Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 11

• 45 550
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
За количка избрахме Mercedes-Benz AMG GT by Hartan. Поръчахме я още април месец, понеже беше с индивидуална заявка и отне около 2 месеца докато я получим.
Иха, завиждам ти 😊 И аз ги гледам, но доста са ми скъпи. Ако не е тайна от кой сайт я поръча?

# 631
  • омъжена
Може ли мнение дали са добри тези изследвания. Сгъстена ми се вижда кръвта и този билирубин и п. Киселина 177 не е ли много се чудя🤔

# 632
За количка избрахме Mercedes-Benz AMG GT by Hartan. Поръчахме я още април месец, понеже беше с индивидуална заявка и отне около 2 месеца докато я получим.
Иха, завиждам ти 😊 И аз ги гледам, но доста са ми скъпи. Ако не е тайна от кой сайт я поръча?

От bebemax.bg я поръчахме, защото в сайта на Hartan само те излизат, като официален вносител на тази марка за България.
Количката не я бяхме виждали на живо, нито тествали, но като я видях на снимки и се влюбих и реших да рискувам на сляпо, но наистина е уникална на живо.
Много сме доволни от сайта/магазина им, изключително коректни са.

# 633
GMalinska, благодаря и със здраве да си я ползвате 😊
Sunshine, не съм разбрала може би, защо толкова много изследвания обстойно са ти пускали? И другото е, че така написани без реф. стойности сигурно никоя от нас няма да може да помогне. Най-добре с док да ги коментираш, защото племенникът ми е лекар и аз все ги занимавам с моите резултати, но той винаги казва, че една стойност дори да е извън норма, тя се гледа в комбинация с много други неща. Та дали е притеснително или не най-добре лекар да каже.

# 634
  • омъжена
GMalinska, благодаря и със здраве да си я ползвате 😊
Sunshine, не съм разбрала може би, защо толкова много изследвания обстойно са ти пускали? И другото е, че така написани без реф. стойности сигурно никоя от нас няма да може да помогне. Най-добре с док да ги коментираш, защото племенникът ми е лекар и аз все ги занимавам с моите резултати, но той винаги казва, че една стойност дори да е извън норма, тя се гледа в комбинация с много други неща. Та дали е притеснително или не най-добре лекар да каже.
добре мерси. Ами нали де бях притеснила от това повръщане с диарията и понеже ядох яйца и риба пресни и домашни мислех да не е салмонела. Утре съм на жк при АГ и ще му ги покажа . Лека вечер момичета до утре

# 635
Да ясно. След повръщане с разстройство може пикочната киселина да се е повишила заради обезводняване. Стискам палци утре док да те успокои и всичко да е наред 🍀

# 636
Ние също днес бяхме на обиколка за количка и легло.В крайна сметка си тръгнахме с легло и кошара тип Nex to me само,че става на кошара за игра след 6тия месец-нивота пада до пода.
Количката много ме разочарова,чак ме заболя главата от яд и нерви.Харесах на Cybex Balios magnolia,но не я предлагат 3в1,имат само в сиво.Бах харесала много Cybex mios,но на живо не ме грабна изобщо с коша за новородено върху шасито...някак коша седи огромен, а шасито малее доста.Priam пък ми е 100 кила,та май ще вземем Магнолия 2в1 с трансформиращ кош,така или иначе аз по парковете бебета не приспивам.Ако спи в количката ще е инцидентно след 6тия месец.

# 637
За количка ние искахме нещо възможно най-малко, за да влиза в скандално малкия ми багажник, но все пак да има кош за новородено и да може да се слага Сайбекс столче за кола на шасито.

Първо гледахме Миос, но на живо изобщо не ми допадна как изглежда и как се бута. Накрая купихме Мамас & Папас Страда в комплект с кош за новородено, чанта за количка, поставка за чаша, чадърче, зимен чувал, столче Сайбекс Cloud Z i-size и база Z за кола + едно одеалце. Бяха пуснали целия този комлект за 2300лв в Англия и ни се стори доста изгодно. Поръчахме я от там, а я тествахме в BabyLife Malechko, където мноооого ни хареса.

# 638
Ние още май месец взехме Easywalker Harvey 2. Пробвах и този Balios Lux и Balios S, но нещо много дървени ми се сториха.
Харвито беше с 400лв. Надолу от цената си и я взехме. Ами всеки път като си я видя и се убеждавам, че съм направила най-правилния избор.

# 639
Моята е Camarelo Sevilla с летен, зимен кош и кошче за кола. Лека и маневрена е, въпреки че изглежда по-обемна. Аз харесвам по-овалните форми и в тази ми останаха очите.

# 640
Ние купихме Stokke Beat, много е компактна и лека, а за столче за кола съм се ориентирала към Cybex.
Аз днес съм на преглед и чакам с нетърпение следобеда, че не съм виждала дамата вече 1 месец, пък и незнам дали се е завъртяла вече да не е седалищно.

# 641
Аз минавам да се оплача , тази сутрин станах с диария , а Благо с сополи за първи път ми се случва да има хреме и е много кисел и не дава да духнем нослето , а мен доста ме наболява корема от диарията . Относно количките ще ползваме на Благо количката тя е 3в1 та Мони Гала много съм доволна лека е и е маневрена и я бяхме взели за около 350лв преди 1г и 6м . Сега ползвам с Благо лятна количка на Кика Бу(180лв) и от нея също съм много доволна.

# 642
  • омъжена
Даниел миткови: Можеш да си вземеш иберогаст те са билкови капки и ми ги е предписвал лекър в началото на бременността бяхме със стомашно чревен с детето. И наскоро пак пих. По 10 капки във вода. И смекта ми изписаха преди 5-6дни и аз бях с разтройство. Тя помага супер много и болките спират даже

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 22:01 от sunshine1992

# 643
Количката ми е голяма мъка. Имам Cybex Priam и столче Cloud Q от дъщеря ми, но без кош за новородено. Първо бях решила да я продавам и да взема Cybex Melio, защото е много лека, а имам много стълби. После се отказах, защото е тъпо да продам висок клас количка и да взема друга, която може да не е удобна нито на мен,  нито на детето. Една сутрин реших, че поне зимата ще съм с Priam шаси и ще купувам кош за новородено втора ръка, защото ще се ползва не повече от 3 месеца(реално декември, януари и февруари). Друга сутрин се събудих и реших, че кош за новородено няма да ми трябва, защото октомври едва ли ще излизаме няколко пъти за повече от 20-30 минути(ще раждам около 10-ти, докато ни изпишат 5 дни, после още няколко дни да се климатизира, заради валежи също ще пропуснем няколко дни навън и октомври минал) и в столчето за кола, което има пълно легнало положение, ползва се до 4 часа, бебето ще се чувства добре. Видях, че има хубави космонавти за новородено и мисля като захладнее да взема един и в столчето за кола. То си има и сенник, който ще пази завет. Общо взето зимата няма да имаме дълги разходки заради мръсния въздух.
Каката е родена април и на 4 месеца вече беше в лятната седалка, за която имам страхотно зимно чувалче, което ще ползвам март и април сега. Иначе от раждането до 1г и половина следобедния сън й беше навън, дори и на -5°. Сега, обаче е много зле положението с въздуха и вероятно все на нещо ще мирише.
Та последно това измислих, въпреки че съм привърженик на кошът за новородено. На пролет може да сменя количката, ако не се справям с мъкненето й.
Много ми е тъпо, че всичко имам, а искам да купя нещо. Миналата седмица купих няколко бодита от Лидл, но после установих, че съм имала достатъчно от каката.

# 644
  • омъжена
Мина моята консултация качила съм 3кг. Ужас сигурно ,защото лежа повече д това кръвно какво да правя трябва да си вдигна краката иначе ме боли глава виене на свят. Бебчо и той добре 👶🏼💙

Общи условия

Активация на акаунт