На море в Гърция 2021 - IV

• 45 622
  • 799
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за съдействието, момичета. Поименно на Параход и миленка _д относно Крит и западната му част.
Добрах се до мечтаните ахинос и пресни калмари

# 346
Ох,уморих се да следя кога Гърция ще стане червена.Явно ще избута и тази седмица(евентуално и другата )и ще почнат с ПСР-те

Целенасочено ли се всява постоянен страх и паника с подобни коментари или може би имате кристална топка. Хайде стига вече, сега отново ще завалят едни коментари и поредните питания от сорта на "влиза ли се вече само PRC в Гърция и т.н."......
Препоръчвам ви, за да не се преуморявате от следене на ситуацията, планирайте почивката си на по-сигурно място...
Нормално е човек да се интересува. Аз също следя ситуацията. Ако до септември се закучи ще останем на нашето море. В момента планираме гръцката си почивка от по-сигурно място.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 23:05 от Анонимен

# 347
  • SF
Кое е по-сигурното място за гръцката ви почивка? Ако не искаш да се "тагваш" в темата, моля те, изброй ги като примери само.

Аз имах вариант В на гръцката ми почивка, но и този вариант смело-смело кръчи към червена зона....  Simple Smile
Не знам къде ще учат учениците и какво ще научат, но този ковид съсипА икономиката!

# 348
  • София
Здравейте, планираме пътуване през август. Ние сме напълно ваксинирани, но децата са над 12 г и не са. Тях ще ги тестваме преди тръгване, но какво препоръчвате на връщане  - тест там или след границата тук (през Кулата)?
Има ли центрове за тестване на Халкидики (Ситония)?
Аз предпочитам тук, за да сме си у дома, ако вземат да дадат положителен резултат. Имате ли скорошен опит колко бързо вдигат карантината от РЗИ Благоевград и как точно става това? След априлската ваканция детето на приятели приятели пропусна цяла седмица училище, защото от РЗИ Благоевград бяха супер мудни и даже не си вдигаха телефона. Тогава с влизане в неделя и негативен тест същия ден, пратен им веднага, те благоволиха да я вдигнат чак в петък.
Ние сме ваксинирани, детето на 13, на връщане никой не я карантинира.  Видяха ни сертификатите и ни пуснаха. Нашите приятели с които пътувахме, детето им е на 15, те и двамата ваксинирани и него не го карантинираха. Нямаха тестове децата

# 349
Кое е по-сигурното място за гръцката ви почивка? Ако не искаш да се "тагваш" в темата, моля те, изброй ги като примери само.

Аз имах вариант В на гръцката ми почивка, но и този вариант смело-смело кръчи към червена зона....  Simple Smile
Не знам къде ще учат учениците и какво ще научат, но този ковид съсипА икономиката!

За себе си имам избрано сигурно място за почивка и определено то е в Гърция. След като, обаче MG18 толкова много се напряга, че дори прогнозира, че до две седмици Гърция вече ще бъде в "червена зона", явно не е достатъчно сигурно място.
И не, не искам да се "тагвам" в темата, просто такива заключения и мнения правят темата безкрайно безполезна. Никой не може да каже дали след седмица, две или след месец ще има затваряне, PCR, локдаун или каквото и да било, освен ако не се спекулира.

# 350

Аз имах вариант В на гръцката ми почивка, но и този вариант смело-смело кръчи към червена зона....  Simple Smile

За себе си имам избрано сигурно място за почивка и определено то е в Гърция. След като, обаче MG18 толкова много се напряга, че дори прогнозира, че до две седмици Гърция вече ще бъде в "червена зона", явно не е достатъчно сигурно място.
И не, не искам да се "тагвам" в темата, просто такива заключения и мнения правят темата безкрайно безполезна. Никой не може да каже дали след седмица, две или след месец ще има затваряне, PCR, локдаун или каквото и да било, освен ако не се спекулира.
Абе защо се заяждаш?Това се коментира в темата непрекъснато ,аз ти вадя очите!Ми върни се и прочети в темата.Даже Кунчев каза ,че много скоро и Гърция ще са в червено.Влизам в темата за да се осведомявам.Аз си направих ваканцията в Турция ,сега на гръцко ще съм само в уйкендите ,за това следя!Абсолютно имам право  да прогнозирам ,май ти си доста напрегната,щом избухваш така

# 351
  • Пловдив / София

Даже Кунчев каза ,че много скоро и Гърция ще са в червено.Влизам в темата за да се осведомявам.Аз си направих ваканцията в Турция ,сега на гръцко ще съм само в уйкендите ,за това следя!Абсолютно имам право  да прогнозирам ,май ти си доста напрегната,щом избухваш така

Хайде, като коментирате, да посочвате медии, а не просто вашите интерпретации по темата.
Кой е Кунчев. Голям капацитет. Човекът, който преди седмица "се изпусна" и обяви, че Гърция вече е в червената зона...
Това, от нашите медии се прави умишлено. Казва му се манипулиране и дезинформация. Чудят се как да откажат хората да ходят в Гърция и да пълнят мутренските хотели у нас.

Така, че, като обявявате нещо, дайте линк, а не просто да си пишете.

# 352
  • гр.Видин
Ама защо ти ще определяш кой какво да пише и дали изобщо да пише…?

# 353
Ако не може да отидете в Гърция , има и други държави,  има и наше Черноморие, уверявам ви , че не всички хотели са на мутри ( ходим в едно семейно хотелче вече 4 години, хората са прекрасни,  отношение , внимание и т.н.).
Нека всички да можем да се изкажем,  все пак темата не е само за определени хора.

# 354
Темата е На море в Гърция. Има и тема На море в България. Бъдете фокусирани къде искате да участвате.

# 355

Даже Кунчев каза ,че много скоро и Гърция ще са в червено.Влизам в темата за да се осведомявам.Аз си направих ваканцията в Турция ,сега на гръцко ще съм само в уйкендите ,за това следя!Абсолютно имам право  да прогнозирам ,май ти си доста напрегната,щом избухваш така

Хайде, като коментирате, да посочвате медии, а не просто вашите интерпретации по темата.
Кой е Кунчев. Голям капацитет. Човекът, който преди седмица "се изпусна" и обяви, че Гърция вече е в червената зона...
Това, от нашите медии се прави умишлено. Казва му се манипулиране и дезинформация. Чудят се как да откажат хората да ходят в Гърция и да пълнят мутренските хотели у нас.

Така, че, като обявявате нещо, дайте линк, а не просто да си пишете.
Значи и ти го казваш за Кунчев,а линк не слагаш.Обаче пък претенции за линкове от другите😂 айде малко по сериозно,а?
Значи ти можеш без линкове да говориш какво е казал Кунчев ,аз не!

# 356
  • София
Да се върнем към темата На море в Гърция, а не кой какво казал или не казал

# 357
# 358
# 359
Вчера попълних PLF и веднага ми пратиха кода, така ли е вече, да чакам ли нещо в 00:00 утре?
Мислех си и за тестовете на връщане, ако направим в Гърция и излязат положителни ще ни карантинират ли? Ние карахме Ковид март месец, но с антигенни тестове и сега не мога да извадя сертификат за преболедувал. Реално няма как да излялат положителни, но грешки стават винаги.  На Кулата имаше подвижна лаборатория, има ли я още?
Приятели са в Кавала в момента и казват, че нямат никакви проблеми с почивката. Никой не ги пита за ваксини, тестове, маски. Слагат единствено във фоаето на хотела и магазините.

Общи условия

Активация на акаунт