🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Само не ми казвайте, че ще превърнат Дарил в изкукал от любов идиот. Това сигурно е способно да ме откаже от сериала.

# 106
Надявам се не. Лия е участвала в избиването на доста хора. Ей така, щото Поуп казал.
Били богоизбрани. За какво? Бог му казал да трепе всичко де що шава и не е зомби ли?

# 107
Супер епизод да, заспах. 
Умират си хората да следвад някакъв луд. Вместо да му пръснат мозъка и да го пратят по-бързо където трябва.
Тия 4 епизода са пълна скръб.
Само при Юджиин имаше някакво минимално развитие. Ама то 2 епизода загубихме в това Маги и Нигън да останат сами, че да си изглядят отношенията.

# 108
Нищо не са изгладили тия. Тепърва  ще гладят. Всъщност подозирам временно примирие.
Как ще го гръмнат Поум. Години ги е командвал. Овце, свикнали да ги водят.

# 109
Именно де, 2 епизода загубихме за да стигнат до този момент, сега колко ще загубим докато има някакъв резултат...

Ми аз бих го гръмнал, даже подозирам, че така ще стане накрая.

# 110
  • София
По тази логика защо не са ликвидирали Хитлер или Мусолини? И още стотици примери могат да се дадат. Хората са свикнали да бъдат командвани и когато на сцената се яви безскрупулен и нагъл диктатор всички инстинктивно слушат и изпълняват. Особено пък в армията има такава йерархия, че е нещо страшно. А тези са му като деца, имат му и респекта и страха.

Елора
всички убиват хора, включително и нашите, зависи от гледната точка. Но да едните го правят за да завладяват, а други за да се предпазват... Има разлика. Но не знаем дали лично Лия е убивала, а и тя няма голям избор, виждаш какво правят с предателите (изгорения завързан за дървото, който бе намерен от Ниган и Маги)...

# 111
Да, зависи от гледната точка и причините.
Тука не виждам причини.
Просто ей така. Виждат група хора, дай да ги избием. Не са им направили нищо. Знаем с хората на Маги какво е станало. Просто са дошли. Не имало причина като дай си ми куклите, на ти камиончето.
Поуп бил маркирал Маги. За какво? Тя не е като Неган да си вре муцуната дето ни е работа.
Те просто убиват за спорта. Защото могат.
Ех, много я защитаваш тая Лея Grinning
Eстесвено, че е убивала. И естествено, че има избор. Избор винаги има. Могла е да си тръгне.
Но в такава среда е расла. Години по бойните полета с другарите. Става като тях.
Сори Дяволо, за мен тази не си заслужава.
Според мен Лея ще умре. И Даръл ще я предаде, даже може и той да я утрепе.
Той ще защити своите.

# 112
Да де ама е имало и останал свят по времето на Хитлер и Мусолини, пък и те не са убивали за удоволствие.
Както и да е това си е просто мой размисъл, в този сериал и в много други логиката липсва на много места. Аз за това не се мъча да мисля от името на героя, защото той просто не мисли.

# 113
Balerion, то това е като стокхолмски синдром.
Малко са хората, които не се влияят от чуждо мнение и действия.

А Хитлер, Мусолини и други темподобни психопати не е ясно дали не им е доставило удоволствие. Може и да им е доставило. Въпроса, че са си намерили и създали основателни причини за убиването.

# 114
  • Разпиляна във въображението
На мен ми беше скучен този епизод.

# 115
  • sofia
На мен ми беше скучен този епизод.
За жалост и на мен ...
Какво става... Sad  чак се отчайвам Sad

# 116
  • София
Екстра си е, повече Даръл и по-малко Маги... 😊

Излезе официалният трейлър за сезон 7 на FTWD.
Много е як. Официално, Странд ще е злодей, а СРМ ще хванат Морган??? 😮

😁

# 117
Поне в следващия ще има няколко сюжетни линии  и ще е по-интересен.
Не че тоя не беше. Видяхме повече от жътварите.

Ох, три страхотни мемета намерих
Скрит текст:

# 118
Лек timeline на TWD Universe :
Ден 1 от обявяването на епидемията - 8 август 2010.
9 август - създаване на военни лагери в градовете.
20 - 22 август - Шейн, Лори и Карл се запътват към лагера в Атланта.
23 август - изтегляне на военните и прочистване на градовете с напалм (което видяхме в Атланта и Ел Ей).
25 август - 10 октомври - в този период Шейн, Лори и Карл заживяват заедно с Керъл, Ед, София, Дарил, Мърл, Моралес, Дейл, Андреа и Ейми в лагера до Атланта.
8 август - 10 октомври - в този период се случват събитията във Фиъра между сезон 1 и 3. След напускането на Ел Ей с Абигейл, те живеят на лодката до ден 20ти (28 август), след което в началото на септември Мадисън, Алиша, Странд и Офелия намират хотела в Мексико. По същото време Ник живее в обществото на Лусиана. Крис бива убит 35 дни след началото, което се пада на 12 септември 2010, а Травис умира в ден 46, т. е на 23 септември. Ден след това Мадисън, Алиша и Ник заживяват в ранчото на Джеремая Ото, където живеят до 6 октомври, денят в който ранчото е унищожено от ордата мъртви. В същия ден, Рик се събужда от кома в болницата в Атланта и среща Морган, а ден по късно, на 7 октомври, тръгва да търси семейството си. Същия ден той ги открива. Интересното е, че взривът на язовира в FTWD и взривът на CDC в TWD се случват в един и същи ден, а именно в ден 64 (11 октомври). На следващия ден София изчезва, а Карл бива прострелян и така групата среща Хършъл, Маги и Бет. Карл се стабилизира, но групата иска да остане в дома на Хършъл, защото е средата / края на октомври и наближава зимата. След това фермата е унищожена от бродещите и групата се скита из Джорджия в продължение на 8 месеца, т. е до юни 2011. Тогава намират затвора и заживяват там. Около началото/средата на юни се ражда Джудит, а Лори умира. През това време Андреа живее с Мишон, Нигън се грижи за Люсил, но тя умира и той става предводител на Спасителите, Морган е построил лагера си в Атланта, а Мадисън и децата ѝ са заживели в стадиона. В края на юни Морган живее при Ийстман, а в началото на юли Губернатора е разгромен и хората от Уудбъри заживяват в затвора. През това време губернатора се скита сам, докато през декември 2011 не среща Тара и сестра ѝ. Войната с Губернатора се случва н 31 януари 2012, когато затвора е унищожен. В началото на февруари Глен и Тара срещат Ейбрахам, Юджийн и Розита, а на 6 февруари 2012 е битката им с Терминала. Ден по късно те срещат отец Гейбриъл и той ги приютява в църквата си. В периода 9 - 25ти февруари Рик и групата пътуват до Вирджиния и намират унищоженото общество на Ноа. Тайрийз е ухапан на 25ти. Между 26 и 29 февруари групата обикаля около Вашингтон, а Ийстман е ухапан и Морган посещава Терминала, където Рик е написал : "No one is left". На 3 март групата е посетена от Арън, който ги води в Александрия. В началото на март Морган стига до Александрия, а на 17ти се случва атаката на the Wolves. На 19ти април 2012 пътят на Александрия е пресечен от Исус, който ги води на Хълма и им разказва за Спасителите. В началото на май Глен и Ейбрахам са убити. По това време Морган и Керъл намират Кралството, Тара открива Крайбрежието, а Хийт е отвлечен от CRM. В края на май / началото на юни Александрия е нападната от Спасителите, а на 2 юни Карл умира. На 7 юни Рик среща групата на Джейдис, а унищожаването на Спасителите се случва в края на месеца. Минават 4 месеца. След войната Исус, Керъл и Рик отиват при Морган, за да го убедят да остане с тях, но той не иска да е близо до хора и напуска Вирджиния. По същото време във Фиъра стадиона е унищожен и Мадисън "умира". Морган вурви с месеци на юг и на 9 октомври среща Джон Дори, който му казва, че е в Тексас. През нощта срещу 10ти двамата срещат Алтеа, а на другия ден камионът им е нападнат от Ник, Алиша, Лусиана и Странд. По късно същия ден Ник е убит от Чарли. Месец по късно, на 11 ноември Морган обмисля да се върне в Александрия, но се отказва. В периода 18 ноември 2012 - 13 март 2013 групата помага на изпаднали в беда хора. През това време Грейс живее в електроцентралата и забременява с Атина. На 14 август 2013 електроцентралата се взривява. На 11 октомври самолетът на групата катастрофира и те намират Макс, Дилън, Ани и дригите деца. В това време Даниел и котката Скитълс живеят в убежище, за което Странд разбира. През декември 2013 идват проблемите с групата на Джини. В началото на 2014 Морган скита с куршум в гърдите, а хората на Джини го издирват. В същото време Нигън седи заключен в килия в Александрия.,а Маги иска да го убие. В началото на февруари Дуайт среща групата на Фиъра в търсене на Шери. В началото на април групата на Джини е разрушена, а в края на месеца Уес намира брат си при групата на Теди. На 23 април бомбата бива взривена и унищожава Тексас. По това време Рик бива отвлечен от CRM. Мишон и Дарил го търсят до 31 октомври 2014,когато Мишон открива пистолета на Рик в гората. На 1 ноември в Александрия идва старата приятелка на Мишон, която отвлича децата и впоследствие Мишон я убива. На 1 декември Алфа и Лидия срещат Бета. През 2015 се ражда детето на Джери и Набила, а Арън и Исус стават любовници. През 2016 Маги среща Джорджи и с Хършъл отиват в нейната колония. Исус става водач на Хълма, а Дарил продължава да търси Рик, като среща Кучето, което го води до Леа. През май 2017 той ѝ връща кучето, а през нощта на 21 август, тя разказва историята си и двамата правят секс. Той живее при нея до юни 2018. На следващия ден Керъл идва за да му каже да се върне в Александрия. През 2019 Хък е пратена под прикритие в Кампус колонията от CRM, а Сайлъс убива баща си в Омаха. На 5 август 2020 Елизабет и войниците от CRM са приветствани в Кампуса от Феликс и Айрис, а на 8 август честват 10 години от началото на всичко. На 10 август децата тръгват към CRM за да спасят баща им. На 15 август прекосавят река Мисисипи, а на 16 ти намират камиона на Пърси. На 22 август CRM взимат Хоуп. На 15 октомври 2020 Джудит спасява групата на Магна и ги води в Александрия. На 21 октомври започва войната с Шептящите. На 24 януари 2021 Кралството пада заради суровата зима. На 30 ноември близо до Оушънсайд пада сателита. На 15 декември Нигън убива Алфа.
 Последните събития в сериала се случват около 10 януари 2022,12 годни след началото на апокалипсиса.

# 119
Леле какъв преразкак, какво нещо, ама откъде ги измъдри тия дати Grinning

Цитат
че взривът на язовира в FTWD и взривът на CDC в TWD се случват в един и същи ден, а именно в ден 64 (11 октомври).
Ко каза ко?

Общи условия

Активация на акаунт