Удължаване на косата - 14

• 23 904
  • 201
  •   1
Отговори
# 150
Ако ще си взимаш естествена коса не е проблем да ти направят цвета, който искаш и имаш актуално. Всички екстеншъни от естествен косъм могат да се боядисват и стилизират както пожелаеш.

На клипси съм имала коса, когато бях руса. За прически и събития, на които фризьор ме е правил, си седеше чудесно, нямаше никаква видима разлика, че нося допълнителна коса. Досадното беше, когато трябваше да се тупирам и защипвам сама. Така че щом ти е буквално само за един ден,  този метод ще ти свърши работа. Предполагам почти всички салони, които имат качествена коса, могат да зашият клипси на тресите, все пак си е стар и все още доста популярен метод за носене.

Освен вече споменатите в темата салони виждам много качествена коса и добри резултати от Angel Hair Extensions. Ако не бях слагала коса в Лейдис те щяха да са ми вторият избор. Вече откъм бюджет си мисля, че ще е по-трудно да се вместиш. Техните коси са много премиум качество, а светлите са и най-скъпи като цена. В зависимост от грамажа и цялата процедура с промяната на цвета може да излезне доста сериозна сума, която трябва да прецениш дали ти се дава за едно носене.

# 151
Ами дано намеря нещо подобно на моя естествен цвят, защото шансът да се боядисам преди да побелея е точно 0 😀 и няма да ми се занимава да боядисам и екстеншъните и да гоня цвят.. Гледах, че в някои сайтове от споменатите има коси за 600-700 лв. Все пак ми трябва да я нося 10 часа и никога повече. Тоест не ми трябва някакво супер качество... Или поне така се надявам. Веднага след сватбата отива за продажба 😀 Благодаря вие за отговара

[/b]quote author=Жаки ★ link=topic=1353656.msg48875491#msg48875491 date=1732226331]
Ако ще си взимаш естествена коса не е проблем да ти направят цвета, който искаш и имаш актуално. Всички екстеншъни от естествен косъм могат да се боядисват и стилизират както пожелаеш.

На клипси съм имала коса, когато бях руса. За прически и събития, на които фризьор ме е правил, си седеше чудесно, нямаше никаква видима разлика, че нося допълнителна коса. Досадното беше, когато трябваше да се тупирам и защипвам сама. Така че щом ти е буквално само за един ден,  този метод ще ти свърши работа. Предполагам почти всички салони, които имат качествена коса, могат да зашият клипси на тресите, все пак си е стар и все още доста популярен метод за носене.

Освен вече споменатите в темата салони виждам много качествена коса и добри резултати от Angel Hair Extensions. Ако не бях слагала коса в Лейдис те щяха да са ми вторият избор. Вече откъм бюджет си мисля, че ще е по-трудно да се вместиш. Техните коси са много премиум качество, а светлите са и най-скъпи като цена. В зависимост от грамажа и цялата процедура с промяната на цвета може да излезне доста сериозна сума, която трябва да прецениш дали ти се дава за едно носене.
[/quote]

# 152
Дами, да питам нещо - с тупе съм от Магама, но искам и кератинови кичури , като целя само обем. Косата ми е тънка и слаба. Трябва ми славянска коса/такова е и тупето и съм много доволна от него/, звънях в human hair.bg, но нямаха такава тънка и с моя цвят. Китайски, виетнамски , индийски не стават, слагам треси и кичури от 30 години/почнала съм от Дима стил и самата Дима ми е слагала първите кичури/. Къде да търся коса и отношение/много важно за мен, не съм нито фолк дива, нито звезда някаква, та не искам да ме гледат накриво разни девойки/. Слагам коса защото ми е  перушинеста и по принуда, а не да я размятам. В Лейдис преди 10 г ми шиха треси, но ми остана горчиво от отношението/гледаха ме като на осма ръка човек и няма да си го причиня пак/, чудя се за Дима дали  да  отида пак?

# 153
Gabriela.V защо не видиш за коса под наем ,някои салони предлагат тази услуга.

# 154
Габриела, моя близка си взе за бала от Ванет, по препоръка на фризьор на ниво в Търново. Стоеше много добре навита на вълни, руса.
Мисля че беше дала около 600лв.

# 155
Здравейте, моля да ми споделите от къде мога да купя подложка, върху която да си зашия тресите на опашка. Имам ги от две години и не ги нося.

# 156
Привет, привет имам един въпрос, някоя от вас дами слагала ли е трайно Синтетична коса (зашиване, капси, кератин, сплитане) ?

# 157
Bug_Developerр доколкото съм чела темата, нямам спомен някой да е слагал искуствена коса.
Мисля си, че е трудна за подръжка, например за къдрене/ изправяне, боядисване.
Другото е, че каквато и да е синтетика, няма как да не се различава от естествената коса. Забележи африканските плитки, които и до сега се правят от вълна и изкуствени косми. Може и други негативи/позитиви да има.
Аз не съм слагала такава.

Дано и други момичета се включат. Hands Pray

# 158
Не ми се слага човешка коса (това са си някакви мой лудости) а ми се иска да удължа моята. Но се чудя синтетичната дали няма да стане на гнездо Grinning
Може пък и там да има различно качество, както при естествената. И, ако е хубава да не се заплита и да е мекичка.

# 159
Но се чудя синтетичната дали няма да стане на гнездо Grinning
Може пък и там да има различно качество, както при естествената. И, ако е хубава да не се заплита и да е мекичка.

За гнездото- не знам. И аз бих се притеснявала от такова, ама след като е само за дължини, едва ли.
Предполагам, че качеството ще е различно от преди(когато бяхме деца и играехме с кукли с изкуствени коси), но съм сигурна, че ще е по-зле от преди. Рециклирана синтетика се употребява и е много, много зле.
Имаш ли конкретна коса предвид?

# 160
Но се чудя синтетичната дали няма да стане на гнездо Grinning

За гнездото- не знам. И аз бих се притеснявала от такова, ама след като е само за дължини, едва ли.
Предполагам, че качеството ще е различно от преди(когато бяхме деца и играехме с кукли с изкуствени коси), но съм сигурна, че ще е по-зле от преди. Рециклирана синтетика се употребява и е много, много зле.
Имаш ли конкретна коса предвид?
Нямам нищо в предвид, но искам и аз дълга косичка, Cry а не мога да докосвам чужда човешка коса, за това реших да питам в темата.
Иначе съм носила синтетична опашка и ми се иска да сложа един ред ей така малко за разкош Blush
Синтетика бих заплатила колкото струва естествената коса, стига да има същите качества, но без да е от нечия глава бррр
Уви май няма такъв филм Sad

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 22:24 от Bug_Developer

# 161
На Витошка и Солунска има магазин за перуки, знаеш го, виждала съм и опашки, ама си мисля, че са от естествени коси. Като тръгнеш по Солунска към пл. Славейков отдясно също въм виждала. Питай там, дано се намери някой продавач с по-широки интереси, че напоследък са едни... аз трябва да им казвам какво има в магазина.
Като минаваш през фризьорски салон, също питаш.
Както се казва с питане и до Цариград се стига.
И аз ще питам, но ме съмнява, че утре ще мога. Hug

# 162
Еее много благодаря Flowers Sunflower знам го магазина. Ако имам нещо интересно ще споделя.

# 163
  • София
Момичета къде в София продават шипки за екстеншъни?Да не е онлайн

# 164
Не ми се слага човешка коса (това са си някакви мой лудости) а ми се иска да удължа моята. Но се чудя синтетичната дали няма да стане на гнездо Grinning
Преди да си сложа перманентните екстеншъни носих известно време halo от синтетична коса. Обаче тя не е тази гадната и лъскава, каквато си представяме при куклите. На пипане е ултра мека, кадифена и си изглежда като истинска коса. Можеше да се стилизира и до определени градуси...нещо от сорта на 150-170, ако не се лъжа. Никога не ми е създавала проблеми със заплитане, но и halo-то не е за постоянно носене, а се сваля в края на деня. След измиване се изсушаваше лесно, разресваше се гладко. Така че със сигурност има и много прилични като качество синтетични коси.

Общи условия

Активация на акаунт