🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз пък ще се радвам на финал с Кони. Според мен му подхожда. Пет пари не давам има ли или няма химия с оная червенокоска.

Маги и мен ме дразни ужасно. Може би повече от нея ме дразнеше само мъжа й приживе.

# 76
Вчера ги изгледах и двата от линковете. Смотани субтитри, ама удържах, какво да правя. Писна ми да чакам.
Като излязат читави, ще си гледам отново. Сега има видео с бг дублаж, ще му метна едно око да видя, ама едва ли ще съм очарована.
Скрит текст:
Лорън преди играеш по-добре. Сега нещо не ми допада. За пари ли се е върнала. Поне като прави нещо, да го прави както трябва.
Въобще драмата м/у Мъж ми и Маги ще е вечна. Абе ще има някакво леко примирение, но ще трябва време.
Гадно се държаха да, ама той да не би да беше много мил преди. Ще продължат още малко и ще спрат.
И все пак онемях като я заряза така. Ама пък от друга страна да не и дължи нищо.
Нито я е бутнал, че да казват, че е опит за убийство. Просто я заряза  Mr. Green     
А какви бяха тия пакети с храна от военните? Сори, ама след 10 години да са годни!!!
Ама айде, ще приема, че имат мега яки консерванти Grinning
Жътварите са много страшни. Ако се справят сами с тия, ще е прекалено. Това са тренирани машини за убиване.
И според мен Гейдж можеше да бъде спасен.
Айде моля ти се. Ако беше Дарил, щеше да го спаси. Или Глен, Джудит, сина си.
Зомбитата бяха надалеч още.
Надявам се Олдън да си живее. По-добре да умрат новите хора на Маги.
А защо мислиш, че Лия е жътвар? Откъде ти хрумна пък това?
Време и Кони да се връща, много се мотае.

# 77
  • София
От основния трейлър за сезона. Тук са в темата всички промота. 🙂
Има кадър на фигура сходна с тази на Лия, но с маска, а до нея стои кучето, което стоеше като тренирано куче до стопанина си, а и натъртиха как Даръл и тази мистериозна фигура се гледат...

# 78
Ахаа, даже не съм обърнала внимание.
Ще видим.
Абе с Кони да е повече ми допада.
Абе тройка да се спретнат Grinning

# 79
  • Разпиляна във въображението
Да се запиша - чакам субтитрите. Изпуснах ги и по Фокс. Изобщо...

# 80
  • Варна
Трети епизод от сезон 11 е качен. И докога ще чакаме букви за тях... Айде знам, че за новите се бавят ама поне за първите два.

# 81
Аз изгледах третия епизод. Неам нерви да чакам.
Друг път ще гледам с титри.
В общи линии:
Скрит текст:
Намериха 4 коня. Керъл уби единия, че бяха гладнички.
Ама нали уж намериха много храна при воените. Толкова ли бързо я изпапаха. Хич не пестят.
А групата на Мъж ми пострада. Отчето оцеля, Неган, Маги. Агата и големия умряха. Онзи с брадата също.
Олдън го раниха, но Маги и Неган го поизоставиха лекинко. За Дарил никакво инфо. Ама сигурно е жив, има си хас да не е.
Тия са много добри, ама много. Определено са били някакви военни. С тия не можеш да направиш нищо. Те просто нападат, не преговарят. Губи, Неган, канибалите, с тях имаше време  за размисъл, някаква реакция.
А тия искат само да убиват. Пълни откачалки.
Маги накрая трябваше да вземе решението за Олдън. Обвини Неган, че бил виновен за това, че са там.
Нещастна лъжлива пикла. Вече и мен почва да ме дразни. А едно време ми харесваше. Решението беше нейно да тръгнат да се бият с машини за убиване. А много добре беше наясно с какви хора ще се сблъска.
Неган го победиха отдавна и си процъфтяваха. Причината за разрухата им беше Алфа.
Толкова ли не могат другаде да търсят храна. Нещо за Джорджи? Да иска от нея помощ.

Колкото до преводите. Ще се бавят още изглежда.
От фокс били пуснали с дубъл, риповете нямало откъде да ги направят и трябвало някой по слух да превежда или да се напишат от фокс.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 22:17 от Елора

# 82
Извинявайте, вече може и да сте го коментирали, но аз позарязах малко сериала и темата. Снощи гледах първи епизод от сезон 11, нищо, че не съм изгледала целия 10- ти сезон. Та, да ви питам тези които плениха Юджийн и другите, какви го играят? От добрите ли са или от лошите?

# 83
  • София
Добри са като цяло. Но зависи от коя гледна точка ще го погледнеш все пак. Но да, като цяло са добри и ще им помогнат, спокс. Но техният ръководител, губернатор е една жана за власт и самозабравила се женица и не, не е никак добра... Но има и доста добри хора. Както и лекета. Абе сложно е. Като във всяка една общност. Няма само черно и бяло.
Това е една нова общност, 'Арката' последното голямо убежище на цивилизацията в постапокалиптична Америка.
Общност от близо +50 000 човека. Имат си вътрешна валута (пак американски долар), полиция, армия, болница, съд, закони, харта, имат сладкарници, заведения, книжарници, кино, лунапарк и какво ли още не.

А ти почна ли го сезон 10 или чакаш да стане 1 септември, т.е. от утре, когато ще са налични всички епизоди в HBO GO.

p.s. Ако някой не знае, епизод 1 в замунда вече е преведен. Вярвам, че оттук-нататък ще стават бързо нещата, както винаги е било за този сериал.

# 84
Ще видим колко са добри, предвид всички промени.
Но за следващия епизод видях,
Скрит текст:
че ще е за Дарил и Леа.
И какво ще стане. Само Дарил ли ще гледам. Трябва и Мъж ми да дават.

И един клип за Дарил

https://www.youtube.com/watch?v=rOCs250isvY

За малко да се вържа hahaha

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 18:38 от Елора

# 85

А ти почна ли го сезон 10 или чакаш да стане 1 септември, т.е. от утре, когато ще са налични всички епизоди в HBO GO.

p.s. Ако някой не знае, епизод 1 в замунда вече е преведен. Вярвам, че оттук-нататък ще стават бързо нещата, както винаги е било за този сериал.
Сезон 10 го гледах до 10 епизод, т.е. качените в HBOgo. Сега ще изгледам останалите. Добре, а групата от Александрия, как ще добере до това убежище? В комикса, как е?

# 86
Чета някакви коментари, че Маги
Скрит текст:
ще я правели злодей.
Дяволо, какво мислиш?

# 87
  • София
Изгледах епизод 3

по-слаб от първите два и то драстично
Скрит текст:
Което е нормално. Епизоди 1 и 2 бяха като един голям/дълъг епизод, разделен на две.
Сега си дойдохме в обичайното русло. Но очаквам следващият епизод с Даръл да вдигне здраво акциите.

Отново Лорън Коан дърпа нещата надолу. Всеки епизод ли ще я гледаме Маги лидерът? Взе да писва още в началото. Как зорлем се опитват да я направят нещо специално ама не се получава. Докато мъжете бяха трепани като пилци, една корава жена им разказа играта, точно в такт с днешните изисквания. Чудесно, живи и здрави. Толкова бе нелепо, особено във втората сцена с жътваря. Хайде при първият косач, се чу някакъв шум и той се разсея и тя клекна и го сряза през сухожилията след което просто го изблъска от високото. ОК, нямам претенции (макар че за толкова трениран убиец не би трябвало да се разсейва, а и би трябвало да се предпази от ритника на нинджа Маги). Обаче вторият я бе повалил и тя с груба сила не се даде просто на натиска (сериозно???). Просто стоеше нелепо. Да бе, Мишон разбирам в някаква степен, ама Маги? Кога се научи да се бие така и кога стана такъв воин. Аре бегайте моля ви се.
Сега се говори, че Ниган я бил спасил. За мен тя си се спаси сама, той дойде късно, на финала на битката, онзи вече бе пътник. И как само се разпорежда Магито, все едно е някакъв генерал. Убиха и всичките хора. Рик за толкова години ги опази почти всички, тя за 5 минути изгуби половината си хора. Страшно взе да ми лази по нервите. А такъв опортюнист като Ниган да я слуша и следва ми е още по-нелепо и нереално. Ще съсипят и образа на Ниган покрай Маги. Добре, че предвидливо махнаха от картинката Даръл, за да не попадне и той, такъв як мачо и лидер под контрола и командите на шеф Маги, както е горкият Ниган в момента, хаха.
Другото какво да го коментирам. Няма какво. Децата ми харесаха как си играеха. Това е бъдещето все пак. Наследниците на нашите герои. Бе много радваща сцена. 🙂
Както и предвидих пушечното месо бе изтребено за 2 епизода и малко. А, Агата бе ухапаната. Остана само Илайджа, който обаче е ясно, че няма да се пипа. Олдън бе оставен на произвола, дали ще оцелее един господ Канг знае. Дано само не го забравят като Хийт. Задължително трябва да разберем какво ще се случи с Олдън. Но щом не умря сега, започвам да ставам лек оптимист за него.
Иначе епизодът тръгна добре с екшъна, ама какво бе това? Само 2 минути и край. Изпотрепаха нашите ама реално битка нямаше, дано по-нататък да има, че останах разочарован. А се видя, че и те дадоха жертва. Единият жътвар имаше забита стрела (от Даръл?) дето отчето до довърши после. А, Гейбриъл тотално е скъсал обратната връзка с Господ. И на 99% ше умре.
-
7.5

Меган,
Ами по същият начин както е в сериала. Разликата е, че там Мишон бе основната движеща сила както и Юджийн разбира се. Юмико в сериала влиза в ролята на Мишон от комикса. Юджийн с радиото и Стефани, той е инициаторът, както и в сериала. Приеха ги, после отидоха на гости в Александрия. Започна обмен между двете общности и т.н. Бая е дълго и ужасно скучно. И станаха едни простотии после, писал съм ако не се лъжа за тях. Но като цяло тази част с Арката в комикса бе много скучна и Къркман правилно се усети да сложи край на всичко. Ето защо Гимпъл, Канг и сие измислиха тези Жътвари (в комикса ги няма), за да е по-интересно, за да има какво да се случва. А и винаги си остават вратичка и със СРМ (също ги няма в комикса).

Елора, за Маги
Скрит текст:
Силно се съмнявам. Абсурд. Това и да го видя няма да го повярвам. Но те я хейтат и сега яко, не и трябва да става злодей, хаха. Просто нейните сцени и реплики са ужасно написани. А и актрисата е слаба и с нищо не си помага.

Елора, относно първият ти коментар за епизода
Скрит текст:
Да, нелепо бе да обвини Ниган. Той бил виновен, хахахахах. Ама то войната с Ниган бе преди 100 г. и те спечелиха. А после Маги избра да напусне, докато Ниган остана и спаси живота на Джудит, а после и на всички останали убивайки Алфа.
Джорджи едва ли ще я видим повече, не знам, не съм оптимист, а и не виждам смисъл. А и на никой не му пука за нея. Но към момента се води в неизвестност като една камара герои от вселената на TWD. 😮
Но може и това да е нарочно търсен ефект, а не просто сценаристки дупки, защото в един постапокалиптичен свят точно такива неща могат да се очакват да се случват. Хората да изчезват безследно. Все пак няма телефони и комуникации, пълно е с опасности на всяка крачка едва ли не, така че...

промо за епизод 4
този епизод ще е мазаляк, чакам го с голямо нетърпение 🙂

# 88
Дяволо, кой беше Илайджа?
Оф, сетих се. Новия черен.
Скрит текст:
Олдън дано го видим пак. Радва ме.
Гейб нищо не е скъсал. Притрябвало му е да изповяда луд.
Коул беше сладур. Жалко за него.
И онзи големия.
Прав си обаче. Плана и беше малоумен. Рик никога не би ги повел на война с такива хора. Не и след войната с Неган.
Много тъпо измислено. Тук и сценаристите се изложиха.

# 89
  • Варна
И трите епизода имат субтитри вече.

Общи условия

Активация на акаунт