Удължаване на косата - 14

• 23 849
  • 201
  •   1
Отговори
# 195
Здрасти мацки ,абе имам коса от лейдис пойнт от 2021 година да ви кажа доволна съм но с времето стана много тънка надолу ,казват че последно време качеството им е развалено но незнам сега се чудя дали да си взема от briliance hair extensions някой бил ли е с коси от тях и как са защото са по-скъпи пт лейдис пойнт

# 196
Нормално за 4г да се изтъни косата .. според мен са добри, но има и други коси с прилични цени и качество, ако искате нещо по-бюджетно.

# 197
  • при Arctic Monkeys
Днес си сложих два реда в дима стил, на треса с капси. Надявам се да не остана без собствена коса и тази да се държи добре и да ме изкара дълго време.

# 198
Здравейте,  обмислям сгъстяване и леко удължаване на косата. От няколко години косата ми е ужасна, съсипа се след балеаж в прехвален салон. Нямам никакъв обем, постоянно е държа вързана. Проучвам методите, но не мога да разбера кой е най-подходящ и щадящ за руса и тънка коса. В момента косата ми е малко над раменете. Бихте ли ми препоръчали метод и салон ? Разгледала съм сайтовете на Ladies' Point, Cveti'secret, Dima Style и Angel Hair Extensions.

# 199
На тънка и изтощена коса не бих си сложила екстеншън защото си е тежест за косъма. Приятелка остана съвсем без коса след половин година носене на само 100гр.
Иначе от изброените лично имам опит само с лейдис поинт и съм доволна.

Едит: за леко удължаване и сгъстяване може да пробвате първо със щипки докато се възстанови косата. Ще я махате докато спите за да почива скалпа.

# 200
И аз обмислям екстеншъни. 2008 бях за около година и половина - поставени в Дима Стил (Пловдив) и като цяло бях доволна. Косата ми е тънка и се беше проскубала, но нищо фатално. Сега виждам, че има силиконови капси и зашиване на плитка, които ще са по-подходящи за мен. Само че вече няма Дима Стил в Пловдив. Намерих две места където шият - vk_hairoclock (по авторски метод) и Elаn Hair - някой да има отзиви за тях? Също се чудя - сега за разлика от едно време си боядисвам косата и то сама вкъщи и дали екстеншъните ще пречат? Вие как правите?

# 201
Здравейте, някоя от вас дами да има наблюдение върху тупетата? Имам дължина и плътност, липсва ми обем отгоре. Освен това ми трябва само за излизане или повод, а не за постоянно носене

Общи условия

Активация на акаунт