха да ходя за тонове всеки две седмици до раждането. Но лекарите нищо не ми казват,а трябвало те да информират. Вие ходите ли тези след 28 г.с. Аз вчера бях на жк да ви се похваля за сметка на 20те кг който качих сега точно накрая съм качила само 300гр. 🙂😋

# 239
А да ви питам на мен в болницата като бях за болничния ми казаха да ходя за тонове всеки две седмици до раждането. Но лекарите нищо не ми казват,а трябвало те да информират. Вие ходите ли тези след 28 г.с. Аз вчера бях на жк да ви се похваля за сметка на 20те кг който качих сега точно накрая съм качила само 300гр. 🙂😋

Аз съм ходила веднъж в 30-та и сега ще ходя пак след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт