На море в Гърция 2021 - IV

• 45 312
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Благодаря за информацията, но явно говорим за различни неща. Когато се ползва такава услуга със сигурност ще ни закара и вземе от пристанището, ставаше реч за градски транспорт, а не за организирана екскурзия.
[/quote]

Напълно разбрах въпроса, опитах се да дам полезно инфо и да ви спестя чуденето. Няма да ви излезе по-скъпо, ще ви спести организацията и чакането за билети за корабчетата, което е досадно и ще ви е сигурно качването, ако сте в организиран тур. Миналата година, при все че нямаше организирани турове, пак от свободни туристи се напълниха две корабчета.
Иначе то има само 2 автобуса до Кисамос порт, няма какво толкоз да се избира:

https://www.e-ktel.com/images/pdfs/2021/jul/CHANIA_FROM_28-07-2021.pdf

# 736
Здравейте, с антигенен тест от днес дали ще можем да минем в неделя сутринта границата (Маказа) към 5ч?
Бройте 48 часа от вземането на пробата.

# 737
  • София
Иначе то има само 2 автобуса до Кисамос порт, няма какво толкоз да се избира:

https://www.e-ktel.com/images/pdfs/2021/jul/CHANIA_FROM_28-07-2021.pdf
[/quote]

Видях и цените на билетите, за 10-20 евро не си заслужава сами да се разправяме, опрелено е по-добре с организирана екскурзия. Благодаря още веднъж за инфото!

# 738
Момичета,здравейте!
Знаете ли дали след ваксина с Янсен се изисква друг срок за влизане и признаване на сертификата след втората игла?
Днес лекарят от Хеи ми спомена за 3 или 4 седмици след първата и в случая единствена игла на Янсен.
В сертификата от his bg  си пише от кога влиза в сила.

# 739
Здравейте. Има ли някой поставен под карантина на ГКПП Кулата. Вчера минахме. Направихме тестове днес сутринта,трябва до 24 часа да ме потърсят и отменят карантината,но за момента не са. Някой ако е минавал така, след колко време му се обадиха за падане на карантината. Благодаря

# 740
  • София
А при преминаването на границата, наложиха ли ви карантина, всъщност?
И ако да - освен че направихте тестовете - изпратихте ли ги на мейла на РЗИ Благоевград?

# 741
Кой ви сложи под карантина? Днес никъде никой не ни спря, пък и други спрени коли не видях. Висяхме 1 час, Гърците нещо не работеха, после в България само махаха да минаваме.

# 742
За Гърция Янсен я признават след като минат 28 дни.

# 743
  • София
Във формата за ПЛФ пише 14 дни за всички видове ваксини.

# 744
  • Sofia
В Кандиларов теста излезе за около 30 мин и имат отстъпки - два антигенни са на цена 50 лв, 3 бр мисля че бяха 70 лв
А някой който работи в неделя до следобед поне ми трябва и ако запазват часове още по-добре?

Болница Лозенец - работи 24 часа и няма никакви опашки.

# 745
И ако да - освен че направихте тестовете - изпратихте ли ги на мейла на РЗИ Благоевград?

Да,пратиха ни при РЗИ. Написаха ни предписание за карантина. И да пратила съм резултатите (сертификата) на РЗИ Благоевград по имеил

# 746
  • Sofia

Не е вярно. Ние минахме даже с 11 дни от поставена Янсен.

# 747

Да,пратиха ни при РЗИ. Написаха ни предписание за карантина. И да пратила съм резултатите (сертификата) на РЗИ Благоевград по имеил
До  24часа трябва от РЗИ да върнат отговор за отмяна на карантината. Така беше при мои приятели.

# 748

До  24часа трябва от РЗИ да върнат отговор за отмяна на карантината. Така беше при мои приятели.
Дано. А знаете ли дали само резултата от теста са пратили на РЗИ, или и декларация за освобождаване от карантината. Благодаря

# 749

Дано. А знаете ли дали само резултата от теста са пратили на РЗИ, или и декларация за освобождаване от карантината. Благодаря
Вие ваксинирани ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт