Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 11

• 45 577
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Като цяло съм съгласна, че има и протеини с по-добро съдържание. Аз например, даже мисля че съм казвала, докато тренирах пиех два вида протеин, треньорската ми също тях пие и двата са супер. Общо от този за бременни съм изпила две опаковки и вече нямам нужда. Док каза вече да не пия нищо освен магнезий. Но всеки лекар си има предпочитания, също и всяка от нас.
За чистене то, аз си ги ползвам от преди и затова нямам проблем с летен и зимен период, защото идват всяка седмица и да ви кажа, че това са най-разумните пари, които давам. Бих се лишила от парцали и някоя и друга тъпотия, но от помощта вкъщи не.

# 616
Момичета, може ли някой да ми препоръча кардиолог за град Пловдив?

# 617
Тези от вас,които са закупили количка бихте ли ми споделили на каква марка сте се спряли?  Бих се радвала на всякакви мнения за количка, тъй като те първа ще се ориентирам за бебешките покупки.

# 618
Момичета, може ли някой да ми препоръча кардиолог за град Пловдив?
Д-р Груев много добър специалист , цялото ми семейство се доверява на него .

# 619
Mako, аз ходих при този лекар-прилагам снимка. Намира се срещу втора поликлиника. Останах доволна, доста внимание ми обърна и обясняваше спокойно и обстойно.

# 620
Тези от вас,които са закупили количка бихте ли ми споделили на каква марка сте се спряли?  Бих се радвала на всякакви мнения за количка, тъй като те първа ще се ориентирам за бебешките покупки.

Ние взехме Cybex Balios S Lux / летен кош и кош за новородено / и отделно на същата марка столче за кола. Много четох преди да купим, обиколихме и доста магазини, надявам се да е удобна и нямам търпениее да я ползвам вече😂

# 621
Ние взехме Mutsy Evo. Сестрата на моя мъж си отгледа и двете деца с такава, че и на тяхно приятелско семейство детето също - още е здрава, след 3 деца. Ние избрахме да купим нова, но е показателно колко експлоатация може да удържи. 😁
Иначе бутала съм я с племенниците - маневрена е, лесно се бори с тротоарите, и е симпатична Simple Smile

# 622

Ние взехме Cybex Balios S Lux / летен кош и кош за новородено / и отделно на същата марка столче за кола. Много четох преди да купим, обиколихме и доста магазини, надявам се да е удобна и нямам търпениее да я ползвам вече😂
И ние взехме Cybex Balios S, но не лукс серията. С 2 коша и кошница за кола на същата марка.

# 623
Относно количките аз си избрах Lorelli crysta, не мога да дам никакви отзиви тъй като не разбирам,но исках да е лека, 3 в 1 и на средна цена и това ми допадна.

# 624
Бързо оздравяване на всички болни!
Количка купихме Jane Muun Matrix. Коша за новородено може да се ползва и в кола, включително в пълно легнало ако се наложи по-дълго пътуване, другият кош също има пълно легнало, маневрена е и за комбинирана количка не е много тежка.
С киселини се боря от началото на бременността почти - не намерих добър начин, за съжаление. От сладко са най-гадни и гледам да избягвам, но понякога и от нищото се появяват.
Инхалаторът ми беше голям помощник със сина ми. И ние бяхме в омагьосан кръг с болестите доста време, какво ли не опитах. Извадихме трета сливица и се подобриха нещата. Сега ММ го ползва от време на време ако се разхремави.
За болки в срамната кост - аз ако се залежа ми се засилват, движението определено ми се отразява по-добре, възглавницата за бременни сякаш също работи.

# 625
Моята количка също е cybex balios s lux с летен кош и кош за новородено

# 626
за количка аз съм избрала Cybex mios, обаче ми е доста скъпа. Ще чакам до последно и ще се надявам да я намалят някъде, ако не ще взимам друга.
Аз също съм с болки в таза от днес, бяхме на разходка с малката и направо по едно време не можех да ходя.

# 627
  • омъжена
Момичета да ви кажа нали беше седалищно,но сега де е обърнал с главата надолу готов за старта 💙♥️😊. Само дето аз със този миомен възел и изтънена шийка отпреди казаха,че не мога естествено 😔

# 628
За количка избрахме Mercedes-Benz AMG GT by Hartan. Поръчахме я още април месец, понеже беше с индивидуална заявка и отне около 2 месеца докато я получим.

# 629
Тези от вас,които са закупили количка бихте ли ми споделили на каква марка сте се спряли?  Бих се радвала на всякакви мнения за количка, тъй като те първа ще се ориентирам за бебешките покупки.

Здравейте, момичета. Количка ние закупихме юни месец от бебеборса "Бебехит" в Кърджали - Indigo Porto с 3те коша, полска. Живеем във Варна, но тогава бяхме в Родопите на почивка и решихме да посетим бебеборсата. Закупихме си доста неща от там, останахме доволни най-вече от обслужването и огромния избор на колички. Багажникът ни беше препълнен, та количката ни я пратиха с куриер до Варна, имаха безплатна доставка. Във Варна почти не предлагат полски колички, а отдавна се бяхме спряли на такава.
За протеина, аз пиех този за бременни първите 3 месеца, когато нон стоп ми се повдигаше и бях страшно отпаднала. След като нямах ефект от него, си взех моя, който преди пиех - суроватъчен Whey, с добро съдържание на желязо и калций, съгласувано с моя доктор.
Не го пия всеки ден, но ми действа добре, аз си го правя със студено мляко и малко кафе - на фрапе. Върви в жегите с много лед. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт