Удължаване на косата - 14

• 23 911
  • 201
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! От доста време искам да си сложа малко коса и все се разколебавам. Какво бихте ме посъветвали? Моято коса е тънка, не много гъста , покрива раменете и е супер права. Искам основен ефект обем. За дължина мисля, че няма да се получи, тъй като моята е много права и ще се откроява. Черна и е бързо ми израстват корените, които са прошарени, боядисвам на 10 дни. Основният проблем е, че на втори ден след измиването се омазнава. Здрава е иначе. Моля, препоръчайте какво e подходящо за мен?

# 121
Аз бих сложила един ред права коса от около 80-100 гр  за уплътняванеи лека дължина. Къпането с един ред е лесно. Ако не желаеш никаква дължина тогава и по-малко грамаж ще ти свърши работа.

# 122
Има ли такава напълно права коса , която няма нужда от изправяне и какъв метод ще е най щадящ и удобен?

# 123
Не мисля, че има идеално права, освен ако не е с примеси. Моята е права, но след къпане си е леко бухнала. Със сешоар и четка лесно я "ламинирам". Относно метода зависи - може да е закрепена за косата ти /аз предпочитам с капси/  и да ходиш на ежемесечна поддръжка или да е на щипки и да я слагаш сутрин и махаш вечер. И двете си имат предимства, но си зависи от това до колко ти се занимава.
Ако косата ти е много тънка, може би на щипки за да не се проскубе. Моята коса е с дебел косъм и за 2г. нямам поражения. Фризьор ще ти каже най-точно.

# 124
Аз имам с капси. За мен е най-добрият метод. Опитвала съм със щипки, но това за всеки ден да ги слагам не е за мен.

# 125
Как си слагате със щипки за да не си личи, аз като си сложа отзад се виждат...

# 126
Вдигни повече коса, за да покрива повече. Можеш и ситни вафлички да направиш в основата на твоята си коса на пластовете покриващи тресата.

# 127
Момичета, знаете ли някое ателие да прави опашка от треса?

# 128
  • Хасково
Момичета, някоя от вас поставяла ли е виетнамска коса от Ванет да сподели впечатления.

# 129
Здравейте!

Бихте ли ме посъветвали как е по-добре - сама да си взема коса и да отида в салон да ми я сложат или да се доверя изцяло на професионалисти.
Притеснявам с, че може да има конфликт на интереси, ако сама закупя косата и отида на друго място да я поставят.

# 130
Здравейте!

Бихте ли ме посъветвали как е по-добре - сама да си взема коса и да отида в салон да ми я сложат или да се доверя изцяло на професионалисти.
Притеснявам с, че може да има конфликт на интереси, ако сама закупя косата и отида на друго място да я поставят.

Не мисля, че има проблем. Взимам си коса от Ladies point и ходя на поддръжка в Dima style. Дори сме обсъждали с фризьорката бъдеща покупка на коса и ми е казавала пак от там да взема.

# 131
Салоните не се радват много-много на чужда коса, но като цяло няма проблем. Естествено, предпочитат да си я купите от тях. Но вече има сериозна конкуренция при екстеншъните и са наясно, че просто няма как да обслужват само клиенти с техни коси, по-добре да ги задържат и да си купят следваща коса от тях. Не би трябвало да има проблем, е, първият път ще отбележат, че тяхната коса е по-хубава Simple Smile, може да си готова за някой коментар Simple Smile, но не би трябвало да е проблем за услугата.

# 132
  • Хасково
Има и много салони, които поставят коса, но не продават. Може да си потърсите такъв. От къде планирате покупката?

# 133
Има ли такава напълно права коса , която няма нужда от изправяне и какъв метод ще е най щадящ и удобен?

Аз си сложих такава, напълно права е и черна. След всяко измиване си седи перфектно гладка, налага ми се съвсем леко да си поизправям моята, която е чуплива, но всичко се слива перфектно накрая, въпреки различната им структура. В Лейдис съм я слагала и специално коментирахме с момичетата дали не искам да сложат чуплива като моята. Но при положение, че ходя 99% само с права коса не виждах смисъл да слагам чупливи екстеншъни, щеше да се налага постоянно да изправям и тях. Супер доволна съм от тоя избор.

# 134
Здравейте! Решила съм твърдо да си удължа косата, просто се колебая кой начин да избера. Приемам всякакви мнения и съвети. Косата ми е тънка, по- скоро рядка, с дължина малко под раменете. Искам права коса,  дължина малко над кръста.
Приемам и препоръки за салони/ фризьори в София. Колебая се кератиновите екстеншъни или зашиването е по- щадящо. Четох напред в темата за зашиване на плитки, но не намирам информация къде се прави това. Благодаря много.

Общи условия

Активация на акаунт