🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Уау, много бързо преведоха втори и трети епизод, а се чакаше 3 седмици за първия. 😀

Елорче, аз за отчето визирам случилото се в бонус епизода и как реагира Арън и как той. После в епизод 2 във вагона, когато не му пукаше за Гейдж (бе по-студен и от Маги), сега и тук с тази изгубена душа. Никакво отче не е вече, а психопат. 😮 Все още го харесвам де, силен образ е, ама няма да плача за него ако го убият.

нов тийзър за FTWD, вещаещ, че Виктор Странд ще премине към тъмната страна...

# 91
  • addicted
Е той, с огромното си его, винаги е бил с единия крак там. Не съм изненадана.

# 92
  • София
Ахам, опортюнист номер 1 в това шоу, още от сезон 1 насам. 🙂

Още един тийзър за новия сезон на Фиъра. Този е много як 🙂

# 93
Изгледах трейлъра за 11 сезон.
Правя следните заключения, но ще видим:
Скрит текст:
Жътварите ще дойдад в Александрия. Висеше обесен човек там.
Маги и Неган ще използват кожите на ходещите.
Сякаш ще има някакво бедствие в Александрия освен Жътварите.
Юджийн и компания или ще напуснат Комонуелта или ще разчистват за тях.

# 94
  • София
УАУ, официално от Скот Гимпъл: Полияна Макинтош като Джейдъс се завръща във финалния сезон на ''World Beyond''

Преди малко излезе и разширения финален трейлър за втория сезон на шоуто
вижте последния кадър, хохо

Скот Гимпъл тийзна и че ще разберем някои важни неща и тънки следи и подсказки относно какво се е случило с Рик и хеликоптера. Но няма да видим Рик, ще има само подсказки и намеци. То е ясно, че няма да видим Рик в това шоу. Него го пазят или за краят на шоуто майка или за филмите. По-скоро второто. Гимпъл отново потвърди за филмите, но без да се каже официално, еди кога си започваме. Все още няма дати за начало на снимките. Според слухове снимките за пореден път ще бъдат отложени за пролетта на 2022 г. и заради пандемията, но най-вече защото Андрю Линкълн в момента снима хорър/мистерия ТВ сериал в Канада под шапката на великия Гилермо дел Торо.

# 95
Уау...

Не взривиха ли нещо. Някаква стена. Явно пак нападат друга колония. Тия са пълни идиоти.
Може би ще има война м/у Комонуелта и смр.

# 96
# 97
https://www.youtube.com/watch?v=fLV_6TsdfY0

Интересна теория и напълно вероятна.

# 98
# 99
  • София
Елорче, Джордж Дрейк често търси сензации и кликбейтове. Не му вярвай много, много. Повечето му теории и прогнози не се сбъдват, иначе е як ютюбър.
Ако изобщо ще има предател, то това според мен е Фрост (пак от групата на Маги).

Епизод 4 гледам е качен вече в Замундата.

# 100
Кой е тоя Фрост? Дай снимка. Не мога да ги запомня. То въобще оцеляха ли от групата ни някой. Илайджа май.

# 101
  • София
Ами оцеляха именно Илайджа и Фрост.

Ето го Фростчо
https://www.imdb.com/name/nm4822692/?ref_=nm_mv_close

# 102
А мерси.
Да, те двама са ми малко еднакви Grinning

# 103
  • София
TWD, епизод 4
https://www.imdb.com/title/tt12772880/

Хареса ми доста. 🙂

Скрит текст:
Епизод изцяло посветен на Даръл и жътварите. Ами супер!
Нямаше някакви дразнещи насилени неща от сценаристите, нямаше недоразумения и плот дупки. Един добре написан, режисиран, монтиран и много добре изигран епизод.
Аз съм фен на Лия и много ми хареса, че отново ги събраха с Даръл. Не съм оптимист за това да останат заедно, защото явно от екипа на шоуто предпочитат Кони за Даръл, но какво пък надеждата умира последна. Много хубава химия има между двамата и на Даръл точно такава жена като Лия му трябва. Двамата са просто един за друг, това е.
Жътварите се оказаха бивши морски пехотинци, станали наемници след няколко мисии в Афганистан и оцелели в лудостта на зомби апокалипсиса след като над главите им са пускали запалителни бомби и така техния лидер, Поуп изведнъж вижда божия намеса, че са недосегаеми и кръстени в огъня... Определено е малко луд, но и доста зловещ. Отличен избор за актьора, много добре се справи.
Лия ми хареса също много, актрисата е прекрасна. А Норман Рийдъс му дайте такива сцени, там е в стихията си, като вълк единак и разчитащ на себе си.
Бях убеден, че ще му направят някакъв тест и не се изненадах, че ги подпалиха с Лия, но това отново ни показа, че Поуп е доста изперкал тип. Уж обича Лия като дъщеря, но спокойно можеха и двамата с Даръл да изгорят. А за финал това което направи с един от войнците си бе брутално.
Сега големия въпрос е, ще предаде ли Лия семейството си заради чувствата си и миналото с Даръл или не? Тя сама видя, че Поуп не е с всичкия си и сякаш в очите и се видя страх и шок от постъпката му. Може би Даръл ще успее да я вербува, искрено се надявам. Другият вариант е ясен, да умре или спасявайки Даръл или като враг (най-лошият сценарий), останала вярна на първото си бойно семейство.
Мина и онази сцена с кучето от трейлъра, така че да не го мислим вече. Не съм се и съмнявал, че ще сторят нещо на кучето, но все пак идеално, че и това мина.
-
8.5

промо за епизод 5

официален тийзър трейлър за FWTD, сезон 7

# 104
Дяволо, кучето
Скрит текст:
е на Лия всъщност. Едва ли ще му се случи нещо. Ама кой знае...
Не ми допада Лия. Част от жътварите е. Трепе хора без причина. Моля ти се.
Поуп ми напомни някак си за Уолтър Уайт от Breaking Bad. Има прилика някаква.
Иначе на мен отдавна ми стана ясно, че са някакви с военен опит. Изперкали психопати с военен опит.
Просто ей така като видят хора - трепят. Лия е част от тях и го е правила. Хич не ми харесва. И би трябвало Дарил да си промени доста отношението към нея.

Общи условия

Активация на акаунт